a po 2 ?
Powiedzmy, że powoli się do niego przekonuję.
Arsenal liderem na tą chwilę.
Nie przekręcaj, to było o pierwszej połowie dzisiejszego meczu w jego wykonaniufieldy pisze:przedtem było że dno totalne Very Happy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 19:35
a po 2 ?
Nie przekręcaj, to było o pierwszej połowie dzisiejszego meczu w jego wykonaniufieldy pisze:przedtem było że dno totalne Very Happy
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 gru 2007, 19:46
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 19:59
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 gru 2007, 20:03
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 gru 2007, 20:05
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 20:07
Już nie będę mówić co by się działo gdyby to był Ronaldo.Zachowanie Fabregasa mogę określić jednym słowem. Żenada. I to naprawdę nie po raz pierwszy. Ciekawe czy konieczny będzie jakiś chirurgiczny zabieg szczęki, bo otrzymał potężny cios od Artety. Jeszcze raz powtórzę : żenada... Rolling Eyes
Giggsy King
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 gru 2007, 20:11
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2007, 20:12
W jakim sensie? Nie powiesz mi, że Everton zagrał źle. W pierwszej połowię zmiażdżyliście nas. Pierwsze trzy bramki dla nas padły po indywidualnych błędach. Rosa dobił Everton ładnym strzałem.metol pisze:4-1. Żenada.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2007, 20:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 20:16
Wenger mówił o świętach, jeśli o tą wypowiedź ci chodzifieldy pisze:Ktoś wspominał słowa Wengera, ze lider na koniec roku dobrze rokuje
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 gru 2007, 20:19
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 gru 2007, 20:19
A teraz mi powiesz, że zagrał dobrze? Dobra była 1 połowa. Druga to porażka. Nie wiem jak to się stało...guru pisze:W jakim sensie? Nie powiesz mi, że Everton zagrał źle. W pierwszej połowię zmiażdżyliście nas. Pierwsze trzy bramki dla nas padły po indywidualnych błędach. Rosa dobił Everton ładnym strzałem.metol pisze:4-1. Żenada.
A najgorsze jest to, że zostanie zawieszone na 2 mecze i wątpie, żeby tą karę mu anulowali. Straszne.guru pisze:Arteta- Red. Cesc zrobił niezłą szopkę przy tej akcji. Dostał z łokcia w twarz, ale to terlikanie się nie było potrzebne. Potem był zły, że musiał zejść. Czuł dym.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 20:20
Na 3 mecze.metol pisze:A najgorsze jest to, że zostanie zawieszone na 2 mecze i wątpie, żeby tą karę mu anulowali. Straszne.
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2007, 20:21
Bez przesady. Co prawda zaatakował rywala nogą, ale widac było, ze chce do piłki doskoczyć, ktora mu uciekła. Nie chciał urwać rywalowi nogi,w przeciwnieństwie do faulu w meczu Celtic - Benfika.Jarzinho pisze:Ja osobiscie jestem ciekaw, jak zachowaja sie wladze FA i ile naloza dla mlodego Dunczyka. Faul podobny do tego goscia z Benfici, glupota przerosla talent.
no chyba, ze tak, ale i tak nie zmienisz tego, ze:Giggsy King pisze:A wiadomo kto był liderem
fieldy pisze:W ostatnich latach ten kto był liderem na końcu roku - wygrywał ligę.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio