Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 31

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 13:22

Loczek pisze:Nie, ja porponuję oprócz Ronaldo wrzucić na tapetę dziadków z Mialnu. Po viagrę już pewnie sięgają, albo conajmniej leczą prostatę. Kiedy koniec ich kariery? Nie wie nikt. Co roku zastanawiają się, czy aby napewno widzą swoich przeciwników. No ... ale co to w porównaniu z Ronaldo.

Który to niby ma takie problemy z pierwszego składy ? rudy i ślepy :> ?

Mówisz dzidaki ? to kto niby ? Nesta ? Kaladze ? Pirlo ? Gattuso ? Jankulovski ? Kaka" Seedorf ? Gilardino ?

No dawaj który z pierwszego składu Milanu ma takie kłopoty :] i jest kojażony jakos dziewczynka z zapałkami nadająca sie do cyrku :>?

Jak byś nie wiedział Barca kupuje 34 letniego Thurama - Real 33 letniego Cannavaro tylko po to bo to nadal klasa :] Sam Maldini wygrał wiecej w europie niż "wielki United" :] Także milcz :!: MU ma za to Vidić - czyli wschodnia wersja Roberta Hutha :lol: O'Shea :roll: Silvestre ['] Brown :roll:

Tyle masz :] Ty i kobiety z Old Trafford :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 13:25

Zaza pisze:ak byś nie wiedział Barca kupuje 34 letniego Thurama - Real 33 letniego Cannavaro tylko po to bo to nadal klasa Krzywy

Dokładnie, z klasą. A nie przegrywał z kretesem jak chłopcy z Milanu. Ale ok, masz swoje zdanie, szanujemy je. Jestem tolerancyjny, szaunję Twoje zdanie, gejów i lesbijki, koksiarzy i inne religie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 13:35

Szybko temat zmieniłes :P To Ci dziadki które mają lepsza biografie niż cały klub z Old Trafford :] Z kretesem ? To Ci news :] skąd to wiesz ? A kiedy to było bo nie pamietam ? Milan - United ? o tym mówisz ? na zero z tyłu :] Dwa razy na plus - wiec cos nie tak ? może jeszcze coś wspomnić ? Bo czyli przegrać klasyk przez zabawa tego no jak o ma hmm Ronaldo na 40 metrze to jak to sie nazywa ? hmmm Zabawy z bronią :> ?

Zreszta z tego co pamietam co ostatni chłopcy Fergusona przegrywać nie umnieją a co czerwona a to jakieś pyskówki, paluszki dziewczynek :] A potem wstyd że Rooney znów na cenzurowanym :P Ale jego akurat lubie wiec nie czepiam sie :!:

Ja też szanuje Twoje zdanie - jak masz racje - a teraz nie masz - Zresztą to może nie tylko Ty - jednak nie dostrzegasz tego podobnie jak Ferguson - MU = 4 siła Premiership. Zwłaszcza pod względem Europy :!:

Barca i Real sprowadziły takich piłkarz jakich potrzebowali. Ty powiesz "starych" - ja powiem klasowych :] Bo Ferguson sprowadził młodych i "gdzie teraz jest" zobaczysz - tylko sie załóż :]

Pozdrawiam i życze zdrowie :!:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 13:46

Zaza pisze:Szybko temat zmieniłes Razz

Nie widzę tego, że zmieniłem.

Zaza pisze:To Ci dziadki które mają lepsza biografie niż cały klub z Old Trafford

Ciekawe ile z tej biografi prawdziwego piłkarstwa, a ile sprzedanego meczu i kupionych pucharów, odznaczeń, medali. To już sam oceń :wink:
Poza tym, trochę trudno porównywać. W Manu jest fala graczy młodych, w Milanie ... mogli by być ich ojcami :lol: Ale i takich piłka potrzebuje. Miło się patrzyło jak Stam wysiadał po 60 minutach spotkania. :wink:

Zaza pisze:Ja też szanuje Twoje zdanie - jak masz racje - a teraz nie masz - Zresztą to może nie tylko Ty - jednak nie dostrzegasz tego podobnie jak Ferguson - MU = 4 siła Premiership. Zwłaszcza pod względem Europy Exclamation

To 4 siła w Premiership? Czy pod względem Europy? Gubisz się chłopcze.
Poza tym, dziwne, że Zaza widzi cały ten " syf " a inni nie. Miło, że porównujesz mnie do Fergusona. Od zawsze wiedziałem że mam coś z niego. Ty najwyżej z Carlo'a Ancelotti'ego możesz mieć brzydki oddech.

Zaza pisze:Barca i Real sprowadziły takich piłkarz jakich potrzebowali. Ty powiesz "starych" - ja powiem klasowych Krzywy

Nie, nigdy nie powiedziałem o Barcy, że ma starych piłkarzy. Thuram i Cannavaro to zawodnicy z metryką, ale grajki z klasą. A w Milanie ... na takie coś pozostawię trzy kropki.
Zaza pisze:o Ferguson sprowadził młodych i "gdzie teraz jest" zobaczysz - tylko sie załóż Krzywy
Przegrałeś jakiś zakład? Mafia Cię ściga? Ktoś Cię zgwałcił? Masz problemy w podstawówce? O co Ci chodzi z tymi zakładami ? :wink:
Zaza pisze:Pozdrawiam i życze zdrowie Exclamation
Chyba zdrowia Zaza mi życzysz, a nie zdrowie. :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 13:49

Loczek pisze:Thuram i Cannavaro to zawodnicy z metryką, ale grajki z klasą. A w Milanie ... na takie coś pozostawię trzy kropki.
Twoim zdaniem Maldini, Cafu, czy Seedorf to nie są piłkarze z klasą ?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 13:51

fieldy pisze:Twoim zdaniem Maldini, Cafu, czy Seedorf to nie są piłkarze z klasą ?

na dzień dzisiejszy? Patrząc na ich formę nie są. Są przeciętni w lidze. To co osiągnęli to jedno, to co grają to drugie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 13:53

Loczek pisze:na dzień dzisiejszy? Patrząc na ich formę nie są. Są przeciętni w lidze. To co osiągnęli to jedno, to co grają to drugie.
no tak, ale pisząc "piłkarz z klasą" chyba ma sie namysli również karierę piłkarską ...
a jak nie - i piszesz tylko o obecnej formie, to chyba Cannavaro az takiej klasy ostatnio nie prezentuje ..

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 14:00

Ale czemu szczekasz jak ... :? Panowie modzi to miało byc karane - ja wiem że on w wioski ale coż neostrada dociera wszedzie - czemy wybrałeś tylko to Co ci pasuje [']

Loczek pisze:Nie, nigdy nie powiedziałem o Barcy, że ma starych piłkarzy. Thuram i Cannavaro to zawodnicy z metryką, ale grajki z klasą. A w Milanie ... na takie coś pozostawię trzy kropki.

A w Milanie co bo chyba jestes tak słabo poinformowany że wstyd że na tym forum są tacy ludzie. Ach no tak racja - Paolo Maldini mający 4 puchary Europy 8) Całem United 2 :lol: Do czego zmierzasz bo nie rozumiem ? Chyba poprostu słaby jesteś :] Znów wymiekłeś :? martwie sie o Ciebie bo może Ci nie dobrze robią :? :lol:

Szybko sie wycofałeś - chyba k0olejny samobój - przeciesz wyraźnie napisałeś "dziadki" czyli tak jak Cannavaro i Thuram :] Tylko czemu te dziadki prezentują taki poziom o którym jakis Vidić - Silvestre mogą pomazyć :]

Mam prośbe weż zakończ jeden temat naszej rozmowy bo widze szybko uciekasz od odpowiedz :? Mijasz sie z prawda szybko zmieniając temat :roll: Jak taka typowa ... - znów wymięka :? Ale mi to Diabeł ... może już lepiej posłów słuchac [']

Wiesz szukaj nadal lepiej bramek w internecie :lol: Tyle masz by szukać i tyle co pozostało :lol:

życze zdrowia :!: .. nic wiecej :] Na nic wiecej na zasługujesz...

I jak masz zamiar znów "szczekać" to nie pisz ['] Zreszta modzi chyba na to zareagują jak bedzie "uciekał od odpowiedzi" :]

Koniec :!:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 wrz 2006, 15:21

Oj Zaza masz takie posrane myśli że aż strach :?
Jakieś życzenia o kontuzjach, likwidacji Ronaldo przecież to jest chore, Wogóle twoje podejsicie jest nie fair...
Teksty o Ronaldo są rozbrajające i dziwe się skad u ciebie taka niechęć do tego zawodnika. Ja tez paru drużyn i grajków nie trawie ale żeby takie głupoty opowidać... takie zachowanie potwierdza że kibic z ciebie marny :?

Jak coś to bede koło 18 i mam nadziej że po mojej niegrzecznej wypowiedzi(ostatniej) rozmowa nabierze kolorytu :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 15:34

Rossi pisze:Jak coś to bede koło 18 [...]

czemu Nam to robisz :? :P

Wiesz rozmowa nie nabierze kolorytu bo nie mamy o czym rozmawiać :] Chyba nie o głupich wypowiedzieć sir. Alex Fergusona - bo z całym szacunkiem dla niego ale nie dostrzega tego że Londyn i Liverpool rzadzą. A to co mówi od kilku sezonów jest poprostu nie na miejscu. A jeśli fani United naprawde mają mokro pod względem rowerków itd to wybacz - nie ma tematu. Bo to nie piłka halowa. Brak szacunku dla kolegów z zespołu mógł by być karany nawet ale Fergson sie boi że ucieknie a wtedy kto bedzie zarabiał ? Pisząc szacunku miałem na myśli fakt że pewnie Rooney nie raz już bił sie z myślą by sam mu wyrypać :P

Nie mamy o czym rozmawiać skoro taki Loczek pisze coś by później szybko ucieć od tematu. Wyrażnie napisałem Dziadki - tylko te dziadki maja większe branie w dzisiejszej piłce niż cały Manchester. Bo nic sie tak nie liczyło przy transferach Thurama czy Cannavaro jak ich doświatczenie i klasa boiskowa. Chyba nie na tym to polega by napisac coś a potem pozostawić bez odpowiedz ?

Jeśli nie ma nic mądrego do napisanie to niech lepiej nie wychodzi poza temat "multimedia" :lol: Zrobi dobrze nie tylko dla Siebie.

Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje. Także pozdrawiam życze zdrowia ... nic wiecej :!:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 wrz 2006, 20:05

Zaza pisze:czemu Nam to robisz
Szef może być tylko jeden 8)

W jakim sensie Londyn i Liverpool rzadzą bo nie rozumie. Liverpool wygrał LM dwa lata temu- szacunek ,od 16 lat nie zdobył mistrzostwa kraju, jest obecnie za MU w lidze i dlaczego według ciebie ma przewage nad Man Utd :?:
Chelsea-nie zabieram głosy w sprawie tej drużyny 8)
Arsenal-obok MU najbardziej utytułowana drużyna ostatnich lat ja bym postawił tego kluby na równi...ze wzkazaniem na MU :twisted:
mam rozumieć że Tootenham,WHU,QPR itp też stoją w twoich notowanich wyżej od MU :lol:

Jeżeli chodzi o Ronaldo ok Ferguson jest zaślepiony to dlaczego Mourinho, Scolari i wielu innych trenerów jest pod wrażeniem gry Cristiano. To chyba o czymś świadczy chyba że ty jesteś większym fachowcem bo ja czuje że im wiedzą do pięt nie dosrastam dlatego powołuje się na "madrzejszych" od siebie. Mam swoje zdanie i ty też pewnie masz ale czasem można to swoje zdanie skonfrontować z lepszymi od siebie w danej dziedzinie.
Zaza pisze:Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje. Także pozdrawiam życze zdrowia ... nic wiecej
Zaza pisze:To spróbuj wygrać Założysz sie ? Pokaże że wieszysz w Diabły Czy wymiekasz ? i nie wierzysz w diabły
Zamiast pokaż że wierzysz pokaż dlaczego nie wierzysz :twisted:
Ja w tej rozmowie nie widze nic złego chyba że masz zamiar startować na moda i nie chesz podpasci władzy :twisted:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 21:55

Zaza pisze:w Milanie co bo chyba jestes tak słabo poinformowany że wstyd że na tym forum są tacy ludzie. Ach no tak racja - Paolo Maldini mający 4 puchary Europy

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Zaza pisze:Całem United 2

Po polsku prosze, bo Twojego slangu słomianego nie rozumiem.
Zaza pisze:Szybko sie wycofałeś - chyba k0olejny samobój - przeciesz wyraźnie napisałeś "dziadki" czyli tak jak Cannavaro i Thuram Krzywy
Kolejny? A gdzie pierwszy? Chyba coś Ci się poprzewracalo w tej
łepetynie. No ale jak pani w podstawówce tak uczy, że się pisze coś, niewiadomo skąd, to czego się spodziewać?

Poza tym pisałem o Milanie. Fajnie tak patrzeć, jak dziadki z milanu nie wytrzymują kondycyjnie całego spotkania. To tak jakby zaczęli się bzykać i w połowie zapomnieli że nie mają erekcji :lol: Co do Thurama - pogra rok, góra dwa i emerytura. Ale gra na poziomie. A taki Stam ... :lol: Słychać na meczu jak mu kości strzelają. No, ale Zaza mówi, że są the best i nie ma innej opcji. Tak Ci kazali w szkole ?
Zaza pisze:Tylko czemu te dziadki prezentują taki poziom o którym jakis Vidić - Silvestre mogą pomazyć Krzywy
Na dzień dzisiejszy? Chyba pokzaywali, bo pokazywać to mogą jedynie zdjęcia rendgena swoim terapeutom. Tabletki na reumatyzm to towar wiodący w Mialnie. Trener do nich - na jakiej pozycji grasz? A oni - Zaza zazazaza...zapomiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaza pisze:Ale czemu szczekasz jak ... Confused

Już Ci pisałem kto szczeka. Ale mnie " mod " ukarał 5 wp. WIęc nie piszę dalej. Sam wiesz o co chodzi.
Rossi pisze:Oj Zaza masz takie posrane myśli że aż strach Confused
Za to dostałeś 2 wp? Bo mówisz prawdę. A innym się to nie podoba. Ile jest do bana? Do bana Zaza jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej ....
Zaza pisze:Wiesz szukaj nadal lepiej bramek w internecie Laughing
Nawet to mi idzie lepiej od Ciebie :lol: Myślisz, że jak nastukasz 5 tysięcy postów, które za przeproszeniem " gówno " wnoszą do dyskusji, jedynie tylko nerwy, to jesteś jakiś Freddy Kruger Footballu? Znasz się tyle na Manu ile na wszystkim prócz serie A, a kozaczysz, jakbyś był BorkoSzpakowski.

I co, znowu mi wyślesz na priva wiadomość w postaci " i co dzi...o, jesteś ch..em ? Ty to masz dziecko w głowie tyle ile mądrości w polskim rządzie. Jak już pisałem, żeby dorównać do twojego poziomu musiałbym się chyba położyć :lol:

Zaza pisze:Mam prośbe weż zakończ jeden temat naszej rozmowy bo widze szybko uciekasz od odpowiedz Confused

Jaki temat? I w co uciekam? Bo ja po Twojemu nie umiem. Nie mam takiego translatora. Mam język angielski, niemiecki, hiszpański ale zazowskiego nie mam, wybacz. :lol:

Zaza pisze:Wiesz rozmowa nie nabierze kolorytu bo nie mamy o czym rozmawiać Krzywy

Dokładnie tak. Weź idź lepiej policz paski na koszulce tego tam klubu co masz w awatarze, popuszczaj bańki mydlane czy coś, nie pasujesz tutaj. Jesteś jak pryszcz na czole, trzeba Cię wycisnąć.
Zaza pisze:Nie mamy o czym rozmawiać skoro taki Loczek pisze coś by później szybko ucieć od tematu.
Jeszcze raz pytam, o co Ci chodzi chłopczyku.

Zaza pisze:Bo nic sie tak nie liczyło przy transferach Thurama czy Cannavaro jak ich doświatczenie i klasa boiskowa. Chyba nie na tym to polega by napisac coś a potem pozostawić bez odpowiedz ?
Przy transferach. Nie sądzisz chyba, że ktoś by był zainteresowany ściągnięciem Seedorfa, czy Stama? Chyba nie. Chyba, że jakiś Bolton, Siena, czy Middlesbroug. Oni lubią strzelające kości na boisku. Ooo tak :lol:
Koniec Exclamation

Kto to pisał ? Mod ?
Zaza pisze:Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje.

Dokładnie, po co psujesz sobie reputację. Masz 5 tysięcy postów i nadal nie jesteś modem. Myślisz, że zgadali się przeciwko Tobie ? Otóż napiszę Ci prosto z mostu - nie nadajesz się na moda. A te gwiazdki świecą tylko dlatego, że ktoś taki skrypt wymyślił. Nie dlatego, że jesteś mądry. Dla Twej mądrości Manchesterowskiej to można maksymalnie tyle świeczek zapalić. I to szkoda ognia. :wink:
Rossi pisze:W jakim sensie Londyn i Liverpool rzadzą bo nie rozumie.
no jak nie rozumiesz drogi Rossi. Zaza włączył sobie Managera i jest happy. Ale po podpisie zrozum chłopca, najarał się chwastów i myśli że jest jakaś Shakira :lol:
Rossi pisze:Jeżeli chodzi o Ronaldo ok Ferguson jest zaślepiony to dlaczego Mourinho, Scolari i wielu innych trenerów jest pod wrażeniem gry Cristiano.
Ale Zaza nie jest i każdy z nich to imbecyl. Przecież Zaza mówi, że to cyrkowiec, nie ważne, że chciał go Real i Chelsea, Valencia toczyła batalię. Ważne, że Zaza mówi - on jest zły. I cały świat musi to zaakceptować. Czy to nie jest przejaw zidiocenia? ( nikomu nie ubliżając broń Cię panie Boże ).

Rossi pisze:Zamiast pokaż że wierzysz pokaż dlaczego nie wierzysz Twisted Evil
Ja w tej rozmowie nie widze nic złego chyba że masz zamiar startować na moda i nie chesz podpasci władzy Twisted Evil

Wazelinka, to chleb powszedni. Dziwne, że Rossi, Ja, Manumef i inni mają NORMALNE zdanie o United. Tylko Zaza podbudowany fartem Milanu skacze z radości jak by mu ktoś coś włożyłwybuchowego tam, gdzie inni zaglądać nie mogą ( a może mogą, ja nie wnikam ). Nie rozumiem najazdu na United. Coś Ci zrobili? Może kibice? Przegrałeś w zakładach? No powiedz, powiemy komu trzeba. Albo i nie, przecież znasz mafię, jak pisał Fieldy. To mamy już pakować łopatę do kopania grobu? :lol:

3WP //maestro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 22:29

Rossi pisze:Arsenal-obok MU najbardziej utytułowana drużyna ostatnich lat ja bym postawił tego kluby na równi...ze wzkazaniem na M
zrozumiałe, ze postawiłbyś ManU lekko przed nami, ja odwrotnie :D no ale co zrobić :P
Rossi pisze: Liverpool wygrał LM dwa lata temu- szacunek ,od 16 lat nie zdobył mistrzostwa kraju, jest obecnie za MU w lidze i dlaczego według ciebie ma przewage nad Man Utd
jelsi chodzi o Liverpool to wygrał niedawno LM, w lidze tez zawsze w czołówce ... wy wygraliście w '99 czyli wczesniej kilka lat - w minonym roku odpadliscie z LM w fazie grupowej - wiec jakby sie uprzeć - mozna powiedzieć, że nie spełniacie oczekiwać, Liverpool raczej te oczekiwania [względem siebie] spełnia z nawiązką
Loczek pisze:Tylko Zaza podbudowany fartem Milanu skacze z radości
o której chwili mówisz dokładnie ? z tym fartem ? bo mi sie zdaje, że Milan jest jednym z bardziej utytułowanych klubów swiata, w LM też chyba dośc czesto zachodzi minimum do półfinałów, więc - o jakim farcie mówisz ?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 wrz 2006, 22:44

fieldy pisze:o której chwili mówisz dokładnie ? z tym fartem ? bo mi sie zdaje, że Milan jest jednym z bardziej utytułowanych klubów swiata, w LM też chyba dośc czesto zachodzi minimum do półfinałów, więc - o jakim farcie mówisz ?
Pewnie o farcie że są w tym seoznie w LM i Serie A choć moge to zle interpretowac :P
fieldy pisze:jelsi chodzi o Liverpool to wygrał niedawno LM, w lidze tez zawsze w czołówce
No własnie niby Inter tez jest zawsze w czołowce a gówno z tego wychodzi. Liverpool jest od 16 lat bez mistrzostwa to chyba o czymś świadczy :roll: Szczególnie jeśli mówimy o tak utytułowanym zespole.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 22:49

Rossi pisze:No własnie niby Inter tez jest zawsze w czołowce a gówno z tego wychodzi. Liverpool jest od 16 lat bez mistrzostwa to chyba o czymś świadczy Szczególnie jeśli mówimy o tak utytułowanym zespole.
mysle, że chodziło raczej o obecna dyspozycje, Liverpool gra ładniej niż ManU, jest niżej w tabeli, ale gra ładniej, zwycięstwa są przekonywujące i zasłużone ... także w LM
Rossi pisze:Liverpool jest od 16 lat bez mistrzostwa to chyba o czymś świadczy
świadczy, ale Zaza pisał o chwili obecnej - a w chwili obecnej to ani ManU, ani Liverpool nie dominują w lidze. A jeśli chodzi o LM - to wiadomo kto "na dzień" dzisiejszy lepiej sobie radzi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”