Kult czy nie kult, umarł człowiek, a na forum wrzuca się informacje o różnych osobach, ze świata sportu, polityki, kultury itd, zależnie kto się czym interesuje, i raczej nie jest to komentowane takim humorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 15:14
Kult czy nie kult, umarł człowiek, a na forum wrzuca się informacje o różnych osobach, ze świata sportu, polityki, kultury itd, zależnie kto się czym interesuje, i raczej nie jest to komentowane takim humorem
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 15:19
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 15:29
Nie chcę, ja jestem za całkowitą wolnością wypowiedzi, o ile nie obraża nikogo. Jak ktoś czuje potrzebę, to może wrzucić nawet info o śmierci swojej niani z dzieciństwa, której nie widział od 20 lat, ale śmierć ją/go poruszyła. Tak samo nie mam nic przeciwko jak ktoś chce wyrazić odrobinę irytacji w jakiejś kwestii i ubierze to w mniej lub bardziej śmieszny żart.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 15:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 15:35
A były tu na forum, w tym temacie wpisy userow którzy stracili bliskichMr.Chris pisze: ↑wczoraj, 15:29Nie chcę, ja jestem za całkowitą wolnością wypowiedzi, o ile nie obraża nikogo. Jak ktoś czuje potrzebę, to może wrzucić nawet info o śmierci swojej niani z dzieciństwa, której nie widział od 20 lat, ale śmierć ją/go poruszyła. Tak samo nie mam nic przeciwko jak ktoś chce wyrazić odrobinę irytacji w jakiejś kwestii i ubierze to w mniej lub bardziej śmieszny żart.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 15:55
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » wczoraj, 16:02
Pelart2
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 16:13
Ale jeśli nie płaczesz, ani nie żartujesz że śmierci, to może najlepiej zamknąć ryja? Następny juror moralności, tragedia
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » wczoraj, 16:40
Pelart2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » wczoraj, 16:46
Jasne, nadal nie będzie to miało dla mnie znaczenia.
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 16:58
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio