Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 277

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 cze 2008, 17:57

Wyzwałeś mnie od pedała w temacie Barcy

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 17:59

:lol2: należało Ci się.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 18:05

boskigonzo pisze:masz jakies znajomosci ?

Pewnie, ze mam i to rozległe. Ale tak właściwie o co chodzi z tymi znajomościami?

cloner pisze:Z całym szacunkiem Marco, ale decyzja może byc tylko jedna: degradacja.

Dokładnie! Szkoda Korony, bo ma ładny, nowoczesny stadion, ciekawą drużynę, wiernych kibiców, ale nie ma litości w sprawach korupcji trzeba być bezwzględnym.
guru pisze:Jakby Ci dała tą wielką tłustą medialną dupę do latami byś o niej myślał.
Tak z pewnością gdyby ta pani wykazał się humanitarnym gestem i w pamiętną Stalingradzką zimę 1942/1943 dała mi tą tłustą dupę, latami z wdzięcznością bym myślał o tym, że tłuszcz z jej pośladków pozwolił mi przeżyć jako jednemu z niewielu szczęśliwców ocalałych z 6 Armii marszałka Friedrich Wilhelma Ernsta Paulusa.

Nie wszyscy meżczyzni to zwierzęta myślące przy pomocy głowy na penisie zamiast tej włściwej na szyi, ale młody jesteś sperma Ci może uderzyć do głowy usprawiedliwiam, rozgrzeszam i nakładam pokute w wysokości 5 zdrowasiek do Maryi ZAWSZE DZIEWICY.
guru pisze:A co Ty takiego robisz? Gdzie się rozwijasz? Na kasie w biedronce?
Pominę tą marna napinkę milczeniem i oszczędzę Ci disów, bo kolegi po szalu (podwójnym szalu Legii i Arsenalu!) się nie obraża zapamiętaj to sobie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 cze 2008, 18:09

Guru mam wrażenie, a prawde mówiąc sprawiasz wrażenie człowieka który nie bardzo wie, co oznaczaja pojecia którymi posługuje się w dyskusji i o czym pisze. Dlatego nastepnym razem rozbieg i baranka w sciane. Powinno pomoc.

Ty naprawde myślisz, że mnie obraziłeś tytułujac 'gejem? Oszczedze Ci wykładów, czy wirtualnej kastracji, bo podejrzewam ze w Twoim wieku to hormony dośc mocno bija. Jeszcze zycie Cie potraktuje.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 18:14

Tak z pewnością gdyby ta pani wykazał się humanitarnym gestem i w pamiętną Stalingradzką zimę 1942/1943 dała mi tą tłustą dupę, latami z wdzięcznością bym myślał o tym, że tłuszcz z jej pośladków pozwolił mi przeżyć jako jednemu z niewielu szczęśliwców ocalałych z 6 Armii marszałka Friedrich Wilhelma Ernsta Paulusa.

omg, Ty na serio żyjesz w jakimś innym świecie.
franz pisze:Nie wszyscy meżczyzni to zwierzęta myślące przy pomocy głowy na penisie zamiast tej włściwej na szyi,

:lol2: Dobre, jeszcze powiedz, że ta pani nie jest w twoim "guście" i jakby stała przed Tobą nago to byś nawet nie zwrócił na nią uwagi.
franz pisze:Pominę tą marna napinkę milczeniem i oszczędzę Ci disów, bo kolegi po szalu (podwójnym szalu Legii i Arsenalu!) się nie obraża zapamiętaj to sobie.
Ja Cię nie obrażam. Po prostu śmieszy mnie Twoje podejście. Ty na wszystko patrzysz negatywnie, jak taki zbuntowany nastolatek.
Babel pisze:Dlatego nastepnym razem rozbieg i baranka w sciane. Powinno pomoc.
Tobie nie pomogło, więc ja nie będę próbował.
Babel pisze:Ty naprawde myślisz, że mnie obraziłeś tytułujac 'gejem?
Nie, a czy ja chciałem Cię obrazić? :> Pytanie retoryczne.
Babel pisze:Oszczedze Ci wykładów, czy wirtualnej kastracji, bo podejrzewam ze w Twoim wieku to hormony dośc mocno bija.
Nie zaprzeczam. :glass:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 cze 2008, 18:29

Niedawno słyszałem że facet prócz tego że wie iż białe jest białe a czarne jest czarne co kilka sek myśli o seksie a kobieta o jeszcze kilka sek więcej myśli o zakupach :P Na to jedna słuchaczka radia powiedziała że gdyby faceci nie tylko myśleli a go uprawiali to kobiety o zakupach nie miały by kiedy myśleć :lol:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 18:30

guru pisze:Ty na serio żyjesz w jakimś innym świecie.
To był taki żarcik guru, poza tym ostatnio mi się śniło, że jestem żołnierzem Wehrmachtu i się strzelam z Ruskami w fabryce traktorów w Stalingradzie i jestem piekielnie głody a mróz dochodzi do – 40 stopni a na dodatek mój MP 40 odmawia posłuszeństwa, nie moja wina, ze śnią mi się takie koszmary. A co do światów masz rację, nasze na pewną są inne.
guru pisze:Dobre, jeszcze powiedz, że ta pani nie jest w twoim "guście" i jakby stała przed Tobą nago to byś nawet nie zwrócił na nią uwagi.
Ta pani nie jest w moim guście, ponieważ jestem w stałym związku i w moim guście pod względem seksualnym jest tylko moja obecna ukochana (zaświadczą o tym moje formowe fanki, które wysyłają mi na PW gorące wiadomości z gołymi fotkami i dwuznacznymi propozycjami, a ja grzecznie odmawiam) taki ze mnie ortodoksyjny katol wyobraź sobie, oj w tej Ameryce to młodzież schodzi na psy!

Gdyby ta pani stał nago to bym jej coś do ubrania pożyczył bo dziś bardzo zimno jak na koniec czerwca, pada i wicher wieje, a więc mogła by się przeziębić biedaczka.

Kończe jak dorośniesz to pogadamy :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 cze 2008, 18:34

Franz czyli chcesz nam powiedzieć, że ta kobieta nie była w Twoim typie :roll: ? Chciałbym w takim razie zobaczyć tą twoją ukochaną...

... pytanie tylko czy oczekujesz tak wiele czy też może tak mało wymagasz :lol2: .

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 18:39

franz pisze:Gdyby ta pani stał nago to bym jej coś do ubrania pożyczył bo dziś bardzo zimno jak na koniec czerwca, pada i wicher wieje, a więc mogła by się przeziębić biedaczka.

Zapewne jestem młodszy od Ciebie, ale widzę, że nie znasz życia. Możesz być w stałym związku, to nic nie zmienia. Mógłbyś mieć potem wyrzuty sumienia, zależy od człowieka. Ja nie jestem w stałym związku i nigdy nikogo nie zdradziłem, więc nie wiem jakbym potem się zachowywał przy mojej "ukochanej", ale z Vidy na pewno bym skorzystał.

:arrow:
franz pisze: Kończe jak dorośniesz to pogadamy Wink

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 18:50

RóżA pisze:Franz czyli chcesz nam powiedzieć, że ta kobieta nie była w Twoim typie
Ta pani nie jest w moim typie w kontekście o którym mówił guru czyli seksualnym potrafię panować nad swoimi fizjologicznymi odruchami takimi jak erekcja/rzyganie/oddawanie moczu kału bo jestem człowiekiem a nie zwierzęciem. Jako kobieta też mi się za bardzo nie poda, może nie tyle ze względu na urodę, ale raczej na image. Jestem konserwatystą w kwestii płci pięknej, takie motywy jakie odwala ta pani u mojej kobiety by nie przeszły. Czy bym ją wyru… pewnie, że tak jestem zdrowym heteroseksualnym mężczyzną w sile wieku, jak by było trzeba walił bym aż by wióry leciały, tylko jest jedno "ale" jestem w stałym, udanym związku i bardziej go sobie cenie niż krótkotrwale romanse, może nie jestem święty, ale nie jestem zakłamaną dwulicową dziwką, która potrafi oszukiwać/ranić swoich bliskich bez mrugnięcia okiem.

Wiem nie jestem trendy trudno jakoś przeżyje.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 cze 2008, 18:50

Dlatego w tym linku pisze, że to wymarzona praca dla 99 a nie 100 procent mężczyzn ;)

akurat ja nie jestem w tym 1%

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 18:54

franz, a teraz od początku. Czy ja mówiłem coś o stałym związku z Vidą? :>
franz pisze:Czy bym ją wyru… pewnie, że tak jestem zdrowym heteroseksualnym mężczyzną w sile wieku, jak by było trzeba walił bym aż by wióry leciały
No dokładnie o to mi chodzi. :wink:
franz pisze:"ale" jestem w stałym, udanym związku i bardziej go sobie cenie
No to gratulacje. Też tak chcę, ale jeszcze nie teraz. :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 cze 2008, 18:55

guru pisze:Ja nie jestem w stałym związku i nigdy nikogo nie zdradziłem, więc nie wiem jakbym potem się zachowywał przy mojej "ukochanej", ale z Vidy na pewno bym skorzystał
Nie będąc w stałym związku tego 'na pewno' bym nie mówił na Twoim miejscu bo jeszcze zależy jakimi uczuciami byś darzył tą drugą osobę. Iluś tam facetów by nie skorzystało a co za tym nie zdradziło ukochanej i chwała im za to ale nie chce mi się wierzyć że facet by na nią czy jakąś laskę nie zwrócił uwagi (nie mówię o gapieniu ze ślinotokiem czy o zdradzaniu) bo albo jest gej albo pedał :wink:
guru pisze:
franz pisze:Czy bym ją wyru… pewnie, że tak jestem zdrowym heteroseksualnym mężczyzną w sile wieku, jak by było trzeba walił bym aż by wióry leciały
No dokładnie o to mi chodzi. :wink:
No właśnie, mi też ulżyło :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 cze 2008, 18:59

Yukasz pisze: Nie będąc w stałym związku tego 'na pewno' bym nie mówił na Twoim miejscu bo jeszcze zależy jakimi uczuciami byś darzył tą drugą osobę.

Może zbyt pochopnie napisałem to "na pewno", bo rzeczywiście nie wiadomo jakimi uczuciami bym darzył tą drugą osobę, ale jakbym znalazł się w tej sytuacji co wcześniej pisałem, to raczej bym... zdradził. :?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 19:01

guru pisze:Czy ja mówiłem coś o stałym związku z Vidą?
Nie, ale ja też nic o tym nie mówiłem. Chodzi mi po prostu o to, że nie zdradził bym mojej kobiety nawet z miss world z względów o których juz napisałem. No chyba, że był bym mocno pijany, ale wtedy zdrada sie nie liczy :lol:
guru pisze:No to gratulacje. Też tak chcę, ale jeszcze nie teraz.
Nawet nie wiesz kiedy Cie trafi.
Yukasz pisze:bo albo jest gej albo pedał
Są na świecie jeszcze ludzie "aseksualisci" Ci to mają dopiero prze...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”