Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 cze 2019, 21:44
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 03 cze 2019, 22:17
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 03 cze 2019, 22:43
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 cze 2019, 8:26
Czy FC Barcelona docenia Wasz wkład w promowanie Klubu w Polsce?
P: Mogę się tylko uśmiechnąć z politowaniem. Opowiem anegdotę: kolega podjechał autokarem pod stadion PSG w Paryżu. Zaczepił go jakiś działacz PSG i zapytał czy Klub opłaca nam ten autokar. Oczywiście odpowiedź brzmiała „nie”. Francuz puścił oko i rzucił „zacznijcie jeździć na nasze mecze, będziemy Wam dopłacać”. Z żalem mogę stwierdzić, że nasz Klub co najwyżej rzuca nam kolejne kłody pod nogi. Barcelona stała się typową korporacją, nie ma możliwości załatwienia jakiejś sprawy dzięki kontaktom, uprzejmości albo przez wzgląd na to, że ludzie poświęcają się i jeżdżą za Barçą przez pół Europy… Do tego w horrendalnym tempie drożeją bilety na mecz i zawsze zastanawiam się, co ludzie o mnie myślą gdy im piszę, że dopłata do najlepszego miejsca na stadionie wynosi 600, 800 albo 1000zł, a te bilety naprawdę potrafią być o 200 i więcej euro droższe niż bilety za bramką
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 cze 2019, 15:53
Nie powiem, na tych manekinach stroje prezentują się bardzo ładnie i estetycznie. Ale nadal nie przekonuje mnie szachownica w kontekście Barcy. Pewnie się przyzwyczaimy, no ale jednak to jest kolejne odejście od tradycji. Nie lubię takiego kombinowania. Zobaczymy jak to będzie wyglądało podczas gryWiernyKibic pisze: ↑03 cze 2019, 22:43Trykoty Juve byłyby bardzo fajne, gdyby nie ten ohydny czerwony pas. Fatalnie to wygląda.
Co do barcelońskiej szachownicy. Na początku kompletnie ten design do mnie nie przemawiał, ale teraz coraz bardziej się do niego przekonuję. Oczywiście, niby zerwanie z tradycją, ale nie róbmy z tego afery. To tylko wzór. Z czasem każdy się przyzwyczai, tak samo jak do tych poziomych pasów z 15/16.

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 cze 2019, 8:09
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 06 cze 2019, 21:04
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 cze 2019, 14:01
grzegorzfcb
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 cze 2019, 8:42
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 10 cze 2019, 17:49
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 12 cze 2019, 22:22
Fisiado. A więc mamy już de Jonga i Griezmanna. Na papierze wygląda to bardzo fajnie, ale znając życie de Jong ława, Rakitic milion minut w sezonieDyrektor Atlétco Madryt Miguel Ángel Gil Marín potwierdził w wywiadzie dla Movistar+, że Antoine Griezmann już niedługo może zostać nowym zawodnikiem Barcelony.
- Wiem, gdzie zagra (Griezmann), wiadomo o tym już od marca. Przejdzie do Barcelony.
Słowa Hiszpana potwierdzają to, o czym media donoszą już od kilku miesięcy. Oficjalnie do transferu może dojść najwcześniej 1 lipca, kiedy to klauzula Francuza zostanie obniżona do 120 milionów euro.
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 cze 2019, 14:43
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 cze 2019, 14:58
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 cze 2019, 15:10
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio