Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 15:19

1. A wiec według Twojej logiki Przekrój jest obecnie krakowską gazetą?
2. Ile niemieckich dziennikarzy zatrudnia Fakt? Bo niemiecki kapitał nie wpływa na preferencje klubowe twórców gazety.
Zico_FCI pisze:ŻW
Też ekstraklasa :lol2:.

Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 15:28

Alkoholiko pisze:No i to tyle!
Brawa dla tego ktpo to wszystko przeczyta!
dziekuje :) przeczytalem :)
calkiem ciekawy tekst musze przyznac :)
ale nie z wszytkim sie zgadzam oczywiscie :)

z klubu wywalilbym Sokolowskiego II (nawet za darmo), Chmiesta (nie sprawdzil sie) oraz Magiere (za slaby na Legie)
wypozyczyc gdzies Ghanema, Smolinskiego oraz Zjawinskiego :)

zostawilbym Vukovic'ia - on sie jeszcze rozkreci, juz pokazal nam, ze potrafi dobrze grac, ja mu ufam :)

p.s. - z tych zawodnikow co sa za free, wg mnie Zygo nikogo nie sprowadzi ;)
choc byloby fajnie, gdyby zatrudnili chocby na rok-dwa Montero czy Claudio Lopeza :) nawet na sezon, zagralby taki Lopez, postrzelalby bramek, zarobilby troche $$, i poszukal nowego klubu :)

piwus pisze:Bąk, Olisadebe, Wichniarek, Dudka, Kaźmierczak, Cantoro, Bronowicki
z tych zawodnikow realny jest transfer tylko Kazmierczaka oraz Bronowickiego :)
reszta odpada
Bak - pazerny na $$$$, niech gra w tym Katarze
Oli - raczej zostanie w Panathinaikosie, albo przejdzie gdzies do Anglii ;)
Wichniarek - pazerny na $$$$, niech sie marnuje w rezerwach Herthy :)
Dudka, Cantoro - przeciez to Wislacy, nikt ich stamtad nie sprzeda :lol2:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 lis 2005, 15:40

piwus pisze:1. A wiec według Twojej logiki Przekrój jest obecnie krakowską gazetą?
Nie. Wg mnie Przekrój(czasopismo) jest tak samo jak Fakt jest ogólnopolski.
piwus pisze:Ile niemieckich dziennikarzy zatrudnia Fakt?
Nie wiem. A ilu białoruskich :?: :wink:
piwus pisze: Bo niemiecki kapitał nie wpływa na preferencje klubowe twórców gazety.
A co wpływa ? Nie wiem czy wypisywanie codziennie jakiś bzdur można nazwać sprzyjaniem.
piwus pisze:Też ekstraklasa
Ja nie pisałem że jest świetna tylko że jest warszawska :think:
piwus pisze:Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.
A co ma pierni do wiatraka :?: :think:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 17:01

Zico_FCI pisze: piwus napisał:
Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.

A co ma pierni do wiatraka
Że to je Warszawka.

Zico_FCI pisze:A co wpływa ? Nie wiem czy wypisywanie codziennie jakiś bzdur można nazwać sprzyjaniem.
Hmm, ale ja nie biorę pod uwagę poziomu gazet, stwierdziłem tylko, że Fakt, ŻW, PS to gazety warszawskie nastawione prolegijnie. A potem kwitną takie kwiatki, jak wymienione wczesniej spekulacje transferowe.
cloner pisze:Dudka, Cantoro - przeciez to Wislacy, nikt ich stamtad nie sprzeda
Ale Dudką interesowała się Legia w lecie, co niektóre gazety przezywały bardzo poważnie :>. Potem się okazało, że zalezało im bardziej niż zarządowi Legii, którzy po prostu nie zgodzili się na sumę transferu.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 lis 2005, 18:04

Co do przejscia Cantoro do Legii mozna napisac jedno zdanie - Źródło Onet.pl na podstawie "Faktu"... i wszystko jasne. ciekawe tylko czy Mauro przejdzie do Legii juz dzisiaj czy dopiero jutro :lol:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 lis 2005, 20:20

Teraz na onecie pisza że Wichniarek jest już prawie pewny przejścia do Legii,jest teraz tylko jedna przeszkoda

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 21:29

Tomi pisze:Teraz na onecie pisza że Wichniarek jest już prawie pewny przejścia do Legii,jest teraz tylko jedna przeszkoda
wez juz wiecej nic nie pisz w temacie o Legii, bo plakac mi sie chce jak widze Twoje posty

onet to, fakt tamto, a ps jeszcze cos innego :lol2:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 lis 2005, 23:31

podaje że to onet napisal i nie jest to oficjalna wiadomośc,ale Wdowiec mówił że jest bardzo blisko podpisania kontraktu z jakijmś napastnikiem i to może być Wichniar i w końcu Ptak powiedział że może sprzedadzą Kazimierczaka

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lis 2005, 23:58

Smiesza mnie te wszystkie spekulacje transferowe ktore opisuje fakt. przeciez wiadomo ze taki Cantoro ne przejdzie do Legii bo po co?
Jedyne na co licze to Wichniarek, jest to bardzo dobry zawodnik ktore moze wspomoc Wlodara w ataku a przy okazji bedzie mial szanse przypomniec sie Janasowi.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 11:58

Na wczorajszym posiedzeniu WD PZPN postanowił ukarać kibiców Legii za liczne stawienie się na meczach z Zagłębiem Lubin i Amiką Wronki dodatkowymi dwoma zakazami wyjazdowymi. Wydział uznał, iż sam fakt indywidualnego dojazdu na mecz i zakup biletów w kasach przed stadionem nie jest wystarczający do przyjęcia, iż nie było zorganizowanej grupy kibiców warszawskiego klubu.

W opinii członków Wydziału Dyscypliny decydujące znaczenie miało zgromadzenie kibiców w jednym sektorze, umożliwienie im wywieszania transparentów czy też prowadzenie przez nich zorganizowanego dopingu. Uznając, iż zarówno w meczu Zagłębie Lubin – Legia Warszawa, jak i w meczu Amica Wronki – Legia Warszawa zachowania kibiców przyjezdnych nie można kwalifikować jako wyjazdy indywidualne, Wydział Dyscypliny stwierdził, iż orzeczenie organu dyscyplinarnego nie zostało wykonane.

W tej sytuacji wszczęto postępowanie dyscyplinarne przeciwko klubom: Zagłębie Lubin oraz Amica Wronki o przewinienie dyscyplinarne z § 35 ust. 1 Regulaminu Dyscyplinarnego. Wydział Dyscypliny postanowił odstąpić od wymierzenia kary zasadniczej Legii Warszawa za zachowanie kibiców, jednakże wymierzył karę dodatkową zakazu wyjazdu zorganizowanych grup kibiców Legii w dwóch meczach wyjazdowych. Orzeczenie zostało opatrzone rygorem natychmiastowej wykonalności i zakaz będzie obowiązywał po wykonaniu kary orzeczonej w dniu 13 października 2005 roku.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

tych z pzpn'u ********

Mimo zakazu wyjazdowego do Zamościa wybiera się tysiącosobowa grupa kibiców Legii. Przygotowują oprawę nawiązującą do czasów PRL. Na mecz specjalnie zostanie ściągnięty monitoring z Łęcznej. Pojawią się również specjalne posiłki policji z Lublina. W razie gdyby stołeczni fani nie zostali wpuszczeni na stadion OSiR w Zamościu, fani Hetmana dowiozą ich własnymi samochodami na zamojskich rejestracjach.
i tak trzymac :) szacunek dla kibicow z Zamoscia :)

Wczoraj pojawiła się informacja, że zawodnik Mauro Cantoro po wygaśnięciu kontraktu z Wisłą Kraków ma zostać piłkarzem Legii. - Nie chcę komentować kolejnej bredni ukazującej się w prasie – krótko stwierdził trener i menadżer Legii Dariusz Wdowczyk
i wszystko jasne :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2005, 12:06

Ten caly pzpn jest ******* Nie maja sie do czego przyczepic i wymyslaja roznego rodzaju powody dla ktorycg przedluzac okres karencji

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 14:22

Po 60 minutach gri i 2 golach Nędzy [tak go chyba nazywają] Legia prowadzi w Zamościu 2:0.
Nie myślałem nigdy, że to napiszę - ale mam nadzieję że utrzymaja prowadzenie. Legia gra w dośc rezerwowym składzie, le powinna sobie poradzić.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 14:23

fieldy pisze:Po 60 minutach gri i 2 golach Nędzy [tak go chyba nazywają] Legia prowadzi w Zamościu 2:0.
Nie myślałem nigdy, że to napiszę - ale mam nadzieję że utrzymaja prowadzenie. Legia gra w dośc rezerwowym składzie, le powinna sobie poradzić.
ano prowadzi :)
widze, ze cieszy to nie tylko kibicow Legii, ale takze osob grajacych u bukmacherow :)

Legia najczesciej w PP gra w rezerwowym skladzie :)
i najczesciej sobie radzi :)

juz jest 3-0 zreszta :)
hat-trick

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 lis 2005, 15:00

ale ze mnie kibic :roll: myślałem, że o 16 grają....ale grali o 13, no i grali swietnie ;)
4-0 to zawsze 4-0 mimo, że to Tylko Hetman Zamość....zaliczka przed rewanzem na Łazienkowskiej (mam nadzieje, że już z kibicami), kapitalna...no i bohater, meczu ! Totalny szok, bo żeby Włodarczyk 4 gole w jednym meczy strzelił :shock: ... moze sie teraz przełamie i nie będzie ciągle w bramkarza strzelał :lol:
brawo Włodarczyk, brawo Legia...widać, że jednak Wdowczyk, potrafi cos z tego klubu zrobić...teraz liga i idziemy na mistrza :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2005, 15:14

Nędza SuperStar :lol:

Nie powiedziałbym, że grali w rezerwowym składzie, raczej w podstawowym nie licząc Janczyka i Fabianskiego. Co jak co ale takiej skutezcności Włodzeczka to się chyba nikt nie spodziewał. Dobrze także zagrali Rosłoń i Kiełbowicz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”