Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2007, 13:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 11 lis 2007, 13:39
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 11 lis 2007, 13:42
w tym moj kumpelgrupa z polski wybrala sie na ten mecz do Mediolanu to maja niefart ;/
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 lis 2007, 13:45
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 11 lis 2007, 13:50
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 11 lis 2007, 13:52
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 11 lis 2007, 13:56
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 11 lis 2007, 14:01
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2007, 14:41
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 11 lis 2007, 15:27
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 lis 2007, 15:47
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2007, 15:51
A nie przyszlo ci do glowy ze w takim przypadku kibice Lazio szukaliby odwetu (jezeli zostaliby wpuszczeni na stadion), poza tym ten mecz tez niesie za soba spore emocje wiec dobrze sie stalo ze go odwolali (przynajmniej Violke pokazujaMoofasa pisze:Według mnie odwoływanie meczy w takim przypadku jest bez sensu.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2007, 16:02
Normalnie jak ktoś umiera to jest mi przykro ale jak czytamMarq pisze:Nie po raz pierwszy policjant bawi się w bohatera i zabija człowieka. Zastanawiam się po cholerę strzelał? Nie mógł użyć pałki? Debile są jednak wszędzie, a w policji jest ich za dużo...
i ginie bandyta utożsamiający się z Lazio to myślę sobie - przynajmniej jednego debila mniej i co najwyżej wzruszam ramionami na tę wiadomośćUltrasi Biancocelesti zaatakowali tifosi Juve
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 11 lis 2007, 16:12
Nie wiem czy oglądasz wiadomości w tv, tam niejednokrotnie byly informacje że przez bezmyślność policjantów giną niewinni ludzie, a ta śmierć tylko to potwierdza.Byles tam i widziales co sie stalo? jak nie to stfu. Debile to wszczynaja zamieszki, a potem maja pretensje do policjantow, ze dochodzi do takich rzeczy.
Gratuluję inteligencji. Skąd wiesz że to bandyta? Z tego co wyczytałem to był to szanowany dj, więc odpuść sobie pisanie takich bzdur.i ginie bandyta utożsamiający się z Lazio to myślę sobie - przynajmniej jednego debila mniej i co najwyżej wzruszam ramionami na tę wiadomość Exclamation
Taką świeczke to sobie na czole namaluj, przynajmniej będzie wiadomo z kim mamy do czynienia.PS Juve [']
A ty jak zwykle udajesz mądrego, a niestety nim nie jesteś.Swieczka dla Starej Damy zapewne wynika z rezultatu jaki osiagneli do przerwy w Parmie.Marq jak zwykle jest nadpobudliwy.
Marq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio