Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 lip 2005, 11:55

Mikusinski pisze:W oświadczeniu wydanym wczorajszego wieczora, klub Chelsea Londyn wyraził pełne poparcie dla trenera Jose Mourinho, mimo reakcji FA na jego wypowiedzi.

Rzecznik klubu mówił:

,,Chelsea jest świadoma swojej odpowiedzialności za wizerunek tego sportu i nie chce wdawać się w konflikty z FA czy/lub z Premier League, tak samo jak Jose."

,,Następnym razem jakiekolwiek problemy, związane z piłką czy też nie, będziemy zgłaszać do FA w bardziej właściwy sposób."

,,Nasze obserwacje związane z terminarzem są niestety faktem: po każdym meczu Ligi Mistrzów, musimy rozegrać mecz na wyjeździe w lidze."

,,W ostatnich miesiącach ze strony Arsenalu padło wiele krytycznych słów pod adresem konkretnych osób w Chelsea jak i klubu jako całości. To nie były tylko pojedyńcze incydenty."

,,Chelsea tak jak każdy inny klub ma niepisane prawo do publicznego bronienia się przed taką krytyką, kiedy jest to stosowne i w pełni popieramy Jose Mourinho gdy to robi."

Boze, czlowieku ty coraz bardziej nabijasz :roll: wiesz jak sie wkleja jakis news, to by wypadalo dodac cos od siebie.

Ten klub jest nedzna parodia, Murinho co chwile jakies szopki odstawia, Abramovic nie moze kupic zadnego klasowego napastnika, bno nikt nie jest tak glupi zeby zniszczyc sobie tam kariere, mam nadzieje ze Arsenal im pokaze miejsce w szeregu.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 12:23

mam nadzieje ze Arsenal im pokaze miejsce w szeregu.
nie zawiedziesz się ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 12:29

Widze że nie tylko ja zauważyłem że Mikusiniski ostro nabija wklejając newsy z innej strony . Rozumie jak by sam z angielskiego przetłumaczył i wkleił to luz ale taki perfidne nabijanie. Jeszcze jak by to było od czasu do czasu to bym się nie czepiał ale on to robi na okrągło.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 14:36

Mikusinski pisze:W oświadczeniu wydanym wczorajszego wieczora, klub Chelsea Londyn wyraził pełne poparcie dla trenera Jose Mourinho, mimo reakcji FA na jego wypowiedzi.

Rzecznik klubu mówił:

,, ... "

Jak wiemy, Jose Mourinho skrytykował FA za niesprawiedliwy jego zdaniem terminarz, który miał faworyzować Arsenal kosztem Chelsea.

Menedżer The Blues skupił się jednak tylko na jednym aspekcie - meczach PO spotkaniach Ligi Mistrzów.

Głębsza analiza - uzględniająca też mecze poprzedzające rozgrywki Champions League - pokazuje, że "Kanonierzy" wcale nie są w tak dobrej sytucji, jak twierdził Portugalczyk.

Jeśli wziąść pod uwagę 12 meczy przed i po spotkaniach pucharowych, można zauważyć, że Chelsea spośród tych 12 meczy aż 7 gra u siebie, podczas gdy Arsenal w analogicznym okresie rozgrywa tylko 5 spotkań na Highbury.

Obrazek

w tabeli wyraznie widac ze cfc przed meczami lm grala wszystkie mecze u siebie podczas gdy arsenal gral wszystkie na wyjazdach... :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 14 lip 2005, 21:59

Mourinho to mnie naprawde wzruszył tą wypowiedzią. Naprawde on to jest wiecznie poszkodowany i wiecznie mu zle. Dosc że Romek sra na niego dolarami, ma kadre jak reprezentacja on jeszcze wybrzydza. :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 lip 2005, 23:25

Michal_United pisze:Mourinho to mnie naprawde wzruszył tą wypowiedzią. Naprawde on to jest wiecznie poszkodowany i wiecznie mu zle. Dosc że Romek sra na niego dolarami, ma kadre jak reprezentacja on jeszcze wybrzydza. :? :? :? :roll: :roll: :roll:
Heh, wiesz, może Jose ma jakiś kompleks, że go nikt nie lubi, i chce zwrócić na siebie uwagę. :lol: A tak na serio to Mourinho to taki człowiek, który lubi się pokłócić o byle co, żeby tylko szumu wokół swojej osoby zrobić... nic tego nie zmieni. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 0:55

Anka pisze:
Michal_United pisze:Mourinho to mnie naprawde wzruszył tą wypowiedzią. Naprawde on to jest wiecznie poszkodowany i wiecznie mu zle. Dosc że Romek sra na niego dolarami, ma kadre jak reprezentacja on jeszcze wybrzydza. :? :? :? :roll: :roll: :roll:
Heh, wiesz, może Jose ma jakiś kompleks, że go nikt nie lubi, i chce zwrócić na siebie uwagę. :lol: A tak na serio to Mourinho to taki człowiek, który lubi się pokłócić o byle co, żeby tylko szumu wokół swojej osoby zrobić... nic tego nie zmieni. ;)

Pozdrawiam.
Poprostu rżnie cwaniaka i chce na siebie zwrócić uwage. Nie lubie takich ludzi są sztuczni. A ja bym nie był taki pewien czy to się nie zmieni kiedyś coś przegra i zejdzie na ziemi. Napewno w histori było więcej takich arogantów ale każdego życiu może utęperować i na Jose też przyjdzie czas tylko trzeba poczekać

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 lip 2005, 10:33

Rossi pisze:
Anka pisze:

Pozdrawiam.
Poprostu rżnie cwaniaka i chce na siebie zwrócić uwage. Nie lubie takich ludzi są sztuczni. A ja bym nie był taki pewien czy to się nie zmieni kiedyś coś przegra i zejdzie na ziemi. Napewno w histori było więcej takich arogantów ale każdego życiu może utęperować i na Jose też przyjdzie czas tylko trzeba poczekać
Mourinho to przeciez młody trener i ma cale lata kariery przed soba, wiadome ze jest glodny sukcesow a zeby sobie pomoc to wywoluje taka gre psychologiczna ktora ma deprymowac rywali. Po pierwszych sukcesach w The Blues widac ze mu ta gra nawet wychodzi :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lip 2005, 10:50

RoRo pisze: Mourinho to przeciez młody trener i ma cale lata kariery przed soba, wiadome ze jest glodny sukcesow a zeby sobie pomoc to wywoluje taka gre psychologiczna ktora ma deprymowac rywali. Po pierwszych sukcesach w The Blues widac ze mu ta gra nawet wychodzi :P
POZDRO
musze sie z toba zgodzic w 100% oraz dodac ze takze odwraca uwage od swoich podopiecznych aby tylko koncentrowali sie na grze.prawdziwego mourinho poznalismy po drugim meczu jak dziekował zawodnikom liverpoolu i kibicom.uznaje klase rywala ale na konferencji prasowej mowił ze bramki nie było i ze zostali oszukani bo poprostu jest szczery.czasem za bardzo stad te jego kłotnie.z wiekiem mu przejdzie.
pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 12:19

Murinho poprostu wie co robi, w dwumeczu z barca całą wojne psychologiczną sciągnol na siebie w ten sposob skutecznie odciazyl graczy pod czas gdy w barcelonie był kypisz i mowiono jak zagra ten lub ten to samo było z Liverpoolem, Murinho glośno głośno bylo tylko o nim zaś jeśli pojawialo się słowo Liverpool mowiono o Gerrardzie, Dudku czy tez Garci...poprostu odciąza swoich piłkarzy w jego obozie jest spokoj jakiego niegdzie nie ma atmosfera musi byc tam swietna to widać, widać na niektorych klipach z treningow Chelsea ale widac to na boisku przede wszystkim, trenerem jest mlodym i co tu ukrywać najlepszym obecnie na świecie... Pamiętacie jaki on był w Porto, cichy i spokojny powoli ale skutecznei dazył do celu UEFA a następnie LM po wygranej w LM ptrzeszedl do Chelsea gdzie w glorii sukcesow pokazal na co go stac i pokazuje nadal jesli wie ze ejst najlepszy ze ma jedna z najlepszych druzyn swiata moze robic wszystko...i on to robi, jako jedyny trener nie boi sie mowic nie pzrebiera w slowach i walczy o swoje...wspanialy trener 8)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 17 lip 2005, 17:42

Zgodze sie z toba Figo11 Murinho to bardzo dobry trener,taktyk wie jak ustawic zespol do kazdego rywala . Jednak bardzo denerwuje mnie jego osobowość , czesto na konwerencji prasowej , krytykowal gre piłkarzy przeciwnej drużyny (np.Ronaldinho mówiąc , że jest to piłkarz , którego nigdy nie chcial by miec w druzynie).

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 lip 2005, 20:34

JA nie cierpie Mourinho. Jego osoba bardzo mnie denerwuje. Zauwazylem, ze on najbardziej krytyuje tych pilkarzy, ktorych nie moze pozyskac, badz nie chca u niego grac. Jose jako trener jest znakomity, ale jako czlowiek nic soba nei reprezentuje. No chyba ze egoizm, zarozumialosc i zbyt wielka pewnosc siebie

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 17 lip 2005, 20:42

beckhs pisze:JA nie cierpie Mourinho. Jego osoba bardzo mnie denerwuje. Zauwazylem, ze on najbardziej krytyuje tych pilkarzy, ktorych nie moze pozyskac, badz nie chca u niego grac. Jose jako trener jest znakomity, ale jako czlowiek nic soba nei reprezentuje. No chyba ze egoizm, zarozumialosc i zbyt wielka pewnosc siebie
Dokladnie go opisałes :twisted: :twisted: Pomimo ze jest swietnym (nawet genialnym) trenerem to jako czlowiek jest chamem ktory uwielbia skandale i obrazanie innych.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 lip 2005, 20:45

beckhs pisze:JA nie cierpie Mourinho. Jego osoba bardzo mnie denerwuje. Zauwazylem, ze on najbardziej krytyuje tych pilkarzy, ktorych nie moze pozyskac, badz nie chca u niego grac. Jose jako trener jest znakomity, ale jako czlowiek nic soba nei reprezentuje. No chyba ze egoizm, zarozumialosc i zbyt wielka pewnosc siebie
A nie przypadkiem dlatego ze po ograniu MU (jeszcze za czasow Porto) pokazal wymowny gest w kierunku kibicoww Diabłów ?? :>

POZDRO

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 lip 2005, 20:54

mzoe tez... ale to tylko swiadczylo o jego chamstwie. nie mow mi, ze to bylo dobre.. po prostu mysli ze jest pepkiem swiata i ten kto sie sprzeciwia ten jest na konfeerencji prasowej zjechany

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”