Real Madryt (zbiorczy) - Strona 26

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:30

smitu pisze: szybko na pewno nie, ale owen ma 24, wiec za 5 lat nawet moze ich zastapic, z reszta jak napisalem, teraz genialnie sprawdza sie w roli jokera ...
myslisz ze 5 lat bedzie chcial grzac lawe, nawet jak 3 to nie ma na to szans.

co do wiad. pryw.: chodzi mi o spamowanie z premedytacja, widzi temat to pisze, niewazne co, byle by cos napisac, to mnie irytuje, raz potwierdza, raz zaprzecza i jest git.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2005, 13:35

sirtomaszo pisze:
Figo11 pisze:Spójrzmy jak się marnują talenty w Chelsea :!: więc Miquś w Chelsea Robinho też by grzał ławe.. :twisted:
Mi się wydaję że taki utalentowany gracz Chelsea nie grzał by ławy. Tam dostrzegają młode talenty i dają im szanse grać.
A co zrobili z Crespo,Kezman oni wszyscy mimo ze nie są już młodzi ale jak grali przed przejsciem, do Chelsea nie sądze by Robinho wygryzl Robbena lub Drogbe :twisted:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:36

zawdi pisze:
smitu pisze: szybko na pewno nie, ale owen ma 24, wiec za 5 lat nawet moze ich zastapic, z reszta jak napisalem, teraz genialnie sprawdza sie w roli jokera ...
myslisz ze 5 lat bedzie chcial grzac lawe, nawet jak 3 to nie ma na to szans.

co do wiad. pryw.: chodzi mi o spamowanie z premedytacja, widzi temat to pisze, niewazne co, byle by cos napisac, to mnie irytuje, raz potwierdza, raz zaprzecza i jest git.

hmmm masz racje tyle czasu grzac lawy nie bedzie, ale mam nadzieje ze w realu dlugo pozostanie, moze odejdzie ronaldo, okarze sie, ale jezeli nawet owen odejdzie, to bedzie mozna o nim powiedziec ze to byl dobry pobyt madrycie bo napewno sie nie marnuje :D

ad. priv. rozumiem o co ci biega i tez mnie to kosmicznie wqurza !!

Figo11 pisze:
sirtomaszo pisze:
Figo11 pisze:Spójrzmy jak się marnują talenty w Chelsea :!: więc Miquś w Chelsea Robinho też by grzał ławe.. :twisted:
Mi się wydaję że taki utalentowany gracz Chelsea nie grzał by ławy. Tam dostrzegają młode talenty i dają im szanse grać.
A co zrobili z Crespo,Kezman oni wszyscy mimo ze nie są już młodzi ale jak grali przed przejsciem, do Chelsea nie sądze by Robinho wygryzl Robbena lub Drogbe :twisted:
crespo, no powiedzmy ze przyznam ci racje, kezman jeszcze nie powiem bo malo tam gra, pol sezonu raptem, a robinho moglby wygryzc, Cole'a, Geremiego np

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2005, 15:07

Figo11 pisze:
sirtomaszo pisze:
[/quote]crespo, no powiedzmy ze przyznam ci racje, kezman jeszcze nie powiem bo malo tam gra, pol sezonu raptem, a robinho moglby wygryzc, Cole'a, Geremiego np[/quote]

Przeciesz Cole i Geremi grzeją ławe dostają szanse w meczach pucharowych.A co do Kezmana zawsze był slaby stzrelal tylko a pusta bramke w koncu holandia to nie anglia :D PSV zrobilo swietny interes sprzedając go teraz Kezmana chca jakies słabe kluby angielskie. A Robinho zresztą jak kazdy brazylijczyk nie pasuje do Angli przyklad Kleberson :lol: :!:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 15:39

kezman slaby nie jest, ale za slaby na silniejsza lige niz holenderska, sprawdzilby sie moze we francji, portugalii, niemczech, ale nie anglii, hiszpanii czy we wloszech, geremi i cole na lawie, ostatnio jak patrze na sklady coraz czesciej widze ich w podstawowej 11, a jezeli ich robinho by nie wygryzl to wygryzl by gudjonsena, moze i by nie pasowal do anglii, ale jest na tyle genialnym pilkarzem ze by sobie w anglii poradzil 8)

pozdro

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 23 sty 2005, 21:40

Po 45 min Real remisuje 1-1 gol z karnego Figo

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 21:42

Real Madryt Vs RCD Mallorca

Właśnie jest 1:1 dla Królewskich gola z karnego zdobyl Figo 8) :D :) :lol: :P
Dla Mallorci gola zdobył Campano z rzutu wolnego

Real gra bardzo dobry mecz Ronaldo ejs niezwykle aktywny oraz Roberto Carlos a Thomas Gravesen na 24 podania 23 razy podawal celnie skutecznośc ponad 90% ale to 1 polowa jeszcze Real wygra.

Hala Madrid

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 21:57

Figo11 pisze:Real Madryt Vs RCD Mallorca

Właśnie jest 1:1 dla Królewskich gola z karnego zdobyl Figo 8) :D :) :lol: :P
Dla Mallorci gola zdobył Campano z rzutu wolnego

Real gra bardzo dobry mecz Ronaldo ejs niezwykle aktywny oraz Roberto Carlos a Thomas Gravesen na 24 podania 23 razy podawal celnie skutecznośc ponad 90% ale to 1 polowa jeszcze Real wygra.

Hala Madrid

poki co irytuje mnie w tym meczy sedziowanie, mowi sie ze to Real jest faworyzowany, a to Real wlasnie stracil 2 ewidetne karne !! poza tym wqrza mnie slaba skutecznosc :( ale bedzie dobrze !! HALA MADRID !!! 8)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 22:03

Ponoć Moya staranował w polu karnym Raula... :twisted: a sędzia stal i nie raczyl dmuchnac w gwizdek..... :evil: Ale Real nadrobi grają nowym ustawieniem Figo gra na AMC(OPŚ) Becks na skrzydle Zizou na drugim prawie jak za dawnych lat Gravesen brobni tyłów :lol: będzie dobrze

Hala MAdrid

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:12

Figo11 pisze:Ponoć Moya staranował w polu karnym Raula... :twisted: a sędzia stal i nie raczyl dmuchnac w gwizdek..... :evil: Ale Real nadrobi grają nowym ustawieniem Figo gra na AMC(OPŚ) Becks na skrzydle Zizou na drugim prawie jak za dawnych lat Gravesen brobni tyłów :lol: będzie dobrze

Hala MAdrid

daj spokuj !! dobrze ze raulowi nic sie nei stalo, fajnie sie na ten meczyk patrzy :D zidane, figo ladnie maca jak pilkarzy majorki jakby wogol tyczek biegali, gravesen czysci jak leon zawodowiec, ronaldo wpada co roz w pole karne, raul haruje :D carlos jak za dawnych lat, a co do ustawienia, to wyglada to po prostu wspaniale :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 22:30

Denerwuje mnie Moya pewnei stanie się celem transferowym Pereza bo broni wybornie ciągłe ataki Realu poprostu bramka wisi w powietrzu jeszcze Guti wszedl za Salgado więc wszystko na ofensywe stawia "de lux" oby to nie zostało skarcone :oops: :lol: I Owen za Gravesena nawet jeśli zremisują dla mnie wygrali grają wspanialy mecz dlugo długo an to czekalem 8) :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:33

Figo11 pisze:Denerwuje mnie Moya pewnei stanie się celem transferowym Pereza bo broni wybornie ciągłe ataki Realu poprostu bramka wisi w powietrzu jeszcze Guti wszedl za Salgado więc wszystko na ofensywe stawia "de lux" oby to nie zostało skarcone :oops: :lol: I Oqwen za Gravesena nawet jeśli zremisują dla mnie wygrali grają wspanialy mecz dlugo długo an to czekalem 8) :D

ogladasz to czy czytasz transmisje !? jezu jak to wyglada, real nie schodzi z pola karnego przeciwnika, ciagle atakuje :) juz powino byc z 5 bramek !! a do tego jezscze te zmiany :D owen zaraz cos strzeli :D albo gutierez :D do tego to co robi zizu to jest bajka :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 22:37

No wykrakalismy GOOOOOOOOOOOOOOLA Ściany. Samuel zdobywa swą 2 bramke :lol: :D oby wytrwać te kilka minutek :oops: :D

Duże zamieszanie i Samuel pakuje do bramki z 5 m noga pileczke :P 8)
Ostatnio zmieniony 23 sty 2005, 22:38 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 sty 2005, 22:37

Bramka dla Majorki wpadła po błędzie Casillasa. Nie było to jakieś bardzo dobre uderzenie, ale raczej słaba interwencja bramkarza. Real musi szukać alternatywy :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 23 sty 2005, 22:38

Mallorca grac skopac tyłki gwiazdorom 8)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”