Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 07 lis 2006, 19:46
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 lis 2006, 20:42
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lis 2006, 20:45
Z obliczeń wyszło mi że jak wygram to da mi to 5 zl więcej, pomyślałem że wartoczeher pisze:A to ziomki ostatnio mnie strofowali, iz puscilem PAO o kursie 1,1 a teraz jaki kursik
Prokom wygrał ale równie dobrze mógł przegrać wygrany mecz, jeszcze 2 minuty więcej i Kijek zamieniłby siekierkę na kijeklisek_chz pisze:Yukasz
Co do twojego kuponu, to obawiałbym się Prokomu, który wygrał w poprzedniej kolejce i teraz będzie chciał wygrać ponownie za wszelką cenę,
Najbardziej obawiam się meczu Badalony która ostatnio przegrała w lidzelisek_chz pisze:Reszta powinna wejść
Też nie znam Jerozolimy ale sam kurs wskazuje że Włochom może być cięzko. Jednak Hapoel to już raczej nie ten sam zespół co kiedyś bo wydaje mi się że kiedyś grali w Eurolidze. Ja sobie odpuściłem ten meczMartinho pisze:Hapoel Jerozolima - Montepaschi Siena
Z drugiej strony zawsze można powiedzieć że mają 0,5 Polaka więcejczeher pisze:2,5 Amerykanina
http://www.ulebcup.com/czeher pisze:Gdzie mozna w miare sledzic wyniki ULEB CUP
Jutro, pojutrze i na cały tydzień - wszystko zostało napisane. Chociaż myslę że czeher nie wytrzyma i jeszcze coś tam postawiwloski pisze:Macie może jakieś typy na jutro ?
Dla mnie bombakon2r pisze:Co myślicie ?
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lis 2006, 21:01
I dobrze bo Hapoel wygralYukasz pisze:Ja sobie odpuściłem ten mecz
Yukasz pisze:Z drugiej strony zawsze można powiedzieć że mają 0,5 Polaka więcej Lolczeher pisze:
2,5 Amerykanina
Dzieki ale juz po sprawie meczylem sie na tej rosyjkiej stronceYukasz pisze:http://www.ulebcup.com/czeher pisze:
Gdzie mozna w miare sledzic wyniki ULEB CUP
Ze strony Euroligi jest odnośnik na ULEB Fajka
Yukasz pisze:Chociaż myslę że czeher nie wytrzyma i jeszcze coś tam postawi![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lis 2006, 21:19
no i zobaczyliśmy cholerafieldy pisze:Salzburg sam zagrałem - więc licze, że nie zawioda, choć maja taką przewage w tabeli, że czasem moga sobie na luzie podejśc do meczu - co to przyniesie ? zobaczymy jutro
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lis 2006, 21:28
czeher pisze:Dzieki ale juz po sprawie meczylem sie na tej rosyjkiej stronce
Myślę że jak Anwil będzie grał na wyjazdach to można przeciw nim stawiać, oczywiście zależy też z kim będą grali. Dziś nie stawiałem na Francuzów bo wybrałem sobie inne pewniaki. Ale w Polsce puchary w koszu są traktowane tak samo jak w piłce - nawet zespoły rezygnują ze startów w nich bo najważniejsza dla nich liga i niechętnie patrzy się na koszty zawiązane z podróżami co prz nienajlepszej sytuacji finansowej polskich drużyn tez ma znaczenie. Dodac nalezy też nienajlepsza gra, mimo że czasem im sie chce to jednak jakos nie mogączeher pisze:Tak czy owak Strasburg dal popis w ostatniej kwarcie i wygral
W poprzednim sezonie odpadli dopiero w półfinale PULEB z późniejszym zwycięzcą - Dynamemczeher pisze:Hapoel
Ostatnio leci tez tam liga hiszpańska. Fajnie że nie mam Eurosportu2 :mać:czeher pisze:spotkanie to bedzie na Eurosport2
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 lis 2006, 21:28
fieldy pisze: Postawiłem dzis singla, że Falkirk wygra - małe szanse, ale może akurat wejdzie Razz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lis 2006, 21:50
guru pisze:a ManU juz po dupsku dostaje
http://www.parimatch.comYukasz pisze:czeher pisze:
Dzieki ale juz po sprawie meczylem sie na tej rosyjkiej stronce![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 07 lis 2006, 22:30
martins6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lis 2006, 22:58
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 lis 2006, 23:57
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 11:16
wrozkaYukasz pisze:Chociaż myslę że czeher nie wytrzyma i jeszcze coś tam postawi![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lis 2006, 13:52
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 lis 2006, 13:55
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lis 2006, 14:13
Co?lisek_chz pisze:Martinho, myślę że nie musisz się obawiać o ten kupon Na pewno większośc ludzi grających u buków, straciła mase kasy na Manchesterze
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio