Bayern Monachium - Manchester United - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium - Manchester United (1/4 LM 2009/2010)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 31 mar 2010, 11:30

Cris7 pisze:Powiedz jakiemuś Anglikowi o solidarności kibiców klubów angielskich :lol: Przecież oni się wszyscy nienawidzą. I nagle kibice Arsenalu mają ściskać kciuki za United? Bez przesady. Co najwyżej z czystego pragmatyzmu tak jak wspomniałeś, ale to też ni musi być normą. Większość tak szczerze nie cierpi Diabłów, że zawsze im źle życzą. I ja to zupełnie rozumiem
tez mnie te puste hasla smiesza , ale to mozna spotkac tylko na zagranicznych forach, czyli takich jak to. watpie zeby w anglii jakis angielski kibic, kibic a nie obserwator, a wiec jakis kibic powiedzmy united sciskal dzis kciuki za arsenalem. juz nie wspominajac o kibicach west ham czy totenham.

zreszta podobny przypadek tutaj byl niedawno z realem. tez niektorzy wyjezdzali z tekstem o jakiejs solidarnosci kibicow klubow hiszpanskich. dla mnie odpadniecie realu bylo jednym z najwspanialszych wieczorow pilkarskich tego roku. i mysle ze kazdy zdrowy na umysle fan realu dzis dopinguje arsenal.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2010, 14:12

Rooney ponoć wypadł na 2-4 tygodnie.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 31 mar 2010, 19:16

W sumie to juz normalne jest. Jak nie obrona sie sypie to atak :lol:

Awatar użytkownika
ptt
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ptt » 05 kwie 2010, 23:26

Teraz chodzą słuchy, że jest możliwe, że Rooney zagra z Bayernem :D:D
Gdybym usłyszał coś takiego o kimś innym to bym nie uwierzył, że tak szybko wróci, ale jednak to jest Rooney... :D
Mam nadzieję, że zobaczymy go na Old Trafford :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 kwie 2010, 0:31

A ja nie wierzę. Chyba po prostu chcemy trochę postraszyć Bayern. Myślę, że można go przeciwko Blackburn posadzić na ławce jako straszak, ale już jutro? Oczywiście nie byłem w szatni United, nie widziałem się z Roo, ale trudno mi uwierzyć w tak szybkie dojście do zdrowia, nawet u Rooney'a, którego determinacja, aby grać jak wiemy jest ogromna.

Zresztą na razie piszą o tym tylko gazety, oficjalnie nikt takich informacji nie przekazywał.

Przy okazji zapytam, jak z Robbenem? Bo widziałem, że przeciwko Schalke nie był nawet na ławce. A to jednak był bardzo ważny mecz dla Bayernu.

E: 2000 post na 20 urodziny :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 kwie 2010, 0:41

Bayern Munich winger Arjen Robben took part in light training on Monday and is expected to play a part in their Champions League quarter-final second leg against Man United.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 kwie 2010, 8:37

Panowie nie ma się co oszukiwac - Rooney nie wróci na dziś i wątpię żeby wrócił na weekend. Musimy wyjśc jutro dwoma napastnikami bo sam Berba w napadzie będzie samobójstwem. Dobrze też jeśli zamiast Valencii zagrałby Nani - jest obecnie w lepszej dyspozycji i zapewne da nam więcej pożytku niż Ekwadorczyk. Na drugim skrzydle chętnie zobaczyłbym Parka - chyba nasz najlepszy ofensywny zawodnik w sobotnim spotkaniu z Chelsea, więc czemu nie :?: Środek to Fletcher i ... no właśnie i kto - Ja sam chciałbym tam Scholesa jest raczej w lepszej formie niż Carrick poza tym często strzela gole jak drużynie na boisku nie idzie ,a kto wie czy taka bramka nam nie będzie jutro na OT potrzebna. W formacji defensywnej bez zmian żadnych, chyba że ( odpukac w niemalowane ) nabawi się kontuzji ... :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 kwie 2010, 13:55

Robben ma jutro zagrac. Jak nie wyerliminujemy Man U to sie troszke zdziwie. LM nasza :D

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 kwie 2010, 14:51

Ja też. Ferguson przed chwilą powiedział, że nie ma najmniejszych szans na to, że Rooney jutro zagra. W sumie i tak w to nie wierzyłem ale mimo wszystko jakaś iskierka się tliła. Znając Fergusona wyjdziemy jutro tak jak na Chelsea a Berbatov osamotniony w ataku znów nic nie zagra. No to kaplica.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 kwie 2010, 15:08

Coz za kurtuazja Morrow. Z Rooneyem czy bez niego i tak jestescie zespolem lepszym od Bayernu co jutro powinniscie udowodnic.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2010, 15:08

Rozumiem ze jak zagramy tak jak w 2 polowie z Chelsea to nie awansujemy? Bayern nagle stal sie jakis monolitem, bez slabych punktow....

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 kwie 2010, 15:15

MGiggs pisze:Bayern nagle stal sie jakis monolitem, bez slabych punktow....
Nie to my gramy w ofensywie frajersko bez Rooneya co pokazał mecz z Chelsea. Sam Berba w ataku wygląda jak zgubiona owieczka - dostaje piłkę i nie wie co ma z nią zrobic, zmarnował także dwie bardzo dobre sytuacje które mogłyby odmienic przebieg spotkania. Mam nadzieję że w podstawie zagra i Macheda i Nani jak już wyżej pisałem inaczej może by naprawdę krucho w szczególności że będzie Robben na boisku a on potrafi ukłuc nawet z niczego i sam sobie może sytuacje stwarzac.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2010, 15:25

Gra obronna Bayernu a Chelsea jest delikatnie mowiac rozna...gramy na a o mobilizacje po ostatnich 2 meczach jestem spokojny. Mecz prawdy dla Bayernu. Moze sie tez okazac ze przegralismy sezon 2 meczami na OT.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 kwie 2010, 15:44

Grając na swoim normalnym poziomie zapewne pokonalibyśmy Bayern i u siebie i w Monachium i wiele na to wskazywało nawet 2tyg temu. Ale to jest piłka i liczy się obecna forma. IMO Milan zagrał z nami lepiej na San Siro aniżeli Bayern tydzień temu. Mimo wszystko jak dla mnie to Bayern jest jutro faworytem bo w nasze poczynania wkradła się jakaś niemoc i morale w drużynie poszło ostro w dół. Tracimy naszą największą gwiazdę, przegrywamy ćwierćfinał LM w doliczonym czasie gry, przegrywamy u siebie mecz sezonu, który może nas kosztować tytuł. Nasza pomoc gra tragicznie. Jakby nie patrzeć, to niby tylko dwa mecze ale jesteśmy w dołku. Ostatnie 30 min z Chelsea nie jest wyznacznikiem bo nie oszukujmy się, Chelsea kontrolowała mecz, sędzia im pomógł ale to ekipa z Londynu była lepsza w przekroju całego spotkania.

Z kolei do Bayernu wraca Robben i Bastian. Niemcy są naładowani, wygrali z nami w dramatycznych okolicznościach, wygrali być może mecz o tytuł na wyjeździe, grajac godzinę w osłabieniu. Nastroje zupełnie inne niż u nas. Jak jutro mają nas nie wyeliminować to kiedy?

Oczywiście, że Bayern jest w naszym zasięgu nawet bez Rooneya ale nasza gra musi być diametralnie inna od tej, która zaprezentowalismy w Monachium i w pierwszej połowie z Chelsea.

Szczerze wątpię w to, że Fergie jutro wyjdzie dwójką z przodu. Obstawiam podobne ustawienie co z Chelsea, kosztem Giggsa może zagrać Carrick, zagadka dla mnie jest to czy na skrzydle obok Parka zagra Valencia czy Nani.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 kwie 2010, 15:48

Do monachium lecielismy po wygranej z poolem i boltonem, bayern wpierdzielil z frankfurtem oraz u siebie z lehamnami grajac przy tym beznadziejnie..i na boisku bylo inaczej.

Jesli Chelsea kontrolowala mecz w 2 polowie to ja jestem swietym mikolajem.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”