Nie ma szans na identyfikację? Ktoś to widział? Jakieś kamery?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 11 paź 2013, 8:57
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 paź 2013, 9:49
Oni mają największe problemy, gdy robią jakieś prace na serwerze, wówczas bywa, że bardzo się zacina, są problemy z nawiązaniem połączenia. Ale też potrafili się fajnie zachować, kiedy po takim właśnie niestabilnym okresie dołożyli mi 8 dni premium, ponieważ przez taki mniej więcej czas były u nich problemy.cru pisze:weeb.tv rzadko daje u mnie dupy, chyba tylko ze 2 czy 3 razy sie zdarzylo przez 2 lata
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 paź 2013, 9:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 paź 2013, 9:58
Przed bramą, wybiegł na ulicę, czy jak?bartbuks pisze:Jakiś skurwysyn mi psa przejechał...
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 paź 2013, 9:58
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 paź 2013, 10:56
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 paź 2013, 10:57
Darkman1948 pisze:Nie ma szans na identyfikację? Ktoś to widział? Jakieś kamery?
Szczerze, to nie wiem. Po prostu znalazłem go przed boxem, jak konał. Potrąciło go coś. Ja mieszkam na odludziu, nie mam sąsiadów, droga do mnie jest mało uczęszczana, ale cała posesja jest ogrodzona, bramy pozamykane, a psy jak chodzą, to tylko w nocy. Wczoraj suczkę wypuściłem, aby trochę rozbiegała się, bo ma małego pieska i nie chcę aby zamknięta siedziała, bo mały zaczyna chodzić. Wróciłem po 15 minutach i leżała już konająca. Brama była otwarta, ale samochody nawet jak jeżdżą to max 40km/h, bo droga żwirowa i częstotliwość, to kilka samochodów na dzień.Duch pisze:Przed bramą, wybiegł na ulicę, czy jak?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 paź 2013, 11:05
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 11 paź 2013, 11:19
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 paź 2013, 11:45
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 11 paź 2013, 11:53
a sport.tvp.pl?BaSSu pisze:Panowie takie pytanko mam: nie będę dzisiaj miał tv żeby Polska-Ukrania oglądać a boję się, że streamy tego nie udźwigną. Czy opcja w wykpieniem pakietu na webtv jest ok? Czy macie jakieś pewniejsze źródło żeby w dobrej jakości mecz obejrzeć?
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 paź 2013, 12:16
no pisałem własnie na poprzedniej stronie, nie trzeba nic wykupować bo tam jest za freeraf2 pisze:a sport.tvp.pl?BaSSu pisze:Panowie takie pytanko mam: nie będę dzisiaj miał tv żeby Polska-Ukrania oglądać a boję się, że streamy tego nie udźwigną. Czy opcja w wykpieniem pakietu na webtv jest ok? Czy macie jakieś pewniejsze źródło żeby w dobrej jakości mecz obejrzeć?
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 paź 2013, 12:18
Ale chyba tylko z terenu PL. Tak mi się wydaje.rekinho pisze:no pisałem własnie na poprzedniej stronie, nie trzeba nic wykupować bo tam jest za free
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 11 paź 2013, 12:32
raf2
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio