Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 18 kwie 2006, 12:01
gianbuffon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 12:05
stomil olsztyn forever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 12:22
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 kwie 2006, 12:34
Bo modzi uznali że wypisywane tu rzeczy nie są warte pokazania szerszemu gronu, a wtajemniczeni jak będą chcięli to i tak tu trafią.Loczek pisze:Ja mam pytanie - dlaczego ten temat nie wyświetla się na głównej stronie gdy ktoś napisze nowego posta ? skoro inne się wyświetlają, ten też powinien .
Bo na tym forum nie we wszystkich tematach są naliczane posty.stomil olsztyn forever pisze:PS. czemu mi posty nie rosna?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 18 kwie 2006, 13:24
Hm, ja mam treningi podzielone na bramkarzy, obrońców, pomocników i napastników i nie mam żadnych problemów ze zgraniem.Loczek pisze:jak tak zrobisz, to Ci powiedzą, że zawodnik indywidualnie się dobrze rozwija, natomiast zespołowo nie potrafi grać - nie będzie zgrany z innymi.
Ekscentryczność - Sjp PWNgianbuffon pisze:co to znaczy ekscentrycznosc??
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 18 kwie 2006, 13:57
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 18 kwie 2006, 14:37
Może tak: Chilavert miałby ekscentryczność równą 20. Wg mnie czym ekscentryczność mniejsza, tym lepiej.gianbuffon pisze:z ta ekscventrycznoscia dalej nie wiem o co chodzi Rolling Eyes dziwactwo? czyzby chodzi o kahna? jak tak to dobrze ze moi gk maja ja ponizej 10 Very Happy
Trzeba wrzucać fotki pojedynczo, a nie wszystkie naraz.gianbuffon pisze:te screeny wkoncu udalo mi sie zrobic, wrzucilem je na ta stronke i z 10 screenow jest tylko 1. robilem tak jak ktos wczeniej napisal. pozniej jeszzce sprobuje je wrzucic
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 15:45
Jak już widziałeś moją instrukcję wrzucania screenów, a kolegi instrukcja dotycząca wrzucania na serwer Ci nie odpowiada, to zrób tak, że :gianbuffon pisze:z ta ekscventrycznoscia dalej nie wiem o co chodzidziwactwo? czyzby chodzi o kahna? jak tak to dobrze ze moi gk maja ja ponizej 10
p.s te screeny wkoncu udalo mi sie zrobic, wrzucilem je na ta stronke i z 10 screenow jest tylko 1. robilem tak jak ktos wczeniej napisal. pozniej jeszzce sprobuje je wrzucic
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 18 kwie 2006, 16:26
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 18 kwie 2006, 16:27
gikerek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 16:45
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 18 kwie 2006, 17:26
czy moze ktos mi odpisac??gikerek pisze:sorry ale zapomnialem ze zainstlowalem wszytkie trzy pache co wyszly i nie mam polskiego....co musze zrobic ....sorry ze pod postem
gikerek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 18:14
zwykle się tylko jednego patcha instaluje, bo jak masz więcej to gra ma błedy. A jeśli nie masz języka polskiego to pogrzeb po prostu troche w ustawieniachgikerek pisze:czy moze ktos mi odpisac??
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 18 kwie 2006, 18:18
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBaSSu pisze:zwykle się tylko jednego patcha instaluje, bo jak masz więcej to gra ma błedy. A jeśli nie masz języka polskiego to pogrzeb po prostu troche w ustawieniachgikerek pisze:czy moze ktos mi odpisac??
gikerek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 18:21
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio