Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 12:20
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2005, 12:42
No Brazylia kontra Nigeria to będzie spotkanie. Dwie młodzieżowe potęgi i sporo młodych gwiazdek z Obi Mikel'em na czele. Mecz zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie.Rossi pisze:Dzisiaj kolejny bardzo ciekawy mecz a mianowicie Brazylia-Nigeria.
Maja bardzo młody skład i licze że w tym turnieju zajdą wysoko.Brazylia jak zwykle faworyt każdego turnieju ale w tym chyba dużo nie zwojuje tak mi się wydaje
Ps Jak w wczorajszym meczu Argentyna - USA zagrali :Adu ,Szetela,Gaven ,Spector, Messi , Aguero, Vitti bo nie oglądałem meczu
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 13:40
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 12 cze 2005, 19:36
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 19:50
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2005, 20:59
Oglądałem mecz - Mikel i Promise zagrali poprawnie, ale bez fajerwerek. Zdecydowanie najlepszym graczem meczu był Okoronkwo -zaprezentował świetną szybkość i wyszkolenie techniczne, dwa razy był bliski strzelenia bramki, dokładnie podawał partnerom. Widać było, że to gracz wysokiej klasy. Co do Brazylijczyków to faktycznie wypadli dość przeciętnie. Niektórych gubiła zbytnia pewność siebie - próbowali zwodów, dryblingów, tuneli, ale kompletnie nic im nie wychodziło, brakowało im dokładności, zdecydowania i błyskotliwości. Nigeryjczycy nie bawili się w ceregiele, tylko grali swoje. Moim zdaniem Afrykanie mają dużo lepszą drużynę i mogą zajść daleko w tym turnieju.Rossi pisze:A ja tak liczyłem na Nigerie a możesz mi powiedzieć jak grali Obi Mikle, Issac Promise???? Szwajcaria jest napewno grożna a to za sprawa trzech piłkarzy: Johan Vonlanthen(moim zdaniem król strzelców), Philippe Sendersos (świetny obrońca z Arsenalu), Fabrizio Zambrella(bardzo kreatywny pomocnik, mózg drużyny)
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 23:27
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 13 cze 2005, 15:07
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 cze 2005, 15:25
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 cze 2005, 18:06
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 cze 2005, 18:26
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 cze 2005, 18:37
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 cze 2005, 22:35
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 15 cze 2005, 11:21
Chińczycy pokazali, że mają dobrą drużynę i mogą się liczyć. Na całej linii zawiodło Chile, które po wygranej 7-0 przegrało teraz w odwrotnym stosunku. Zabłysnoł Llorente - 4 bramki to duży wyczyn. Honduras potwierdził to, że jest tylko chłopcem do bicia. Po dwóch meczach mają bilans bramkowy 0-12, a czeka ich jeszcze spotkanie z najlepszymi w grupie Hiszpanami.Bonso pisze:Grupa B:
Chiny-Ukraina 3:2
(Zhu 31, Chen 66(k), Cui 75 - Vorobei 19, Aliiev 70(k))
Panama-Turcja 0-1
(Gulec 23)
Grupa C ()
Maroko-Honduras 5:0
(31' Yajour 42' Yajour 55' Bendamo 82'Benjelloun 88' Benjelloun )
Chile-Hiszpania 0:7
(7'Llorente 51'Robuste 62'Llorente 70'Silva 8'Llorente 81'Llorente 85'Silva)
Gdupa D
Egipt-Argentyna 0:2
(Messi 46, Zabaleta 90)
USA-Niemcy 0:0
Niesamowite wyniki w grupe B, w której padło 12 bramek. Świtna skuteczność Llorente i szkoda, że USA której podczas tych mistrzostw kibicuje, tylko zremisowało z Niemcami
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xeneize » 15 cze 2005, 13:04
xeneize
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio