Liverpool (zbiorczy) - Strona 326

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 04 lip 2011, 22:05

Jeszcze macie filmik krótko przedstawiający dzisiejszy trening -

Macie coś do gry nogami Carrolla? :mrgreen:

Jakby ktoś chciał - przed chwilą zaczęła grać Anglia ze Sterlingiem w składzie - http://www.drhtv.com.pl/transmisja-3168.html

PS: Dobra, Damianie od teraz odciążę Cię od ujawniania nowych informacji :>

@Down
Żartuje przecież. Sam zwolennikiem transferu Carrolla nie jestem i tyle. Wiesz, czasem i takie rzeczy mu w meczu nie wychodziły.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2011, 22:18 przez Sergek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 04 lip 2011, 22:15

Ale, że co?
Że potrafi przyjąć piłkę na treningu z obrotem, czy że potrafi podać na trzy metry, bo nie do końca jarzę czym tu miał zaczarować ?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 22:50

Sergek pisze:Jakby ktoś chciał - przed chwilą zaczęła grać Anglia ze Sterlingiem w składzie
To Niemcy grają, Anglicy jedynie statystują na boisku. Straszna bieda. Ciężko wyróżnić jakiegokolwiek zawodnika w czerwonym trykocie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lip 2011, 0:54

Końcówka Anglików naprawdę bardzo dobra. Sterling zdecydowanie na plus, młody Anglik może za kilka lat stanowić o sile Liverpoolu.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 lip 2011, 23:03

Na szybko: 15 mln oferta za Downinga nie została zaakceptowana.
Próba pokazania swoich ambicji przez Liverpool skończyła się fiaskiem po tym jak Aston Villa odrzuciła opiewającą na 15 milionów funtów ofertę za reprezentanta Anglii, Stewarta Downinga.

Dla Kenny'ego Dalglisha, menadżera Liverpoolu, jest to kolejna nieudana próba pozyskania nowego zawodnika w tym okienku transferowym, włączając w to pierwszą ofertę za Downinga, wartą 12 milionów funtów.

Mimo że klub z Birmingham pogodził się z nieuchronnym odejściem swojego skrzydłowego, nie zamierza go oddać za kwotę mniejszą niż 20 milionów funtów. Taka wycena związana jest z postępem jaki Downing zdaniem włodarzy Aston Villi uczynił po tym jak dwa lata temu został sprowadzony z Middlesbrough za 12 milionów funtów oraz jego rosnącą pozycją w kadrze prowadzonej przez Fabio Capello.
http://lfc.pl/41831/oferta-za-downinga-odrzucona - całość

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lip 2011, 23:07

Bo drewno teraz zdrożało :lol:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 lip 2011, 17:05

Adam w Liverpoolu. z testami czy uzgodnieniem warunków kontraktu myślę, że nie będzie problemu. tylko się zastanawiam teraz, kto ze środkowych odejdzie (Raul?) i jak to wszystko Dalglish poustawia. bo moim zdaniem żadnego nominalnego skrzydłowego nie ściągniemy. gdybyśmy mieli to zrobić, dawno byłby jakiś zaklepany.

Doni zakontraktowany zostanie w ciągu dwóch następnych dni; mogliśmy jednak poszukać kogoś innego, ten typ mnie nie przekonuje zupełnie.

i jeszcze Jovanovic podobno jest bliski zerwania kontraktu za porozumieniem stron. uff. 100 tyś. tygodniowo można będzie zaoszczędzić.

edit:

jakoś sobie nie wyobrażam SAFa, Wengera, Redknappa czy Villas-Boasa prowadzącego auto z jakimś nowo zakontraktowanym zawodnikiem, idącym ramię w ramię w kierunku bazy treningowej. ba! nie uświadczę pewnie nawet wspólnej przejażdżki któregoś z menadżerów z jakimkolwiek zawodnikiem PL.

Kenny robi różnicę :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 lip 2011, 0:13

Adam w Liverpoolu,cena fajna i chyba rzeczywiscie Raul aut.Dodajmy że rano odrzucona została oferta za Downinga.Ciekawe kto będzie bił wolne bo Adam to lepiej robi od SG a ten tak łatwo mu tego nie odda.Cieawi mnie tylko reakcja na Polskich stronach Liverpoolu bo mam wrażenie że kupili Inieste a nie Adama.
Facet troche przeceniany bo wiekszosc goli.asyst miał ze stąłych fragmentów ale rozliczy go..boisko. Choć zeby dowalić tez troszke swojemu podwórkowi to też dziwie się faną MU że płaczą po stracie Adama :mrgreen: niektorzy go stawiali wyżej od Sneidera,Modrica :rotfl: Wiem tyle ze jakby SAF chciał Adama to by go kupił ale to juz nie temat na rozmowe.Liverpool robi wysparski team,jestem ciekaw co Kenny sobie sprezentuje na lewą obrone i środek.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lip 2011, 0:40

Ja też jestem bardzo ciekawy Liverpoolu w nowym sezonie. Widać, że Kenny ma swój pomysł na tę drużynę i zobaczymy czy to odpali. Generalnie cieszę się w pewnym sensie z tego transferu, nie chciałem Adama w United, moim zdaniem to za słaby zawodnik żeby grać u nas w środku i do naszej gry ale z drugiej strony życzyłem sobie żeby jakaś mocniejsza firma go wykupiła żeby można było sprawdzić jak sobie poradzi na wyższym poziomie. Z pewnością stałe fragmenty będą mocną stroną LFC w nowym sezonie.

Co do Downinga, jeśli Kenny będzie chciał go pozyskać to może skończyć się na kwocie rzędu 18 mln, co jak na klasę zawodnika IMO nijak ma się do rzeczywistości ale to już nie mój problem. Ja tam się cieszę, że Stuarta w United nie będę oglądał bo nigdy nie byłem fanem jego talentu.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 lip 2011, 13:21

Gratulacje dla LFC. Po zakupie Hendersona (fana United skąd inąd) pozyskali drugiego zadeklarowanego zwolennika Czerwonych Diabłów - Adama. tak trzymać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lip 2011, 13:57

Daaaamian pisze:AV chce za niego takie pieniądze. Dzisiaj się mówi, że jak LFC zapłaci 18 mln funtów, to AV zgodzi się na transfer. Możesz mieć pewność, że LFC nie zapłaci za niego takich pieniędzy. Podejrzewam, że czeka nas długa saga transferowa.
I robi się wesoło bo wg najnowszych doniesień, McLeish powiedział, że Downing jest nie na sprzedaż a Liverpool podbił ofertę do 20 mln... :D

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 lip 2011, 14:04

Sorry, ale wszyscy będą dymać teraz Liverpool, tak jak Man City jeśli nadal będą tak szaleńczo kupować. Jeśli zespół odrzuca co chwilę oferty za zawodnika to może warto poszukać alternatywy? 20 mln funtów to mnóstwo kasy, mniej kiedyś kosztował taki Robben. Przepłacony Carroll, przepłacony Henderson, szkoda kasy na tych Brytoli.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 lip 2011, 14:06

Diamen23 pisze:Sorry, ale wszyscy będą dymać teraz Liverpool, tak jak Man City jeśli nadal będą tak szaleńczo kupować. Jeśli zespół odrzuca co chwilę oferty za zawodnika to może warto poszukać alternatywy? 20 mln funtów to mnóstwo kasy, mniej kiedyś kosztował taki Robben. Przepłacony Carroll, przepłacony Henderson, szkoda kasy na tych Brytoli.
Żyję tą nadzieją od odrzucenia oferty za Downinga...

...ale coś czuję, że szybciej strzelę sobie w łeb, niż zostanie tu sprowadzony jakiś obcokrajowiec.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 07 lip 2011, 22:42

jak juz Dalglishowi tak zalezy na Brytolach to niech dowie sie o kims takim jak Adam Johnson! Tymczasem: Doni na 99% na Anfield.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 07 lip 2011, 22:53

@red85- z kad wiesz o tych bzdurach? Czytasz szmatlawce typu The Sun?!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”