Wasze prywatne typy - Strona 246

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2006, 9:04

Obrazek
ManU .. jeśli jest to klub z honorem :P powalczyć musi i to powalczć na całego. Musza zmazać plame z zeszłego sezonu. Tylko czy jest to możliwe ? Benfica jest słaba, ale gra u siebie, przed rokiem wygrała z ManU 2:1 [a w pierwszej kolejce wygrało ManU, po golu Ruuda w 91 chyba minucie] Więc jest to bardzo niewygodny rywal. Roo jest bez formy, nie potrafi się odnaleźć jakoś, Scholes i Ronaldo przeplatają dobre występy z fatalnymi, a Giggs jest kontuzjowany [??] Obrona chyba też im się sypie - bo zdaje się, ze którs kontuzje odniósł [Silvestre ??]

Benfica tylko zremisowała mecz I kolejki w Danii, Manu - wygrało, czyli Benfica też ma o co walczyć, choć IMO wola zwycięstwa bedzie większa u piłkarzy angielskich.

Benfica - ManU 2 2,00

Levski dostał po tyłku od Barcy 0:5, Chelsea podejdzie do meczu na luzie, bo I meczy wygrali z nie byle kim, bo z Werderem, w dodatku wskoczyli na fotel lidera Premiership, jesli rzeczywiscie podejda do meczu na luzie - mogą wygrać wysoko. Jedna, czy dwie kontuzje nei stanowią problemu, maja dobrych rezerwowych, kótrzy czesto lepiej spisują się niż zawodnicy pierwszego składu [chcąc przekonać do siebie Mourinho]

Levski - Chelsea 2 1,35

Werder w lidze zawodzi, w europie - też nie idzie rewelacyjnie, choć dopiero mają jeden mecz za sobą - to już przegrany, Barca natomiast po false starcie rozpędziła się i jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku. Oczywiscie zawsze istnieje ryzyko remisu, bo Werder do kelnerów nie należy i siłę ofensywną ma dużą - choć jeśli potwierdzą się informacje o nieobecności Mirka Klose - wynik zdaje się być z góry przesądzony

Werder - Barca 2 2,00

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 wrz 2006, 14:43

fieldy nie lepiej obstawić zamiast Manu na Lyon, który jest w szczytowej formie, a i stawka niewiele gorsza?
lyon w lidze gra świetnie ostatnio 4:1 z Lille, Fred i Juninho w formie, jak dla mnie o wiele pewniejsza 2 od Manchesteru, który drugi raz z rzędu pozbawił mnie 50zł :x :twisted:
moje kupony:
1:
Werder - Barca 2
Levski - Chelsea 2
Steaua - Lyon 2
10zł->50zł

2:
Arsenal - Porto 1
Celtic - Kopenhagen 1
Real - Dynamo 1
Inter - Bayern 1
Liverpool - Galatasaray 1
5zł -> 35zł

3: (system 3/4)
Benfica - Manchester 2
Liverpool - Galatasaray 1
Werder - Barcelona 2
Valencia - Roma 2 :twisted:
5zł -> 55zł

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 26 wrz 2006, 14:46

Steaua Bucuresti - Olympique Lyonnais 2 :jupi:

Lyon dzieli i rządzi w lidze już któryś sezon z kolei. Wystarczy popatrzeć na ich ostatnie spotkania:

Round 7 Lyon Lille 4:1 (1:1, 3:0)
Round 6 Lorient Lyon 1:3 (0:1, 1:2)
Round 5 Lyon Troyes 2:0 (1:0, 1:0)
Round 4 Nice Lyon 1:4 (1:0, 0:4)
Round 3 Bordeaux Lyon 1:2 (1:1, 0:1)
Round 2 Lyon Toulouse 1:1 (0:0, 1:1)
Round 1 Nantes Lyon 1:3 (1:1, 0:2)

Rozegrali już więc 7 spotkań, z czego większość 2 bramkami, a potknęli się tylko raz i to dosyć dawno temu, bo jeszcze w sierpniu. Jego dominacji w lidze nie można więc poddawać jakimkolwiek spekulacjom. Ostatnia wygrana z mocnym w tym roku Realem Madryt w LM pokazuje nam kto jest faworytem tej grupy. Lyon wystąpi w swoim optymalnym składzie, wszyscy zawodnicy będą do dyspozycji trenera, natomiast Steaua zagra bez kilku graczy z podstawowej jedynastki. Lyon musi wygrać to spotkanie, żeby nie czuć na sobie oddechu drużyny ze stolicy Hiszpanii, bo nie można liczyć na to, że Królewscy i w tej kolejce polegną, albo chociaż stracą pkt. Moim zdaniem więc pewna 2.

Levski Sofia - Chelsea 2
fieldy pisze:Levski dostał po tyłku od Barcy 0:5, Chelsea podejdzie do meczu na luzie, bo I meczy wygrali z nie byle kim, bo z Werderem, w dodatku wskoczyli na fotel lidera Premiership, jesli rzeczywiscie podejda do meczu na luzie - mogą wygrać wysoko. Jedna, czy dwie kontuzje nei stanowią problemu, maja dobrych rezerwowych, kótrzy czesto lepiej spisują się niż zawodnicy pierwszego składu [chcąc przekonać do siebie Mourinho]
Dokładnie tak + Chelsea nie może tracić pkt z takim rywalem, gdyż będzie chciała awansować z 1 miejsca w grupie.

Werder Bremen - FC Barcelona x2

Zachwalana Barcelona po dobrym meczu z Valencia (a raczej po dobrej drugiej połowie meczu z Valencia) podobnie jak Chelsea nie może tracić pkt z europejskimi średniakami. The Blues pokonali niemiecki zespół dwiema bramkami, Barcelona więc też powinna sobie z nimi poradzić. Na korzyść Barcy przemawia też bilans z tamtego roku, gdzie dwukrotnie udało im się ograć Werder. Widać, że pasuje im ten przeciwnik. Dałem jednak podpórkę, bo jest to moim zdaniem najmniej pewny mecz z tych trzech które zagrałem.

Życzę wszystkim żeby udało się urwać jakąś kasę bukom.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2006, 22:52 przez limansky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2006, 14:47

SiKor pisze:fieldy nie lepiej obstawić zamiast Manu na Lyon, który jest w szczytowej formie, a i stawka niewiele gorsza?
wiem na co stać Steaue - już kilka razy się na nich przejechałem i przez 2, 3 lata nie gram na nich :D
Coś jak Czesiek ma z Arsenalem: stawia na nich - przegrywają, stawia przeciwko nim - wygrywają :!:
ja mam to samo z rumunami :lol:
limansky pisze:Lyon dzieli i rządzi w lidze już któryś sezon z kolei. Wystarczy popatrzeć na ich ostatnie spotkania:

Round 7 Lyon Lille 4:1 (1:1, 3:0)
Round 6 Lorient Lyon 1:3 (0:1, 1:2)
Round 5 Lyon Troyes 2:0 (1:0, 1:0)
Round 4 Nice Lyon 1:4 (1:0, 0:4)
Round 3 Bordeaux Lyon 1:2 (1:1, 0:1)
Round 2 Lyon Toulouse 1:1 (0:0, 1:1)
Round 1 Nantes Lyon 1:3 (1:1, 0:2)
z całym szacunkiem dla Francuzów - Rumuni prezentują sie lepiej niż rywale Lyonu z ligi
... co nie znaczy, ze Lyon nie wygra, sam mam Lyon na kuponie - tylko na takim skromniejszym :P

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 26 wrz 2006, 14:52

fieldy pisze:z całym szacunkiem dla Francuzów - Rumuni prezentują sie lepiej niż rywale Lyonu z ligi
Ale popatrz na rywali Steaua z ligi, a popatrz na przeciwników z jakimi zmaga się Lyon, chociażby ostatnia wygrana z Lille 4:1, które zagra teraz z Milanem. Pozatym Rumuni zajmują dopiero drugą pozycję w swojej lidze, za liderującym Dinamem. Moim zdaniem pewniaczek :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2006, 14:55

a co do rzeczy mają ligowi rywale Steauy ? liga francuska jest dużo silniejsza od rumuńskiej, gdzie tylko Dinami i Steaua się liczą.
Zespoły z Bukaresztu potrafią napsuć sporo krwi, w mininym sezonie oba kluby zaszły daleko w P UEFA - Steaua odpadła dośc pechowo z Boro ...
mogą zaskoczyć choć nie muszą, zgadzam sie, że Lyon jest faworytem - ale na pewno nie jest pewniakiem.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 26 wrz 2006, 15:03

fieldy pisze:a co do rzeczy mają ligowi rywale Steauy ?
Chwilę po tym jak napisałem posta skumałem się o co chodzi i trochę nie na temat napisałem...
fieldy pisze:Zespoły z Bukaresztu potrafią napsuć sporo krwi, w mininym sezonie oba kluby zaszły daleko w P UEFA - Steaua odpadła dośc pechowo z Boro ...
A zespół z Francji doszedł dość daleko w wyższej klasie rozgrywek - LM - i odpadł równie pechowo z AC Milan :wink:.
fieldy pisze:mogą zaskoczyć choć nie muszą, zgadzam sie, że Lyon jest faworytem - ale na pewno nie jest pewniakiem.
Zaskoczyć może nawet Legia, wygrywając w czwartek :wink:. Lyon jest faworytem i udowodni, że zasługuje na to miano ładnie wygrywając z Rumunami 8).

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 wrz 2006, 15:22

fieldy pisze:gdzie tylko Dinami i Steaua się liczą.
Rapid 8)
fieldy pisze:Zespoły z Bukaresztu potrafią napsuć sporo krwi, w mininym sezonie oba kluby zaszły daleko w P UEFA -
Z tego ze, Dunamo odpadlo w grupie ale w 1 rundzie rozgromilo Everton, zas daleko zaszedl wlasnie zapomniany przez ciebie Rapid :!:
Ja tam zawsze wierze w Steaua :!: tylko 2 razy sie przejechalem licze na nich jednak nie gram ten w tym meczu moze byc wszytsko

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 26 wrz 2006, 15:29

Arsenal - Fc Porto 1
Lille - Milan - 2
Steua - Lyon - 2
Stawka: 10zł EW: 52zł

Liver - Galata - 1
Inter- Bayern - 1
Levski - Chelsea - 2
Werder - Barca - 2
Stawka: 10zł EW: 67zł

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 wrz 2006, 15:39

Milan Ci nie wejdzie.
Lille mimo, że przegrało az 1:4 z Lyonem, w I połowie grało b. dobrze
I jeżeli zagra cały mecz z Milanem jak z LYonem przez pierwsze 45' to Milan meczu nie wygra...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 wrz 2006, 16:01

BartekTS pisze:Inter- Bayern - 1
:lol: Bo kurs na Bayern jest 3.75

Benfica - ManU 2
Wlochy - Turcja 1

Edit
BartekTS pisze:Bo Inter jest Lepszy!
Sie przekonamy jutro.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2006, 16:12 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 26 wrz 2006, 16:10

Martinho pisze: Bo kurs na Bayern jest 3.75

Nie :lol: Tu sie mylisz! Bo Inter jest Lepszy! :witam:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 wrz 2006, 17:55

Valencia - Roma 2 Twisted Evil
Oj, tutaj na 2 nie postawiłbym złotóweczki :P Roma bez Manciniego, Taddei'ego, wszyscy wiemy w jakiej formie jest Totti... :roll: Co prawda Valencia też osłabiona, bo nie wiadomo czy zagrają Baraja i Marchena, ale Roma ma zdecydowanie krótszą ławkę, do tego wyjazd. Wysoko pojechali Parmę, ale wynik wcale nie odzwierciedla tak do końca tego, co działo się na boisku ;) Jeśli Roma wygra, będzie to dla mnie sporym zaskoczeniem.
Lille - Milan - 2
Też odważnie :P Milan w 'jaskini lwa'. Bez Maldiniego i tego młodego z trudnym nazwiskiem :P (Gourcuff ;)) Problemy mają Nesta, Cafu i Costacurta. Lille, to drużyna własnego boiska i wysoka porażka z Lyonem też nie była zasłużona, bo gospodarze zagrali całkiem dobre spotkanie wbrew pozorom :P Ale to wszystko było już pisane :]

Awatar użytkownika
Uraturs
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uraturs » 26 wrz 2006, 19:31

Odpuśćcie sobie wtorek ChL, będą niespodzianki. Już ja wam to mówie.
edit// no cóż nie miałem racji :-D

edit// Tu zaś pochwalić się mogę większą skutecznością :afro:
Lille X :mike: 0-0
AEK X :mike: 1-1

stawka:10
ewk: 99
+89
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2006, 23:27 przez Uraturs, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 wrz 2006, 21:23

czeher pisze:Z tego ze, Dunamo odpadlo w grupie ale w 1 rundzie rozgromilo Everton, zas daleko zaszedl wlasnie zapomniany przez ciebie Rapid
Ja tam zawsze wierze w Steaua tylko 2 razy sie przejechalem licze na nich jednak nie gram ten w tym meczu moze byc wszytsko
mój błąd - wiedziałem, zę Steaua dotarała, a drugiego pewnian nie byłem i sie posłużyęłm, tym co mi limansky napsiał :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”