Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 09 lis 2005, 22:02
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lis 2005, 22:12
Znaj moje dobre serce... Teraz nie będziesz musiał się czepiać o tamten podpis. W prezencie od pilka.pl masz nowy, jakże ładny, prosto z salonu i oczywiście dożywotnia gwarancjaFUDŻIN pisze:a ja bym prosił o zdjęcie tego o grafomanach, bo już troszku długo to mam
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lis 2005, 10:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 10 lis 2005, 13:08
Tomusmc pisze:Znaj moje dobre serce... Teraz nie będziesz musiał się czepiać o tamten podpis. W prezencie od pilka.pl masz nowy, jakże ładny, prosto z salonu i oczywiście dożywotnia gwarancjaFUDŻIN pisze:a ja bym prosił o zdjęcie tego o grafomanach, bo już troszku długo to mam![]()
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 lis 2005, 14:17
Mort
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 lis 2005, 14:25
Moderatorzy: Pawel, romantyk, Pisakk, Mazurek, pippen, kostek, Tomusmc, piwus, bellusMort pisze:a czy można gdzieć przeczytac liste wszyskich administratorów i moderatorów??
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lis 2005, 16:17
Jak to nie widać zmian? i po co tu kłamać? Przecież miałeś podpis "Spełniam się grafomańsko", a teraz masz nowiutki żebyś mógł się na nowo lansować, już widzisz?FUDŻIN pisze:Tomusmc pisze:Znaj moje dobre serce... Teraz nie będziesz musiał się czepiać o tamten podpis. W prezencie od pilka.pl masz nowy, jakże ładny, prosto z salonu i oczywiście dożywotnia gwarancjaFUDŻIN pisze:a ja bym prosił o zdjęcie tego o grafomanach, bo już troszku długo to mam![]()
Jakoś nie widać tych zmian ??
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 16:22
przestań jużTomusmc pisze:Jak to nie widać zmian? i po co tu kłamać? Przecież miałeś podpis "Spełniam się grafomańsko", a teraz masz nowiutki żebyś mógł się na nowo lansować, już widzisz?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 lis 2005, 16:29
Której ankiety? Bo chyba nie masz na myśli tej trochę wyżej?fieldy pisze: czy w związku z wynikami ankiety bedą poczynione jakieś dalej idace kroki ?
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 17:00
mam na mysli, tę troche wyżej. Bo chyba w jakimś celu ona tu się znajdujekostek pisze:Której ankiety? Bo chyba nie masz na myśli tej trochę wyżej? Wink
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 17:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 17:09
dzięki za odpowiedźpiwus pisze:Usunie się ją Lol.
W tej ankiecie głos mają również sfrustrowani nabijacze, ludzie z grafomanami i po banach Wink. Ja nie biore jej do serca, bo nie od tego jestem.
ja bym ją wziął bo coś by się przydało zmienić ... ale ja już nic nie mówiepiwus pisze:Ja nie biore jej do serca,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 lis 2005, 17:14
wazi
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio