Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 345

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 lis 2009, 22:11

Janasa, kiedy wszyscy jechali, ze nic nie robilie w kierunku (...) Podolskiego
Sorry, pod Podolskiego akurat były znaczne podchody. Największe chyba wśród wszystkich Polaków obcego pochodzenia. Że Lukas mimo wszystko miał swoje pretensje - to już jego sprawa.
Wobec naszego polskiego Włocha również - pojechał asystent? Pojechał. Doczepiacie się na siłę, że nie pojechał Leo, a tak naprawdę to jeszcze powinien go na kolankach prosić o wsparcie kadry swoją osobą. Gdyby pojechał i prosił, to byłyby pretensje, że bez Kaczyńskiego, wyrobionego paszportu i koperty dla Roberta. :roll:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 lis 2009, 23:27

Nie znam sprawy Podolskiego, nie wiem, jak się o niego starano, więc nie skomentuję. Co do Acquafreski, to chłopak nie chciał grać dla Polski, więc nie było większych szans na przekonanie go. Jak Wilmore pisał, był Dziekanowski, rozmawiano także z Bońkiem, dużo mówiono w mediach. Acquafresca nie może powiedzieć, że nie zaangażowano się w jego sprawę.
Wilmore pisze:Gdyby pojechał i prosił, to byłyby pretensje, że bez Kaczyńskiego, wyrobionego paszportu i koperty dla Roberta. :roll:
Jasna sprawa. Piłkarz nie chce grać, to niech nie gra. Nie robi nikomu łaski. Dla wielu Polaków, gra w kadrze to ogromne wyróżnienie, jeśli ktoś myśli, że mu w tyłek wejdą, żeby go przekonać do zagrania w kadrze, to nie chcę takich piłkarzy w reprezentacji.

Jedynym piłkarzem, który słusznie nie chciał zagrać w kadrze, bo go zlekceważono, jest Szetela. Niemniej, nie wiem, gdzie on gra obecnie, nie słychać o nim w ogóle, więc nie wiem, czy to dla Polski duża strata.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 lis 2009, 23:41

piotrcies pisze:Niemniej, nie wiem, gdzie on gra obecnie
Danny wrócił do Stanów. Gra obecnie w DC United bodajże.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lis 2009, 0:47

Nie znam sprawy Podolskiego, nie wiem, jak się o niego starano,
Spotkał się z nim Janas i (chyba) ktoś z PZPN, przy okazji dając mu koszulkę kadry z jego nazwiskiem.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 lis 2009, 14:24

Znowu pojawiaja sie plotki o zainteresowaniu Rzezniczakiem przez kluby europejskie. Kurcze jakies to dziwne tym bardziej ze to nie jest wymysl naszej prasy. A jeszcze dziwniejsze ze krytycy Leo uwazaja Rzeznika za slabiaka. A moze sie pomylili i chcieli megazajebistych Brozkow albo jednego? :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 14:28

A niby to kiedy Benhauer stawiał na Rzeźniczaka?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lis 2009, 14:31

A jeszcze dziwniejsze ze krytycy Leo uwazaja Rzeznika za slabiaka.
Zdanie krytyków Leo jest dla Ciebie wyznacznikiem czegokolwiek? :wink:
Jeśli zakłamuje się rzeczywistość stwierdzeniami, że Polska jest lepsza od Słowenii, to i Rzeźniczaka wolno uznawać za słabiutkiego piłkarzynę. Szczęście, że inni lepiej się na futbolu znają, bo chłopak talent bezsprzecznie ma i należy mu się wyjazd na zachód do takiego Auxerre, gdzie mógłby zebrać cenne doświadczenie i zrobić kolejny postęp. :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 14:33

Jam jest krytkiem Leo , a nie uważam Rzeźniczaka za słabiaka i nie uważałem dużo wcześniej zanim zaczęło się nim interesować Sochaux. Ale również nie mogę sobie przypomnieć by chłopak miał takie fory w kadrze jak np. Zahorski, Pazdan i Trałka. Btw. a tymi ktoś się interesuje? :haha:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 lis 2009, 14:35

Kamil232 pisze:A niby to kiedy Benhauer stawiał na Rzeźniczaka?
poczytajcie swoje posty jak po kazdym powolaniu narzekaliscie.

Ja w Rzeziku widze jeszcze wiekszy talent niz w Kubie W. Tego talentu juz nie widze w Brozku, ktory gra w obronie. Slabiak bez przyszlosci. Szkoda czasu dla niego.

PS: Cieakawe czy kibice w Bydgoszczy uwierzyli w kadre Smudy jak za Leo. Bedzie komplet?
SmUUUUUUUUda!!!

by chłopak miał takie fory w kadrze jak np. Zahorski, Pazdan i Trałka. Btw. a tymi ktoś się interesuje?
Leo nie byl bez skazy. Pomylki zdarzaja sie kazdemu.

Tralka Legia.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 14:41

poczytajcie swoje posty jak po kazdym powolaniu narzekaliscie.
Nigdy na powołanie Rzeźnika nie narzekałem. Od kiedy Urban go przestawił na prawą obronę zrobił ogromne postępy i zasłużył sobie na powołanie. Od niego zależy czy wykorzysta szansę.
Jeśli chodzi o Brożka to jest bida po tej stronie defensywy, a on jest jednym z najlepszych lewych obrońców ligi i również zasłużył sobie na szansę, jeden błąd z Legią tego nie zmieni. Grał bardzo dobrze przez długi okres czasu w tym np. spotkaniu z Barcą. Z całą pewnością lepszy on tam niż Krzynówek czy Lisowski :lol: Gancarczyk dał ciała w ostatnich meczach pora na szansę dla niego. Wszystko w jego rękach.
Leo nie byl bez skazy. Pomylki zdarzaja sie kazdemu.
Dobre sobie. To jak napisać o wyczynach Calderona ze takie wtopy na rynku transferowym każdemu się zdarzają :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lis 2009, 14:46

Grał bardzo dobrze przez długi okres czasu w tym np. spotkaniu z Barcą
To jest zajebiste. Najczęściej podnoszony argument. Świetna gra Brożka z rezerwami Barcelony :shock:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 14:51

Valdes - D.Alves, Puyol, Piquet, Abidal - Keita, Iniesta (66. Hleb), Y.Toure, Xavi (57. Gudjohnsen), Henry - Eto'o (73. Krkic).

Rzeczywiście straszne rezerwy. Kogo tylko brakuje Messiego?(i to dlatego że zdaje się że był na olimpiadzie) buehehhehe :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lis 2009, 15:05

Jako, że potrafię przyznać się do błędu to śmiało napiszę, że to ja najwięcej narzekałem na powołania dla Rzeźniczaka. Cóż, każdy ma prawo się pomylić w ocenie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 lis 2009, 16:42

Konkluzujac - Brozek do MU, bo jego obroncy z podobnym skldem nie dali rady w finale.

lepszym od Brozka lewym obronca jest chocby Wawrzyniak

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lis 2009, 16:51

Konkluzujac - Brozek do MU, bo jego obroncy z podobnym skldem nie dali rady w finale.
Nie bądź śmieszny, gdzie niby coś takiego dałem do zrozumienia? Mój cytat
Grał bardzo dobrze przez długi okres czasu w tym np. spotkaniu z Barcą.
Chodziło oto, ze i w spotkaniu z najlepszą drużyną Europy dał radę( gdybym miał się bawić w twojego idola to bym powiedział, że udowodnił, że potrafi się wznieść na International Level :lol: ), a dodając do tego równą wysoką formę przez cały sezon w lidze, w nagrodę zasłużył na szansę. Wiem, że ty wyznajesz może zasadę jak twój idol, ze np. nie ważne, że Łobodziński od dwóch lat w lidze gra piach, ważne że 3 lata temu mnie nie zawiódł i to jemu będę wierny, jednak w większości krajów na świecie liczy się to co grajkowie pokazują w lidze, obecna forma i to na tej podstawie są wysyłane powołania. Halo Benhauera już nie ma, już nie ma powołań z kosmosu za ładne oczy :wink: Liczy się to co grajek prezentuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”