Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 268

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:17

Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem
Tak trudno napisać że jest skrzydłowym?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2009, 13:22

A trudno zrozumieć, że dla niektórych jest skrzydłowym napastnikiem ?

Od razu zaznaczam, że nie mam zamiaru ciągnąć tej dyskusji, swoje zdanie na ten temat już pisałem. Więc jak ktoś chce je znać, niech spobie poszuka.

EOT.

R.A.B.
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 02 lut 2009, 13:22

fieldy pisze:Nie wiem, czy jest sens próbować przekonywać kumana :P a z tego co pamiętam, tylko on pisał, że Ronaldo to środkowy napastnik. Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem, czyli kimś kim Messi w Barcie.
on i jego dwóch ślepo zapatrzonych w niego fabów barcy - mistyk i ktos tam jeszcze.
wmawiając sobie że messi to skrzydłowy a Ronaldo to napastnik usprawiedliwiają sobie że Cr7 strzelił więcej goli. Zazdrość czysta. Ale przecież wiecie że w większości przypadków "kibice" wybierają sobie najsławniejsze kluby takich jak barca nie z miłości tylko dla zabicia swoich kompleksów wiecie Barca wygrywa jesteśmy wielcy.Pokolenie Ronaldinho robi swoje.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2009, 13:25

Kamil232 pisze:
Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem
Tak trudno napisać że jest skrzydłowym?
Tak trudno przyjąć, że jest napastnikiem? :lol2:

Tym razem wysiadam zanim karuzela znowu zacznie się kręcić.

[EDIT]
R.A.B. pisze:wmawiając sobie że messi to skrzydłowy
Messi to napastnik i chyba nikt nie wmawiał, że jest inaczej.

Do reszty nawet nie będę się ustosunkowywał. Szanujmy się ludzie :roll:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:26

A trudno zrozumieć, że dla niektórych jest skrzydłowym napastnikiem ?
Jak ja użyłem nazwy skrzydłowy obrońca to bodaj ty szydziłeś z tego, a sam teraz używasz nazwy skrzydłowy napastnik :haha: Czym się różni Skrzydłowy- Winger jak go nazywa Ferguson, od winger forwarda? :mrgreen: To Alves jest winger defender midfelder forward :haha:

Ten nademną, doczekam się nazwisk tych wymiataczy co mieli zabrać miejsce Pique w składzie? :haha:

Nie :hahaha: // :hahaha:
Ostatnio zmieniony 02 lut 2009, 13:28 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 lut 2009, 13:28

Kamil232 pisze:Jak ja użyłem nazwy skrzydłowy obrońca to bodaj ty szydziłeś z tego, a sam teraz używasz nazwy skrzydłowy napastnik :haha: Czym się różni Skrzydłowy- Winger jak go nazywa Ferguson, od winger forwarda? :mrgreen:
Tym samym, co w Football Managerze PP od OPP. Jeśli masz tak elementarne braki w wiedzy piłkarskiej, to polecam powrót do podstaw, a nie wypowiadanie się na takie tematy.
Messi to skrzydłowy napastnik (winger forward), Ronaldo to skrzydłowy napastnik. Roma locuta, causa finita.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 lut 2009, 13:31

Ja tez wymiekam na starcie.

Dalej tego wozka ciagnal nie bede, bo raz, ze nie ma sensu, a dwa ze moja sesja na tym ucierpi.

Ide dzisiaj do kina. Ogladal ktos nowy hit Underworld: Rise of Lykans?

:beer:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:32

Tym samym, co w Football Managerze PP od OPP. Jeśli masz tak elementarne braki w wiedzy piłkarskiej, to polecam powrót do podstaw, a nie wypowiadanie się na takie tematy.
:shock: Jak kiedyś napisałem, że Messi czy Ronaldo to OPP to było wielkie halo...pokolenie fm blablaba....I ja zawsze pisałem, że Winger to właśnie OPP...
Zapomniałeś fachuro, ze na FM była jeszcze pozycja taka jak Forward i zdarzali się zawodnicy jak Forward Right...więc wg. tego oni powinni być klasyfikowani na tej pozycji....

Wymiękacie bo was Mgiggs załatwił.... 8)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2009, 13:33

Mnie przy tej wojnie nie było, chciałe tylko pokazać prawde.Wykresy pokazują wszystko, bo wszystko idzie odczytać.
40 pare goli przy taki stylu poruszania i rejonach gry to wielki wyczyn, o wiele trudniejszy niż w przypadku Drogby Torresa czy Anelki.

Jeśli mową o Panu Rkoemanie to osobą o tym samym nicku porównywała kiedyś na jakieś stronce Barcy Cristiano Ronaldo z RVN. Myślę że wiecej dodawać nie trzeba choć może to 2 rózne osoby.

Mentor, udowodnij bez napinki tylko argumentami że Ronaldo to napastnik.Lubie dyskutować z ludzmi któzy potrafią poprzeć swoje zdanie konkretnymi argumentami.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 lut 2009, 13:35

Poszukaj w archiwum Giggs. Bylo juz duzo argumentow podanych.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2009, 13:38

Nie wiem o co tu sie spierac , w Milanie Kaka i Ronaldhino sa wpisywani w protokola jak Napastnicy a wiadomo pozcja na boisku zupelnia inna , zreszta co Za roznica jak ten wasz biedny C.R bedzie opisywany wazne by gral dobrze a czy strzeli 40 goli jako pomocnik grajacy jak napastnik czy napastnik grajacy jak pomocnik :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2009, 13:39

Jakich argumentów?
Gole z pola karnego?
Mała liczba asyst?
spalone?

Jeśli tak to nie szukam. Chciałbym by mi ktoś podważył to co napisałem wyżej.
Ronaldo jest napastnikiem dla ludzi którzy widzieli 2 mecze MU-Barca i właczyli sobie MU-Arsenal.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2009, 13:45

MGiggs pisze:40 pare goli przy taki stylu poruszania i rejonach gry to wielki wyczyn
Oczywiście, że tak i nigdy tego nie negowałem. Pisałem również, że Cristiano Ronaldo miał wielki sezon i zasłużył na Złotą Piłkę.
MGiggs pisze:Mentor, udowodnij bez napinki tylko argumentami że Ronaldo to napastnik.Lubie dyskutować z ludzmi któzy potrafią poprzeć swoje zdanie konkretnymi argumentami.
Sorry Winnetou, ale nieobecny traci. Ja argumenty już przytaczałem nie raz i nie dwa razy. Inna sprawa, że nigdy nie nazwałbym Cristiano Ronaldo środkowym napastnikiem.
myhalek_acm pisze:zreszta co Za roznica jak ten wasz biedny C.R bedzie opisywany wazne by gral dobrze a czy strzeli 40 goli jako pomocnik grajacy jak napastnik czy napastnik grajacy jak pomocnik
I tu jest pies pogrzebany bo kibice Manchesteru United najwyraźniej traktują nazywanie Cristiano napastnikiem jako próbę zdeprecjonowania jego osiągnięć w ubiegłym sezonie. Zupełnie niepotrzebnie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:47

Dyskusja sie zaczęła od tego, że ktoś napisał być moze ja, że Ronaldo to skrzydłowy. Czyli to samo co mówi Ferguson-jego menago i mnóstwo osób na świecie, ustawiających go w jedenastkach na skrzydle etc. Wówczas wbił koeman i zaczął gadać, ze to środkowy napastnik, a za nim loża "fachur" ze to napastnik, oczywiście insynując, że Ci co go nazywają skrzydłowym mają małe pojęcie piłce. I to mnie najbardziej śmieszy, bo rozumiem, Ronaldo nie gra jak typowy skrzydłowy, często schodzi do środka, wymiena się pozycją z napastnikiem, gra często jako wolny elektron. I ktoś żeby nazwać sobie tą pozycje może wymyślać skrzydłowego napastnika, ale jakby na to nie patrzeć wciąż bliżej mu do J. Cole niż do Drogby, więc jak go ktoś nazywa skrzydłowym i jest mu to wyrzucane to jest dla mnie niepoważne i na to będę reagował 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2009, 13:53

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=3855

tu się chyba zaczęła tamta dyskusja,
także, miłego czytania MGiggs

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”