2. Ile niemieckich dziennikarzy zatrudnia Fakt? Bo niemiecki kapitał nie wpływa na preferencje klubowe twórców gazety.
Też ekstraklasaZico_FCI pisze:ŻW
Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 15:19
Też ekstraklasaZico_FCI pisze:ŻW
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 15:28
dziekujeAlkoholiko pisze:No i to tyle!
Brawa dla tego ktpo to wszystko przeczyta!
z tych zawodnikow realny jest transfer tylko Kazmierczaka oraz Bronowickiegopiwus pisze:Bąk, Olisadebe, Wichniarek, Dudka, Kaźmierczak, Cantoro, Bronowicki
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 lis 2005, 15:40
Nie. Wg mnie Przekrój(czasopismo) jest tak samo jak Fakt jest ogólnopolski.piwus pisze:1. A wiec według Twojej logiki Przekrój jest obecnie krakowską gazetą?
Nie wiem. A ilu białoruskichpiwus pisze:Ile niemieckich dziennikarzy zatrudnia Fakt?
A co wpływa ? Nie wiem czy wypisywanie codziennie jakiś bzdur można nazwać sprzyjaniem.piwus pisze: Bo niemiecki kapitał nie wpływa na preferencje klubowe twórców gazety.
Ja nie pisałem że jest świetna tylko że jest warszawskapiwus pisze:Też ekstraklasa
A co ma pierni do wiatrakapiwus pisze:Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 17:01
Że to je Warszawka.Zico_FCI pisze: piwus napisał:
Zapomniałeś o Przeglądzie Sporowym, ktory jest maksymalnie obiektywny.
A co ma pierni do wiatraka
Hmm, ale ja nie biorę pod uwagę poziomu gazet, stwierdziłem tylko, że Fakt, ŻW, PS to gazety warszawskie nastawione prolegijnie. A potem kwitną takie kwiatki, jak wymienione wczesniej spekulacje transferowe.Zico_FCI pisze:A co wpływa ? Nie wiem czy wypisywanie codziennie jakiś bzdur można nazwać sprzyjaniem.
Ale Dudką interesowała się Legia w lecie, co niektóre gazety przezywały bardzo poważniecloner pisze:Dudka, Cantoro - przeciez to Wislacy, nikt ich stamtad nie sprzeda
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 lis 2005, 18:04
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 lis 2005, 20:20
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 21:29
wez juz wiecej nic nie pisz w temacie o Legii, bo plakac mi sie chce jak widze Twoje postyTomi pisze:Teraz na onecie pisza że Wichniarek jest już prawie pewny przejścia do Legii,jest teraz tylko jedna przeszkoda
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 lis 2005, 23:31
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lis 2005, 23:58
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 11:58
Na wczorajszym posiedzeniu WD PZPN postanowił ukarać kibiców Legii za liczne stawienie się na meczach z Zagłębiem Lubin i Amiką Wronki dodatkowymi dwoma zakazami wyjazdowymi. Wydział uznał, iż sam fakt indywidualnego dojazdu na mecz i zakup biletów w kasach przed stadionem nie jest wystarczający do przyjęcia, iż nie było zorganizowanej grupy kibiców warszawskiego klubu.
W opinii członków Wydziału Dyscypliny decydujące znaczenie miało zgromadzenie kibiców w jednym sektorze, umożliwienie im wywieszania transparentów czy też prowadzenie przez nich zorganizowanego dopingu. Uznając, iż zarówno w meczu Zagłębie Lubin – Legia Warszawa, jak i w meczu Amica Wronki – Legia Warszawa zachowania kibiców przyjezdnych nie można kwalifikować jako wyjazdy indywidualne, Wydział Dyscypliny stwierdził, iż orzeczenie organu dyscyplinarnego nie zostało wykonane.
W tej sytuacji wszczęto postępowanie dyscyplinarne przeciwko klubom: Zagłębie Lubin oraz Amica Wronki o przewinienie dyscyplinarne z § 35 ust. 1 Regulaminu Dyscyplinarnego. Wydział Dyscypliny postanowił odstąpić od wymierzenia kary zasadniczej Legii Warszawa za zachowanie kibiców, jednakże wymierzył karę dodatkową zakazu wyjazdu zorganizowanych grup kibiców Legii w dwóch meczach wyjazdowych. Orzeczenie zostało opatrzone rygorem natychmiastowej wykonalności i zakaz będzie obowiązywał po wykonaniu kary orzeczonej w dniu 13 października 2005 roku.
i tak trzymacMimo zakazu wyjazdowego do Zamościa wybiera się tysiącosobowa grupa kibiców Legii. Przygotowują oprawę nawiązującą do czasów PRL. Na mecz specjalnie zostanie ściągnięty monitoring z Łęcznej. Pojawią się również specjalne posiłki policji z Lublina. W razie gdyby stołeczni fani nie zostali wpuszczeni na stadion OSiR w Zamościu, fani Hetmana dowiozą ich własnymi samochodami na zamojskich rejestracjach.
i wszystko jasneWczoraj pojawiła się informacja, że zawodnik Mauro Cantoro po wygaśnięciu kontraktu z Wisłą Kraków ma zostać piłkarzem Legii. - Nie chcę komentować kolejnej bredni ukazującej się w prasie – krótko stwierdził trener i menadżer Legii Dariusz Wdowczyk
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2005, 12:06
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 14:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 14:23
ano prowadzifieldy pisze:Po 60 minutach gri i 2 golach Nędzy [tak go chyba nazywają] Legia prowadzi w Zamościu 2:0.
Nie myślałem nigdy, że to napiszę - ale mam nadzieję że utrzymaja prowadzenie. Legia gra w dośc rezerwowym składzie, le powinna sobie poradzić.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 lis 2005, 15:00
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2005, 15:14
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio