Nie mam zamiaru bić się na argumenty żeby cokolwiek Ci udowodnić. Skoro uważasz że Aguero czyści komuś buty to........ znaczy że czyści.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 15 gru 2021, 20:41
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2021, 20:55
Postrzegasz Aguero przez pryzmat City i szejka co w swoim poście fajnie ukazał @Morrow
Nie wiem czy zrobił to świadomie czy nie, ale jednak pokazał jak to wygląda. Trochę smutne, bo karierę kończy gość z najlepszym ratio w historii angielskiej piłki a czytam teksty typu "no ludzie" i że herb klubu zasłonił mi zdrowy rozsądek. Dajmy spokój, niech najlepszy będzie Henry czy Drogba. Ja nie mam z tym problemu....... Ale Kun boli i ma boleć. To dobrze.City, mimo swoich wieloletnich tradycji, to jednak twór szejków, takim zespołom zlepionym z najemników zwabionych ogromnymi tygodniówkami, nawet mimo sukcesów, trudniej zbudować swoją tożsamość i historię niż Realowi, Barcy czy United.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 15 gru 2021, 21:02
Ale dlaczego niby? Daleko mi do Arsenalu czy City, Aguero lubię w sumie bardziej niż Francuza (pewnie z żalu, że ten nie został wykorzystany odpowiednio w Juve) - ale dla mnie też Thierry Henry był jednak lepszym piłkarzem.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 15 gru 2021, 21:04
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2021, 21:16
Już to chyba pisałem, ale powtórzę jeszcze raz: Kun Aguero, Henry, Drogba i Shearer to najlepsi napastnicy w historii angielskiej piłki i z tym nikt nie będzie polemizował. Dla jednych najlepszy będzie napadzior Newcastle a dla innych odpad z Juventusu. Sorry ale taka prawda, bo w Turynie Henry przepadł i dopiero w Anglii wzniósł się na top poziom. @Morrow pisal o formie budowania klubu i jak są postrzegane jest City i piłkarze grający na Etihad. Cytowałem nawet.....
ryba_82
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 15 gru 2021, 21:20
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 gru 2021, 21:27
nie przesadzasz delikatnie z tym drogba? jego dorobki bramkowe w 9 sezonach w anglii wygladaja nastepujaco: 10, 12, 20, 8, 5, 29, 11, 5, 4. mysle ze w samym XXI wieku znalazloby sie dziesieciu z bardziej imponujacym bilansem
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 15 gru 2021, 21:30
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 gru 2021, 21:34
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2021, 21:48
Za transfermarkt:
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 gru 2021, 21:53
Świetny napastnik. Przykład killera który niezależnie gdzie grał to ladowal jak z karabinu. Kiedyś przeglądałem sobie jego statystki i niezależnie od kraju i klubu robił to za co mu płacili.
Enjo
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 15 gru 2021, 22:00
Dajmy już spokój. Przyznaje: Henry jest Bogiem a Kun to mu do pięt nie dorasta. Szkoda psuć sobie bardziej ten dzień, wystarczająco już jest smutny.
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio