To po co napisałeś go jako jednego z najlepszych dryblerów skoro nie znasz go za dobrze?BUNCH pisze:Robinho
Robinho - tutaj nie wiem, nie wypowiadam sie, nie znam go za dobrze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2005, 15:58
To po co napisałeś go jako jednego z najlepszych dryblerów skoro nie znasz go za dobrze?BUNCH pisze:Robinho
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:40
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 mar 2005, 18:37
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2005, 18:48
Tomusmc
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 mar 2005, 19:08
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 19:11
POCO, bo może w przeciwieństwie do Ciebie, nie oceniam piłkarzy po 5 minutach rozegranego spotkania, jak ty! A poza tym go widizałem m.in.: w meczach towarzyskich, 'Ronnie Friends - Zidane Friends', a i mam dużo klipów z jego dryblingiem, więc się nei wymądrzaj!Tomusmc pisze:To po co napisałeś go jako jednego z najlepszych dryblerów skoro nie znasz go za dobrze?BUNCH pisze:Robinho
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 mar 2005, 19:13
Taa bo ja oceniam jak tylko zobacze piłkarza buhehehe jak masz pelno klipów z nim i widziałeś go w meczach to po co piszesz, że go dobrze nie znasz! Innych znasz na tyle super, że mozesz ich ocenić tak?BUNCH pisze:POCO, bo może w przeciwieństwie do Ciebie, nie oceniam piłkarzy po 5 minutach rozegranego spotkania, jak ty! A poza tym go widizałem m.in.: w meczach towarzyskich, 'Ronnie Friends - Zidane Friends', a i mam dużo klipów z jego dryblingiem, więc się nei wymądrzaj!Tomusmc pisze:To po co napisałeś go jako jednego z najlepszych dryblerów skoro nie znasz go za dobrze?BUNCH pisze:Robinho
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 mar 2005, 19:23
Wg mnie Buchnowi chodzilo o to ze nie zna go tak dobrze jak np ronaldinho ale na podstawie tego co widzial w tych klipach to moze go wymienic. Moje jest takie odczucie jezeli takk nie jest to sorryBUNCH pisze: Robinho - tutaj nie wiem, nie wypowiadam sie, nie znam go za dobrze.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 19:38
wazi15 pisze:Wg mnie Buchnowi chodzilo o to ze nie zna go tak dobrze jak np ronaldinho ale na podstawie tego co widzial w tych klipach to moze go wymienic. Moje jest takie odczucie jezeli takk nie jest to sorryBUNCH pisze: Robinho - tutaj nie wiem, nie wypowiadam sie, nie znam go za dobrze.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 20 mar 2005, 20:30
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 20 mar 2005, 20:35
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 20 mar 2005, 20:42
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 20 mar 2005, 21:16
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 mar 2005, 21:24
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited