Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 02 lip 2007, 16:23
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 16:43
Co na to wskazuje? Że zostanie złożona za niego oferta? Jeśli ma się w niej znaleźć Adriano to pewnie zostanie skomentowana salwą śmiechu, bo Adriano w Realu już nikt nie chce. To było dawno i nieprawda. Diarra ma być w przyszłym sezonie kluczową postacią naszego środka pola i nie będzie łatwo go wyrwaćChuchu pisze:na przyszly sezon jedyne wzmocnienie(oprócz Suazo) jakie moglby Inter zrobic to zakup Diarry z Realu i wszystko na to wskazuje ze tak sie stanie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 lip 2007, 17:33
Po ostatnich perturbacjach w Realu, odnoszę wrażenie, że takich ludzi w Madrycie nie brakuje.RealFan pisze:Sprzedać go mógłby tylko ktoś o naprawdę niezdrowych zmysłach.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 17:40
O moją krowę to Ty się nie martw. To nie ja ją dojęZico_FCI pisze:Tyle lepiej zdupiaj doić krowę.
Nie jest, nigdy nie był i nie będzie. Lepiej pogódź się z tymZico_FCI pisze:Diarra jest nasz i lepiej się z tym pogódź.
Pfff to ja już wolę DudkaZico_FCI pisze:Damy wam Toldo lub coś w tym guście.
Tylko, że Diarra był kluczową postacią nie tylko w drużynie Capello. U Schustera ma być podobnie i będzie podobnieZico_FCI pisze:Po ostatnich perturbacjach w Realu, odnoszę wrażenie, że takich ludzi w Madrycie nie brakuje.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 02 lip 2007, 17:59
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 19:20
Co to ma wspólnego z plotkami o Mahamadoua trenera który zdobyl po kilku latach jakies znaczące trofeum zwalniają ludzie o niezdrowych zmysłach. taka sama sytuacja byla z Del Bosque. zdobyl mistrzostwo Hiszpanii i go zwolnili i sprzedali Makelele który tez byl kluczową postacią środka pola w Realu a co z Nim się stalo juz chyba sam wiesz
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo » 03 lip 2007, 0:50
Angelo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2007, 0:52
27 mlnAngelo pisze:Real chyba za Diarre grubo zapłacił nieprawdaż?
Wówczas pewnie trzebaby było kogoś kupić, a jedyny sensowny, kto przychodzi mi do głowy to Zapater. Emerson odejdzie i zostanie ich dwóch Diarra i Gago. U Schustera ma grać jeden DM, więc dwójka jest w sam razAngelo pisze:Tym bardziej iż bardzo prawdopodobne jest iż Emerson jest na wylocie a pozbycie się dwóch defensywnych zakrawalaby na kpine ze strony władz madryckiego Realu.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo » 03 lip 2007, 1:06
Angelo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 03 lip 2007, 4:19
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lip 2007, 8:52
Angelo pisze:jakieś plany transferowe Mijatovic ma?
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo » 03 lip 2007, 9:18
I chyba skuszą, tylko pozostaje nam wtedy jeden typowy lewy obrońca Maxwell. Jak wiadomo Burdisso czy Cordoba moga tam zagrać, ale to nie jest rozwiązanie dobre na dłuższą mete. Dlatego też znakomitym pomysłem jest Chivukuszą Grosso
Coś mi się wydaje że on przedłużył umowę z Liverpoolem, właściwie to jestem pewienSissoko
Angelo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 03 lip 2007, 9:21
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2007, 10:27
Podpisał do 2011, zatem jego transfer do Interu jest raczej niemożliwy.Angelo pisze:Coś mi się wydaje że on przedłużył umowę z Liverpoolem, właściwie to jestem pewien
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 03 lip 2007, 14:46
Sprzedanie Grosso byłoby głupim posunięciem , w formie mógłby spokojnie wygryźć ze składu Maxwella , niestety tej formy nie maChuchu pisze:no wszystko wskazuje na to, że Grosso odejdzie do Lyonu. tam bedzie mial pewne miejsce w skladzie a w Interze jest tylko zmiennikiem Maxwella.
To chyba tylko marzenie , nie sądzę by Roma sprzedał go za mniej niż 25 mln euro. ChociażJesli chodzi o defensywnych pomocników w Interze to chętnie widzialbym Daniele De Rossiego.
też ciekawy , wyczytałem gdzieś , że kosztuje około 8 mln euro a to nie dużo. Do tego jest młody , a w Liverpoolu po przyjściu Lucasa i Mascherano coraz ciaśniej.Sissoko
Sero , to jest ten klub co oddał nam Cambiasso , Figo czy SamuelaDiarra nawet nie wchodzi w opcje. Nie wierze żeby Real był aż tak nietrzeźwy i sprzedał jednego ze swoich najlepszych graczy.
Na szczęście to była tylko plotkaA tak aby było na temat to podana byla dzisiaj informacja iż Inter chce przebić oferte Liverpoolu za F.Torresa proponując mu 8 mln za sezon. Nie podoba mi się ta plotka, i nie sądze aby miała wiele wspólnego z prawdą
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio