zobaczymy po sezoniespyrczak pisze:Diego i Vaart raczej nie sa brani pod uwage przez zarzad bo Franz i Rummenigge zapowiedzieli ze sprowadza gwiazde klasy swiatowej a takowej nie widza w Bundeslidze![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 07 gru 2006, 16:42
zobaczymy po sezoniespyrczak pisze:Diego i Vaart raczej nie sa brani pod uwage przez zarzad bo Franz i Rummenigge zapowiedzieli ze sprowadza gwiazde klasy swiatowej a takowej nie widza w Bundeslidze![]()
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 gru 2006, 16:52
LOLGomez pisze:
Naprawde zyczylbym sobie tego i tym razem ale niestety ja jestem zdania ze skonczyla sie w Bundeslidze era "Bayern chce = Bayern ma"Gomez pisze:zobaczymy po sezonie Smile Diego wyrasta na gwiazde w BL, a jak wiadomo takie kaski w 90% Bayern zagrania na swoje podworko Cool
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 gru 2006, 23:02
Powiem tylko jedno- mylisz siespyrczak pisze:niestety ja jestem zdania ze skonczyla sie w Bundeslidze era "Bayern chce = Bayern ma"
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 gru 2006, 14:30
Byc mozeolson pisze:Powiem tylko jedno- mylisz sie Krzywy.
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 12 gru 2006, 16:48
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 12 gru 2006, 19:04
W jednym z wywiadow dos Santos mowil, ze jest zainteresowany gra w zespolw Wilkow. Mam nadzieje, ze zdania nie zmienil i nadal bedzie chcial reprezentowac barwy Wolfsburga w rundzie wiosennej. Dos Santos to nominalny ofensywny pomocnik, a w druzynie z Volkswagen- Arena nie ma jakis tuzow na tej pozycji. Takze wydaje mi sie, ze Paragwajczyk bedzie mial raczej pewne miejsce w pierwszej jedenstace Augenthalera. Jezeli dos Santos bedzie gral dobrze w Wolfburgu byc moze dostanie od Magatha powazna szanse w Bayernie. W przeciwnym razie, wydaje mi sie, ze albo Paragwajczyk pozegna sie z Monachium, albo co rok bedzie wypozyczany do innego zespoluspyczak pisze:pozostaje tylko kwestia zgody Julio z czym nie powinno byc problemu
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 gru 2006, 22:25
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 14 gru 2006, 22:21
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 gru 2006, 16:29
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 gru 2006, 18:45
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 gru 2006, 19:59
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 gru 2006, 21:51
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 21 gru 2006, 19:18
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 gru 2006, 20:09
Łakomy kąsek będzie do wzięcia. Nie zdziwiłbym się, gdyby parol na Niemca zagiął Arsene Wenger. Możliwy jest też transfer Timo do HSV.spyrczak pisze:Timo Hildebrand najprawdopodobniej po tym sezonie opusci Vfb Stutgart. Wladze klubu nie doszly do porozumienia z Timo w sprawie przedluzenia wygasajacego p otym seoznie kontraktu i zerwaly negocjacje z 27-letnim Niemcem. Jak potwierdza dyrektor sportowy Vfb poszukiwany juz jest nastepca wychowanka z Gottlieb-Daimler-Stadion..
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 21 gru 2006, 20:46
No ja dzis czytalem na wp.pl ze Wenger jest oczarowany wrecz Igorem z CSKA i to on najprawdopodobniej bedzie priorytetem a dopiero za nim nasz ArcziCris7 pisze:Łakomy kąsek będzie do wzięcia. Nie zdziwiłbym się, gdyby parol na Niemca zagiął Arsene Wenger. Możliwy jest też transfer Timo do HSV.
spyrczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio