Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 05 lut 2006, 22:31
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 19 lut 2006, 12:31
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 03 mar 2006, 13:01
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 03 mar 2006, 18:48
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 21:02
Trochę respektu, bo Ronaldo jak gra tak gra, ale póki co goli strzela więcej niż wasz dzieciak, który budzi się na mecze z BarcelonąJeszcze jedna bardzo zła wiadomosc, otóż w w Realu nie zagra Ronaldo !!! To bardzo duze wzmocnienie gospodarzy
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 03 mar 2006, 21:57
A od tego stwierdzenia już tylko krok do wniosku, że lepiej mieć w drużynie Ronaldo niż Torresa!yazid^ pisze:Trochę respektu, bo Ronaldo jak gra tak gra, ale póki co goli strzela więcej niż wasz dzieciak, który budzi się na mecze z Barceloną A chyba z tego rozlicza się napastników?
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 22:04
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 03 mar 2006, 22:11
Póki co w ogóle nie strzela goli w przeciwieństwie do Torresayazid^ pisze:póki co goli strzela więcej niż wasz dzieciak
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 23:49
Pisząc "póki co" miałem na myśli nie tylko czas obecny, ale i cały ten sezon, jak i poprzednie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A twoja odpowiedź jest marna, czyżby brak argumentów na potwierdzenie, że Ronaldo nie zasługuje na szacunek?Póki co w ogóle nie strzela goli w przeciwieństwie do Torresa Rozumiesz o co mi chodzi? A że kiedyś strzelał to nie ma na wynik derbów Madrytu anno 2006 żadnego wpływu
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 mar 2006, 0:12
"Gra", "strzela" - bardzo to odnosi się do przeszłości. Więcej precyzji w wypowiedziach proponuję - to pomożeyazid^ pisze:jak gra tak gra, ale póki co goli strzela więcej niż wasz dzieciak
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 04 mar 2006, 7:30
matip7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 mar 2006, 9:42
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 10:33
Teraz to Ty odnosisz się do czasu obecnego, gdzie Ronaldo nie postępuje zbyt profesjonalnie. A co z przeszłością? Zresztą, powiedz mi skąd znasz motywy jakie kierowały Ronaldo przy transferach do kolejnych klubów?Chętnie posłuchamCo do argumentów potwierdzających, że 'el gordo' nie zasługuje na szacunek mógłbym przytoczyć choćby jego nieprofesjonalne podejście do swojej pracy (co zarzucił mu nawet Raul), czy pazerność na kasę (zarówno kibice Barcelony jak i Interu coś o tym wiedzą).
Doskonale rozumiem te słowo, ale widzę, że niektórym jest ono zupełnie obceRonaldo i szacunek ???? Chyba chłopie nie rozumiesz tego słowa !!!! Za co mozna go szanować ??? Za to że ma w dupie swój klub, kibiców, kolegów z drużyny, za to że kompletnie nie zależy mu na występach w Realu, że zagra tam gdzie mu wjęcej zapłacą, za to mam go szanować???!! Kibice Realu są może do takich spraw przyzwyczajeni, lecz ja nie !!! Za gole zdobyte, dla Realu moze dostać conajwyżej pochwałe, na szacunek to zasługuje Raul !
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 mar 2006, 10:57
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 12:35
yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio