Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 02 lut 2005, 15:51
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lut 2005, 16:44
Ciekawe dialogi i piękna Diane KrugerKotek pisze:Dziś byłem na National Treasure (Skarb Narodów). Film przeciętny, nawet bardzo. Niczym mnie nie zainteresował, akcja nudna ograniczała się zaledwie do pokazywania jakiś trupów.
W dodatku fabuła filmu była taka: znajdujemy wskazówkę, która prowadzi do następnej ta do następnej i do następnej aż w końcu skarb się znalazł. Nieudanie włączono w ten film elementy detektywistyczne, historyczne i jakieś dziwne zagadki. Jedynym plusem są w miarę ciekawe dialogi.
Moja ocena 3/10
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 02 lut 2005, 17:52
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 03 lut 2005, 13:53
KUBA
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 04 lut 2005, 2:21
Właśnie skończyłem ogladać , extra film , naprawde wart obejrzenia.Ladder 49 (Płonąca Pułapka) świetny film o strażaku!
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 lut 2005, 2:43
Handsome Boy
radeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bercik » 12 lut 2005, 1:25
Bercik
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 lut 2005, 11:33
dla mnie pierwsza część bardziej się podobałazawdi pisze:moze nie jest nowy, ale goraco polecamsexy nurses 2
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: poop » 17 lut 2005, 14:13
poop

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 20 lut 2005, 16:40
Mi osobiscie bardzo podobał się film ze wzg :Pewnego dnia Dan (Jude Law) spotyka młodą i intrygującą dziewczynę, która właśnie przyjechała z Nowego Jorku - Alice (w tej roli świetna Natalie Portman). Ich spotkanie jest przypadkowe - na jego oczach dziewczynę potrąca samochód. Oczarowany nią Dan zabiera ją do szpitala i tak zaczyna się ich znajomość. Alice zatrudnia się jako kelnerka, ale w Nowym Jorku pracowała jako... striptizerka w nocnym klubie. Po jakimś czasie Dan i Alice postanawiają razem zamieszkać.
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że Dan ma ambicję zostać pisarzem. Udało mu się nawet napisać powieść pt. "Akwarium", której tematem jest miłości. Uzdolniona fotograf Anna (Julia Roberts) ma za zadanie zrobić mu kilka zdjęć na okładkę jego książki. Oboje połączy wzajemna fascynacja, czego Alice jest zupełnie świadoma.
Nieco później Dan rozmawia na czacie z Larrym (w tej roli rewelacyjny Clive Owen), bogatym dermatologiem. Dan przedstawia mu się jako Anna i umawia się z nim na spotkanie w oceanarium. Traf sprawia, że Larry rzeczywiście spotyka się tam z... Anną. Od tej pory stają się parą.
To wszystko to jednak dopiero początek komplikacji... Tak zresztą bywa w miłości
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lut 2005, 17:03
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Onomatopejah » 20 lut 2005, 21:31
Onomatopejah
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio