Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 322

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 10:14

Jak myślicie prawda czy plota ?
Manchester United will sell Cristiano Ronaldo to Real Madrid for £75million
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21415878/

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2009, 11:28

Prawda czy plota. I tak prawdopodobieństwo osiągnięcia sukcesu przez zespół Realu z takimi graczami jak Kaka, CR, Ribery itd itp jest znikome.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 11:45

Hanni pisze:Prawda czy plota. I tak prawdopodobieństwo osiągnięcia sukcesu przez zespół Realu z takimi graczami jak Kaka, CR, Ribery itd itp jest znikome.
To z jakimi by im się udało ?

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 05 cze 2009, 12:56

z Denilsonem ,Sylwestrem i Eboue

:boruta:

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 05 cze 2009, 14:05

£75 ? grrrrruba kasa :P , nie wiecie jak wygladal transfer zidane'a w funtach ?;>

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 14:31

OstatniSkaut pisze:£75 ? grrrrruba kasa :P , nie wiecie jak wygladal transfer zidane'a w funtach ?;>
76,000,000.00 EUR = 66,674,825.07 GBP przy obcenym kursie walut. W tamtych czasach gdy Zidane przechodził funt był więcej wart więc o kilka mln funtów mniej byś zapłacił.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 cze 2009, 14:59

KajoFC pisze:To z jakimi by im się udało ?
Widziałeś Galacticos? Pewnie tak. Co oni osiągneli? Odpowiedź jest prosta - wielkie nic. Tak jak kibice tego klubu piszą - potrzebne są 3-4 realne transfery które wzmocnią drużynę. Podkreślam drużynę która nie będzie grała tak jak im się podoba, tylko tak jak tego chce Pellegrini.
Loker pisze:z Denilsonem ,Sylwestrem i Eboue
Denilson się wyrobi, Sylwester ława lub trybuny, a Eboue kończy się kontrakt.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 cze 2009, 17:07

Hanni pisze:
KajoFC pisze:To z jakimi by im się udało ?
Widziałeś Galacticos? Pewnie tak. Co oni osiągneli? Odpowiedź jest prosta - wielkie nic.
wielki nic? to co zdobyl np; Arsenal...wielka mega kupe?

Era Galacticos na krotka mete przyniosla sukcesy na dluzsza juz nie. Efekty mamy dzis. Ale fakt faktem ze ostatni Real ktory ladnie gral w pilke byl za rzadow Floro.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 cze 2009, 17:09

łee mi tam real jezdzacy villareal 5-0 czy barce 4-1 sie podobal :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 cze 2009, 15:18

http://devilpage.pl/index/news/komentar ... _sprzedaz/

Podobna kasa. Jeśli mam wybierać między nim a Tevezem to bez wahania stawiam na Benzeme 8)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 06 cze 2009, 15:26

OstatniSkaut pisze:£75 ? grrrrruba kasa :P , nie wiecie jak wygladal transfer zidane'a w funtach ?;>
Wikipedia i tam masz ceny w euro i funtach

http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_(football)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2009, 16:13

Podobna kasa. Jeśli mam wybierać między nim a Tevezem to bez wahania stawiam na Benzeme 8)
prezesem Lyonu nie jest Aula wiec raczej on wam Benzemy nie sprzeda.predzej Aulas.ktos piszac newsa powinien posprawdzac nazwiska.w Benzeme za 25 baniek nie wierze.z Lyonu za taka kase sie najlepszego pilkarza druzyny w tak mlodym wieku nie kupi

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 08 cze 2009, 13:31

Morrow pisze:Kretynizm jaki się przewija w niektórych postach woła o pomstę do nieba. Niektórzy kibice MU też już nie pamiętają jak Pique zbierał dobre noty za niektóre występy i domagano się go w pierwszym składzie na stoperze zamiast Browna. Z kolei rkoemana i jego teksty o tym jak słaby jest Evans sobie daruję. Szkoda komentować. Albo to napinka na poziomie gimnazjum albo zerowa wiedza na temat tego o czym sie pisze.
Ja min. bylem wielkim fanem gry Pique , ale tego ze odszedl nie zaluje. Evans znakomicie wypelnia swoje obowiazki. Druga sprawa ktory lepszy

Btw bardzo przyjemnie czyta sie twoje przemyslenia :beer:
Morrow pisze:Niezaleznie od odejscia Teveza i tego czy Cris pojdzie w cholere czy tez nie potrzebujemy skrzydlowego
Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.

Bardziej jestem przekonany o kupnie napastnika. Imponuje mi to co w niemieckiej Bundeslidze poczyniali Grafite i Dzeko , ale czy oby to klasa na United ? Licze ze Fergie nie poskapi grosza i postara sie o Benzeme. Moze E2 ? Niby konczy sie kontrakt, niby nie wiadomo co dalej z nim . Z forma dla mnie to absolutne Top 3 wsrod napastnikow na calym globie. W Fenerbahce nieciekawa sytuacja, mozna skorzystac i sprowadzic Guize - calkiem fajna opcja. Nieglupio byloby powalczyc o Ville ... Jest tych kilka opcji, przy odejsciu TVZa napastnik potrzebny. Niestety Fraizera i kilku mlodych na ktorych mimo wszystko po cichu liczylem nie dalo sie zatrzymac

http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... _wylocie_/
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... hull_city/
MGiggs pisze:Henry kiedys powiedział że jak odejdzie z Arsenalu to nigdy nie zagra w innym angielskim klubie, Tevez niestety myśli inaczej
Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 cze 2009, 13:43

Mi sie wydaje ze skrzydla sa w porzadku. Nie mozemy zapomniec ze w rezerwach ogrywa sie Tosic. Fakt ze sprowadzony za 5 mln euro ale chyba nie po to sprowadzamy zawodnikow zeby sie potem ich pozbywac. Park sie wyrobil w tym sezonie , mamy Crisa, Giggs moze grac, od biedy Roo . No i Nani , ciagle wierze ze sie obudzi z tego letargu i zacznie grac na miare swojego potencjalu, a kilka razy pokazal ze ma ogromny.
Mamy jednego światowej klasy skrzydłowego i całą resztę wyrobników. W napadzie mamy dwóch zawodników z najwyższej półki + mogący tam grać Ronaldo + największe młode talenty w osobach Welbecka i Machedy. Ja nie mam wątpliwości - skrzydłowy potrzebny jest nam dużo bardziej niż napastnik.

Tosić przez ostatnie miesiące nie pokazał nic więcej niż Martin, który zagrał żenująco z Hull. Można się łudzić, że Llajic zaraz po przejściu da radę, ale chyba mało kto w wierzy. Można jeszcze kombinować z Fabio na skrzydle, ale jaki to ma sens ?

Campbell odchodzi, bo trzeba było zrobić miejsca dla wyżej wymienionych. Simpson pewnie też pójdzie w odstawkę, ale co do Gibsona to nie jestem pewien. Wydaje mi się, że dostanie szanse w przyszłym sezonie, w każdym razie zasłużył na nią.
Jak dla mnie typowy najemnik , nic wiecej.
Ot co.

Awatar użytkownika
OstatniSkaut
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 09 cze 2009, 15:28

I Media rozpisują sie o tym ze Tevez zagra w ManCity :) , jesli to sie okaze prawdą to ciekawe ile znaczylo przywiązanie do kibiców united :boruta: :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”