Tak trudno napisać że jest skrzydłowym?Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:17
Tak trudno napisać że jest skrzydłowym?Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2009, 13:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 02 lut 2009, 13:22
on i jego dwóch ślepo zapatrzonych w niego fabów barcy - mistyk i ktos tam jeszcze.fieldy pisze:Nie wiem, czy jest sens próbować przekonywać kumanaa z tego co pamiętam, tylko on pisał, że Ronaldo to środkowy napastnik. Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem, czyli kimś kim Messi w Barcie.
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2009, 13:25
Tak trudno przyjąć, że jest napastnikiem?Kamil232 pisze:Tak trudno napisać że jest skrzydłowym?Reszta, z tego co widziałem mówiła, że jest skrzydłowym napastnikiem
Messi to napastnik i chyba nikt nie wmawiał, że jest inaczej.R.A.B. pisze:wmawiając sobie że messi to skrzydłowy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:26
Jak ja użyłem nazwy skrzydłowy obrońca to bodaj ty szydziłeś z tego, a sam teraz używasz nazwy skrzydłowy napastnikA trudno zrozumieć, że dla niektórych jest skrzydłowym napastnikiem ?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 lut 2009, 13:28
Tym samym, co w Football Managerze PP od OPP. Jeśli masz tak elementarne braki w wiedzy piłkarskiej, to polecam powrót do podstaw, a nie wypowiadanie się na takie tematy.Kamil232 pisze:Jak ja użyłem nazwy skrzydłowy obrońca to bodaj ty szydziłeś z tego, a sam teraz używasz nazwy skrzydłowy napastnikCzym się różni Skrzydłowy- Winger jak go nazywa Ferguson, od winger forwarda?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 lut 2009, 13:31
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:32
Tym samym, co w Football Managerze PP od OPP. Jeśli masz tak elementarne braki w wiedzy piłkarskiej, to polecam powrót do podstaw, a nie wypowiadanie się na takie tematy.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2009, 13:33
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 lut 2009, 13:35
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2009, 13:38
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2009, 13:39
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lut 2009, 13:45
Oczywiście, że tak i nigdy tego nie negowałem. Pisałem również, że Cristiano Ronaldo miał wielki sezon i zasłużył na Złotą Piłkę.MGiggs pisze:40 pare goli przy taki stylu poruszania i rejonach gry to wielki wyczyn
Sorry Winnetou, ale nieobecny traci. Ja argumenty już przytaczałem nie raz i nie dwa razy. Inna sprawa, że nigdy nie nazwałbym Cristiano Ronaldo środkowym napastnikiem.MGiggs pisze:Mentor, udowodnij bez napinki tylko argumentami że Ronaldo to napastnik.Lubie dyskutować z ludzmi któzy potrafią poprzeć swoje zdanie konkretnymi argumentami.
I tu jest pies pogrzebany bo kibice Manchesteru United najwyraźniej traktują nazywanie Cristiano napastnikiem jako próbę zdeprecjonowania jego osiągnięć w ubiegłym sezonie. Zupełnie niepotrzebnie.myhalek_acm pisze:zreszta co Za roznica jak ten wasz biedny C.R bedzie opisywany wazne by gral dobrze a czy strzeli 40 goli jako pomocnik grajacy jak napastnik czy napastnik grajacy jak pomocnik
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 13:47
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2009, 13:53
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio