Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 mar 2016, 23:17
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 23 mar 2016, 1:42
Różnie z tą presją bywa.mete pisze:Zresztą moment w którym wchodził do bramki też nie był sprzyjający - perspektywa zwolnienia trenera, słaby okres i słaba prasa klubu. Nie mówiąc już o tym, że wygryzł z bramki jednego z trójki najlepszych bramkarzy w lidze z tamtego sezonu.
Hmm... trochę tych meczów Milanu obejrzałem w tym sezonie i recenzji czytałem i raczej w tych równiejszych wymieniłbym choćby Antoellego. I Montolivo. I Kucka jest chyba równiejszy.mete pisze:Zaryzykuje stwierdzenie, że Donnarumma i Romagnoli to najrówniej grający gracze Milanu w tym sezonie.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 mar 2016, 8:11
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 mar 2016, 9:45
O ile jeszcze można dać Antonelliego, który gra równo, bez jakiś większych problemów a dodatkowo czasem zapewni nam punkty (2 razy w tym sezonie) tak Kuckę trudno nazwać regularnym lub równym. On potrafi zagrać kapitalne zawody z Interem by chwilę później słabe z kimś teoretycznie słabszym. Ale to raczej wina jego pewnych braków, no ale tak jak pisze - gołym okiem widać, że miesza bardzo dobre występy z tymi słabymi.Hmm... trochę tych meczów Milanu obejrzałem w tym sezonie i recenzji czytałem i raczej w tych równiejszych wymieniłbym choćby Antoellego. I Montolivo. I Kucka jest chyba równiejszy.
A tak wiele więcej wyróżniajacych się regularnie grających piłkarzy nie ma. Bacca, Bonaventura i... Abate?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 mar 2016, 10:06
To może skoro w jakiś niewytłumaczalny dla mnie sposób zauważył gdzie leży problem to może by coś zrobił z tym problemem? No, ale nie mówię o dodaniu pomocy dla Łysego...Berlusconi: "Newspapers have twisted my words, I complained that I don't like Milan's game but it's not necessarily the coach's fault."
Berlusconi: "It could be the fault of the players or even the management that wasn't able to sign the right players."
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 10:19
Facet ma w sobie niezłe pokłady beki"Credo che le società di calcio debbano avere un proprio stadio, con varie attività che attirano i tifosi sette giorni su sette; e lo penso in particolare per Roma e Napoli, dove non riesco a godermi la partita vista la distanza che c'è fra le tribune e il campo. Servirebbe uno stadio apposta per il calcio".
Bebeto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 mar 2016, 11:20
Bebeto pisze:Facet ma w sobie niezłe pokłady beki"Credo che le società di calcio debbano avere un proprio stadio, con varie attività che attirano i tifosi sette giorni su sette; e lo penso in particolare per Roma e Napoli, dove non riesco a godermi la partita vista la distanza che c'è fra le tribune e il campo. Servirebbe uno stadio apposta per il calcio".
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 mar 2016, 13:18
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 mar 2016, 15:20
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 mar 2016, 17:24
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 18:14
Bebeto

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 mar 2016, 19:00
Bebeto pisze: Napoli to w tej chwili klub 3 poziomy wyżej niż ACM, nie oszukujmy się.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 19:07
Bebeto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 mar 2016, 20:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebeto » 24 mar 2016, 20:57
Bebeto
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio