Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 kwie 2005, 14:50

jaget pisze:
Tomusmc pisze:Nie no słuchajcie jest jeszcze dużo kolejek i wszystko może się zmienić. Jak narazie Arka idzie do I ligi, a Lechia do II. Już niedługo Lechia zawojuje I lige bo pomaga im nikt inny jak Wisełka nasza kochana :D

p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D
Napewno Arke na więcej stać niż tą twoją lechię...my chociarz pooglądamy i pokibicujemy w 1 lidze a wy w 3 sie kisić będziecie...a tak wogóle to wstyd takie wielkie miasto a na takim słabym poziomie piłke macie....
Nie no bo arka jest świetna hehehe. Pierwszy raz im się coś udaje i cała Gdynia szaleje :roll: Nie wierze, że Arka coś zwojuje w Ekstraklasie jeśli w ogóle tam wejdzie, a o Lechie to ty się nie martw bo to jest temat o żółto-niebieskich.

yazzid1991
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 18 kwie 2005, 14:54

ej Piwusie a ty pewnie za arką stoisz co??za byle co wstawiassz 2 WP.w dupie to mam w sadz mi 50. :lol: to smieszna druzyna tak samo jak cała gdynia .Lechia wygrała kolejny mecz i juz tylko 3 punkty do 1 miejsca.Arka szparka obciągarka

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 14:54

Tomusmc pisze:
jaget pisze:
Tomusmc pisze:Nie no słuchajcie jest jeszcze dużo kolejek i wszystko może się zmienić. Jak narazie Arka idzie do I ligi, a Lechia do II. Już niedługo Lechia zawojuje I lige bo pomaga im nikt inny jak Wisełka nasza kochana :D

p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D
Napewno Arke na więcej stać niż tą twoją lechię...my chociarz pooglądamy i pokibicujemy w 1 lidze a wy w 3 sie kisić będziecie...a tak wogóle to wstyd takie wielkie miasto a na takim słabym poziomie piłke macie....
Nie no bo arka jest świetna hehehe. Pierwszy raz im się coś udaje i cała Gdynia szaleje :roll: Nie wierze, że Arka coś zwojuje w Ekstraklasie jeśli w ogóle tam wejdzie, a o Lechie to ty się nie martw bo to jest temat o żółto-niebieskich.
O twojej Lechi to nawet nikomu sie nieche zakładać tematów :lol:
Bo co oniej można powiedzieć :lol:
Zazdrościsz że możemy sie ciszyć ?? bo wy niezabardzo chyba że wygracie z rezerwami Arki :lol:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 18 kwie 2005, 14:59

Tomusmc pisze:p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D
No, a my już widzieliśmy jak Lechia dostaje baty w 3. lidze (z Wartą Poznań 5:1 i chyba z Unia Janikowo też było wysoko) :lol:

A co do Arki i awansu do "Idei" Ekstraklasy. Sam awans będzie sukcesem i wiadomo, że od razu ligi Arka nie zwojuje. W pierwszym sezonie będzie walka o utrzymanie się, a co potem to zobaczymy... :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 kwie 2005, 15:01

jaget pisze:
Tomusmc pisze:
jaget pisze:
O twojej Lechi to nawet nikomu sie nieche zakładać tematów :lol:
Bo co oniej można powiedzieć :lol:
Zazdrościsz że możemy sie ciszyć ?? bo wy niezabardzo chyba że wygracie z rezerwami Arki :lol:
Ciekawe co będziesz mówił jak się spotkają. Nie grali więc nie mów kto ma większe szanse. Temat mogę założyć bez problemu, ale narazie nie chce bo było dużo tematów zamykanych z klubami z III ligi więc poczekam :roll:
kama_reda pisze:
Tomusmc pisze:p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D
No, a my już widzieliśmy jak Lechia dostaje baty w 3. lidze (z Wartą Poznań 5:1 i chyba z Unia Janikowo też było wysoko) :lol:
To pamiętasz, ale co powiesz na to, że Lechia wygrała z Lechem II Poznań na wyjeździe 4:1? ja też mogę przytoczyć porażki Arki.

P.s. yazzid1991 2WP

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 15:16

no widzisz tomusc śmiejsz sie z Arki która walczy o I ige..popatrz lepiej na siebie i swoją Lechie a co do tematu o lechi to sobie poczekasz bo lechia szybko nie awansuje :)
Daj jusz sobie lepiej spokuj jak niemasz nic mądrego do napisania tylko śmiać sie z kogoś że ma szanse na gre w I lidze ty możesz sobie pomarzyć o tym że lechia zagra kiedyś w Idea ekstraklasie chyba że w Sami Swoi Ekstraklasie :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 kwie 2005, 15:41

co powiesz na to, że Lechia wygrała z Lechem II Poznań na wyjeździe 4:1?
Arka wygrała za to z Wisła 2:0

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 kwie 2005, 18:27

jaget pisze:no widzisz tomusc śmiejsz sie z Arki która walczy o I ige..popatrz lepiej na siebie i swoją Lechie a co do tematu o lechi to sobie poczekasz bo lechia szybko nie awansuje :)
Daj jusz sobie lepiej spokuj jak niemasz nic mądrego do napisania tylko śmiać sie z kogoś że ma szanse na gre w I lidze ty możesz sobie pomarzyć o tym że lechia zagra kiedyś w Idea ekstraklasie chyba że w Sami Swoi Ekstraklasie :lol:
A czy ja się nabijam z Arki? chyba ktoś tu musi zacząć składać literki od początku :roll: Napisałem jedynie, że chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty i tyle. Ciekawe czy ty w ogóle chodzisz na mecze. Założe się, że nie, ale będziesz ich bronić twierdząc, że jesteś zagorzałym fanem :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 kwie 2005, 23:21

No wiem Tomusmc, mi też się trudno z tym pogodzić, ale Arka zmierza do I ligi.A przynajmniej do baraży.Pierwsza trójka jest pewna.Mistrzem nie będą, GKS lub Korona nie dadzą się wyprzedzić.W sumie to jestem uradowany, że porządne kluby wchodzą do I ligi, ale Arka pod względem organizycyjnym nie należy do potentatów (mogę się mylić, poprawcie mnie).Ale to dobrze, bo wkońcu Pomorze może mieć swojego przedstwiciela w I lidze, od okolic 1996.Szkoda, że Dymek już nie gra w klubie, ale są inni lepsi widocznie od niego.Za dwa lata Lechia & Śląsk w pierwszej lidze ... :D tak musi być :!:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 kwie 2005, 7:53

Tomusmc pisze:
jaget pisze:no widzisz tomusc śmiejsz sie z Arki która walczy o I ige..popatrz lepiej na siebie i swoją Lechie a co do tematu o lechi to sobie poczekasz bo lechia szybko nie awansuje :)
A czy ja się nabijam z Arki? chyba ktoś tu musi zacząć składać literki od początku :roll: Napisałem jedynie, że chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty i tyle. Ciekawe czy ty w ogóle chodzisz na mecze. Założe się, że nie, ale będziesz ich bronić twierdząc, że jesteś zagorzałym fanem :lol:
Niemożesz się pogodzic z tym że Arka może awansować do I ligi :D:D:D
Daj jusz sobie spokuj z pisaniem o Arce że sie nieporadzi to prawda plan napewno będzie obrona przed spadkiem ale chodzi o to żeby mieć zazczyt pograć w I lidze i się tam podszkolić trochę i kasy zarobić.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8642
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2005, 8:01

yazzid1991 pisze:gdzie jest Bytom??ahahahha
jakis masz problem do Bytomia ???
Polonia Bytom ma przynajmniej bardziej kulturalnych kibicow od Waszej Lechii !!

Pozdrawiam (nie tyczy sie kibicow Lechii,Wisly,Slaska)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 18:39

yazzid1991 pisze:ej Piwusie a ty pewnie za arką stoisz co??za byle co wstawiassz 2 WP.w bardzo ciemnym miejscu to mam w sadz mi 50. :lol: to smieszna druzyna tak samo jak cała gdynia .Lechia wygrała kolejny mecz i juz tylko 3 punkty do 1 miejsca.
Po czym poznałeś za kim jestem, spryciarzu :lol:.

Cloner czyżbyś miał przyjemność znać wszystkich kibiców Lechii?
Bo że w Bytomie znasz wszytkich to nie wątpie :roll:.

Przy okazji weźcie nie bądzcie przewrażliwieni, nikt tu się z Arki nie nabija, negatywne opinie się zdarzają, ale to chyba się zdarza?

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 19 kwie 2005, 22:46

Bardzo lubie Arke i chcialbym zeby trafili do pierwszej ligi( bede mial blisko na mecze ekstraklasy:wink:) a tak przy okazji to Arka wygrala dzis mecz na wyjezdzie z Zaglebiem Sosnowiec 2-1 :D :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 kwie 2005, 22:49

mimek pisze:Bardzo lubie Arke i chcialbym zeby trafili do pierwszej ligi( bede mial blisko na mecze ekstraklasy:wink:) a tak przy okazji to Arka wygrala dzis mecz na wyjezdzie z Zaglebiem Sosnowiec 2-1 :D :D
Pomimo, że nie kibicuję Arce to cieszy mnie jej wygrana z Zagłębiem, bo bardzo go nie lubię. :P Może awansować, bo sądzę, że jej się to należy - walczą, i to jest ważne. :wink: I ważne jest również to, że będzie jakiś zespół z pomorskiego w ekstraklasie. :P

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 20 kwie 2005, 14:47

Anka pisze:
mimek pisze:Bardzo lubie Arke i chcialbym zeby trafili do pierwszej ligi( bede mial blisko na mecze ekstraklasy:wink:) a tak przy okazji to Arka wygrala dzis mecz na wyjezdzie z Zaglebiem Sosnowiec 2-1 :D :D
Pomimo, że nie kibicuję Arce to cieszy mnie jej wygrana z Zagłębiem, bo bardzo go nie lubię. :P Może awansować, bo sądzę, że jej się to należy - walczą, i to jest ważne. :wink: I ważne jest również to, że będzie jakiś zespół z pomorskiego w ekstraklasie. :P
Ta wygrana w wyjazdowym meczu przybliza nas do awansu :D:D:D
Po tym meczu spodziewałem się chociaż remisu bo ostatnio zagłębie dobrze ciśnie miało chyba 4 zwycięstwa z rzędu i na wyjeżdzie wygrali z Kujawiakiem....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”