Prison Break - Strona 34

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
SpY
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 20 lut 2008, 23:54

RóżA pisze: Tak na zdrowy rozum- skoro nie wiadomo jeszcze czy w ogóle będzie czwarty sezon, skąd możemy wiedzieć ile będzie miał odcinków :roll: ?
Poprostu o uszy mi sie obilo ze w 4 sezonie ma wszystko sie wyjasnic, bo tak na zdrowy rozum - nie wszystko w 3 sezonie zostalo wyjasnione.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 lut 2008, 23:56

A czytałeś to co zostało wcześniej w tym temacie napisane (i to nawet dzisiaj)? Nie musisz odpowiadać, bo i tak wiem co napiszesz.

Awatar użytkownika
AdamMadridista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 01 mar 2008, 14:20

RóżA pisze:Tak na zdrowy rozum- skoro nie wiadomo jeszcze czy w ogóle będzie czwarty sezon, skąd możemy wiedzieć ile będzie miał odcinków :roll: ?

To już chyba wszystko wyjaśnia, że ujrzymy 4 serię.
Ja dopiero dzisiaj obejrzałem ostatni odcinek i znowu więcej zagadek niż wyjaśnień.
Kaczormistrz pisze:Dokladnie, wiele nowych zagadek w ostatnim odcinku Smile co zrobi T-Bag, czy wyjdzie Sucre z Sony, Linc wezmie slub z Sofia? i najwazniejsze czy Michał dorwie ta czarna i utnie jej glowe. Tak myslalem ze czwarty sezon bedzie polegal na sciganiu czarnej, ale myslalem ze bedzie scigana przez braci a nie przez brata.

Ciekawe tez jest co Mahone kombinuje z Whistlerem...
DOKŁADNIE

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 26 mar 2008, 23:52

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Re: Prison Break

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 wrz 2008, 19:02

4 seria zapowiada się bardzo interesująco. Kto jeszcze nie ściągnął 2 pierwszy odcinków polecam ;)
Jeden wątek został przywrócony który przewidywałem... sami zobaczcie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 wrz 2008, 19:33

Miałem nadzieję, że się przynajmniej nie rozczaruję, ale jednak nie dało rady. Jak dla mnie słabo delikatnie mówiąc. ale oglądajcie i sami oceniajcie. Ja tam pewnie odpuszczę po następnych kilku odcinkach jeżeli dalej będzie to tak wyglądało, ale istnieje też opcja ze przyzwyczajenie zwycięży i przejdę to do końca skoro już dotarłem tak daleko.

PS: Jak się tutaj oznacza spoilery? Nie chciałbym komuś popsuć zabawy.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 04 wrz 2008, 20:37

Mentor, ale czego oczekiwałeś?

Mnie tam 4 sezon bardzo się podoba, podobnie jak 2, w którym prison breaka tytułowego nie było.
Poszli na łatwiznę w sprawie Sucre, T-baga i Bellicka - to spalenie Sony tuż po ucieczce Michaela :red:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 wrz 2008, 21:22

Nie zgodzę się do końca. Jeżeli mają skupić się na rozpracowaniu firmy to nie będą wyciągali przez 15 odcinków Sucre z więzienia. Zresztą niby jak ? Teoretycznie łatwiej uciec niż kogoś wydostać. Pamiętasz chyba z 3 serii nalot na Sonę i jak to wszystko się skończyło ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 wrz 2008, 15:22

Vianuch pisze:Mentor, ale czego oczekiwałeś?
Uwaga! Będą spoilery. Aby przeczytać tekst zaznacz go od znaczka ( <-> ) do znaczka ( <-> ) :lol:

<->Nie chodzi o to czego oczekiwałem lecz o to czego nie oczekiwałem. Nie oczekiwałem chociażby:

- Michaela usuwającego w kilka godzin całe swoje tatuaże :lol2: :zgon:
[*]
- włamania do fortecy otoczonej murami i kordonem strażników niemalże zwyczajnie do niej wchodząc bo wszyscy skupili się na alarmie biegnąc w jedno miejsce :lol: Nie ma to jak profesjonalna ochrona. Szkoda, że nie rzucili po prostu kamieniem w szybę z jednej strony posiadłości a potem pobiegli na drugą (chociaż wyglądało to podobnie). Byłoby jeszcze bardziej spektakularne.
- pokojówki, która robi obchód domu nie rozstając się z gigantyczną torbą. Dla mnie wydaje się być naturalne, że jeżeli pokojówka wchodzi do mieszkania i odbiera telefon z poleceniem zrobienia obchodu domu to torbę gdzieś sobie położy no bo po co ją targać ze sobą od okna do okna po całej, niemałej rezydencji?[/color]<->

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 wrz 2008, 17:11

PB 4.03
http://www.filefactory.com/file/eb9a2d/ ... _part1_rar
http://www.filefactory.com/file/0315a2/ ... _part2_rar
http://www.filefactory.com/file/68896c/ ... _part3_rar
http://www.filefactory.com/file/7edb0f/ ... _part4_rar

Mentor, w każdym sezonie jest kilka niedociągnięć. Jak mieliby pokazać usuwanie tatuaży? Miał je usuwać przez 5 odcinków?

A 3 odcinek jakoś mnie mniej zachwycił od poprzednich. Może to dlatego, że oglądałem go na 'kolanie' :lol: i powinienem oglądnąć jeszcze raz ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 wrz 2008, 20:35

Vianuch pisze:Jak mieliby pokazać usuwanie tatuaży? Miał je usuwać przez 5 odcinków?
A co to za tłumaczenie? :lol2: Co mnie obchodzi jak mieli to pokazać? Musieli to pokazywać? Musieli w ogóle wymyślać coś takiego jak usuwanie tatuaży? To ich serial, ich pomysły i ich problemy jak zrobić dobry serial nie robiąc z siebie idiotów.

Trzeciego odcinka jeszcze nie oglądałem, ale nadrobię bardzo szybko.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lis 2008, 17:48

Czy ktoś to jeszcze ogląda? :lol:

Wiadomo, że ilość błędów i naciąganych akcji jest zatrważająca i nie ma sensu wszystkiego analizować, ale jedna rzecz mnie mimo wszystko intryguje.

Czy ktoś może mi wyjaśnić skąd Michael wytrzasnął wszystkie dyski skoro bodajże pierwsze dwa tylko kopiowali magicznym urządzeniem mongolskiego hakjera? W ostatni odcinku Michael otworzył tę czarną skrzynkę wkładając tam wszystkie sześć dysków z czego jeden w tym samym odcinku wręczył mu generał Italia a resztę przyniósł ze sobą. Dopiero w tym odcinku dowiedział się też, że dyski te są kluczami do otworzenia pudełka.

Tylko nie piszcie mi, że to są zwykłe dyskietki na które zgrali sobie przechwycone dane no i zadziałało.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 28 lis 2008, 17:54

Ok, są błędy, czasami akcja jest naciągana ale...

Moim zdaniem jest to fajne zajęcie na wtorkowy wieczór i całkiem przyjemnie się to ogląda ;) Z pewnością lepiej niż każdy polski serial. Akcja jest bardzo dynamiczna i oglądając PB cały czas jest napięcie. Nie ma momentu znudzenia. Może to trwac i trwac, bede to oglądał ponieważ przyzwyczaiłem się już do tych postaci i wtorkowego sciagania serialu z RS. Szkoda że w serialu nie ma już C-Note. W ogóle co się stało z synem Linca?

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 28 lis 2008, 18:13

Sofia się opiekuje synem Linca.Według mnie dobrze że c-note`a już nie ma, Aha i magicznym urządzeniem skopiowali 5 dysków nie 2 - nieuważnie oglądacie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”