! - Strona 36

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 kwie 2005, 20:18

Mam i może inni tez maja, a jak mają to zrobic skoro temat zamkniety, co?!
Zróbcie temat Jan Paweł II (zbiorczy) i starczy. Wtedy ten i tamten można wywalić.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 20:22

Po co zakladac nowy temat?Nie latwiej bylo uderzyc na GG do adminow?To oni zamkneli a konkretnie Oskar ostatni to zrobil

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 20:23

BUNCH pisze:Mam i może inni tez maja, a jak mają to zrobic skoro temat zamkniety, co?!
Zróbcie temat Jan Paweł II (zbiorczy) i starczy. Wtedy ten i tamten można wywalić.
Buch z calym szacunkiem do Ojca Swietego kto mial sie wypowiedziec na ten temat jzu to zrobil,kazdy pisal posty typu "Boze swiec nad Jego dusza",i tak to juz nic nie zmieni i nikt Mu zycia nie zwroci,mozecie na mnie po tym poscie ustawic mi range anty-katolik czy Bog wie jaka ale sadze ze ten temat dobrze ze jest zamkniety bo co mialo zostac powiedziane to juz zostalo.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 20:30

Chlopaczek pisze:Po co zakladac nowy temat?Nie latwiej bylo uderzyc na GG do adminow?To oni zamkneli a konkretnie Oskar ostatni to zrobil

Tam masz dane Buncha i też mogłeś napisać do niego, na email lub gg.I nie pisz tego samego do mnie.To niech Admini wyzerują liczniki.Dlaczego się tak uczepiłeś tych nabijaczy ?A Dorian ? Eh... Naprawdę zróbcie tak jak mówi Bunch, zróbcie jeden temat o Janie Pawle II, i piszcie tam wszyscy, tylko nie w stylu"no i po co piszecie ciągle "niech spoczywa w pokoju" ? " ... Gdybyś był wierzący to byś zrozumiał.Pozdro...

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 03 kwie 2005, 20:31

DORIAN pisze:
BUNCH pisze:Mam i może inni tez maja, a jak mają to zrobic skoro temat zamkniety, co?!
Buch z calym szacunkiem do Ojca Swietego kto mial sie wypowiedziec na ten temat jzu to zrobil,kazdy pisal posty typu "Boze swiec nad Jego dusza",i tak to juz nic nie zmieni i nikt Mu zycia nie zwroci,mozecie na mnie po tym poscie ustawic mi range anty-katolik czy Bog wie jaka ale sadze ze ten temat dobrze ze jest zamkniety bo co mialo zostac powiedziane to juz zostalo.
Dorian myśle, że jesteś w błędzie bo przecież Papierz umarł... ale to nie koniec będzie jeszcze dużo sytuacji związanych z Ojcem Świętym (pogrzeb, wybór następcy, rocznice itp...).

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 kwie 2005, 20:34

Włąsni Kamillo, niebawem odczytanie testamentu Papieża! I co? Taki temat jest potrzebny.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 20:37

Uchi_UfFy pisze:
Chlopaczek pisze:Po co zakladac nowy temat?Nie latwiej bylo uderzyc na GG do adminow?To oni zamkneli a konkretnie Oskar ostatni to zrobil

Tam masz dane Buncha i też mogłeś napisać do niego, na email lub gg.I nie pisz tego samego do mnie.To niech Admini wyzerują liczniki.Dlaczego się tak uczepiłeś tych nabijaczy ?A Dorian ? Eh... Naprawdę zróbcie tak jak mówi Bunch, zróbcie jeden temat o Janie Pawle II, i piszcie tam wszyscy, tylko nie w stylu"no i po co piszecie ciągle "niech spoczywa w pokoju" ? " ... Gdybyś był wierzący to byś zrozumiał.Pozdro...
Zauwazylem juz wczesniej ze masz jakis problem do mnie koles.Nie bedziesz mi mowil czy mam do ciebie pisac czy nie mam.Zasugerowalem Bunchowi opymalne rozwiazanie.Nie zagadam na gg bo nie chce zeby za duzo osob mialo moje gg.Kiedys mialem cos do nabijaczy teraz mi to zwisa moga sobie bic ile chca i co chca jawnie lub pod koldra.A tym czy jestem wierzacy to sie nie interesuj a nawet jak nim nie jestem to nie znaczy ze nie rozumiem pewnych spraw.I na koniec jeszcze raz ci mowie zebys sie ode mnie odwalil.Przez dwa dni jeszcze mialem dosc dobrej woli dla takich jak ty i o wiele gorszych (bo jestes akurat w miare normalny nie przecze) ale dwa kroki w tyl ode mnie.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 kwie 2005, 20:38

Dorian, a to jakis problem, czy co, z tym, iż nie chcesz.. "aby za dużo ludiz miało moje GG" ?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 20:40

To napsail Chlopaczek nie ja,czytaj uwaznie.Ja sie do tematu juz izoluje,robcie co chcecie.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 20:40

BUNCH pisze:Dorian, a to jakis problem, czy co, z tym, iż nie chcesz.. "aby za dużo ludiz miało moje GG" ?
Nie jestem Dorianem.To raz.A dwa jakbym chcial zeby wszyscy je mieli to bym je dodal do profilu.
Pozdrawiam.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 kwie 2005, 20:45

Tez robicie z igły widły, problemy tma gdzie ich nie ma.
Sorry, za pomyłkę.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 20:48

Chlopaczek pisze: Zauwazylem juz wczesniej ze masz jakis problem do mnie koles.Nie bedziesz mi mowil czy mam do ciebie pisac czy nie mam.Zasugerowalem Bunchowi opymalne rozwiazanie.Nie zagadam na gg bo nie chce zeby za duzo osob mialo moje gg.Kiedys mialem cos do nabijaczy teraz mi to zwisa moga sobie bic ile chca i co chca jawnie lub pod koldra.A tym czy jestem wierzacy to sie nie interesuj a nawet jak nim nie jestem to nie znaczy ze nie rozumiem pewnych spraw.I na koniec jeszcze raz ci mowie zebys sie ode mnie odwalil.Przez dwa dni jeszcze mialem dosc dobrej woli dla takich jak ty i o wiele gorszych (bo jestes akurat w miare normalny nie przecze) ale dwa kroki w tyl ode mnie.
To chodziło mi o Doriana z tym "czy jesteś wierzący czy nie". Lubiłem Cię, nawet nadal lubie, ale dziwi mnie ta ironia z powodu Papieża, Jego śmierci, i smutku bardzo ogromnej liczby ludzi.Dlaczego przeszkadza Wam taki temat ? Nie mam nic do Ciebie, ale dziwi mnie takie zachowanie.Poza tym KAMILO ma rację.A tak przy okazji, rozumiem jakby papieżem był np włoch, bo mógłby być Ci obojętny.Ale przecież to jest POLAK.Sam przyznasz, że przynajmniej w ostatnim stuleciu nie było WIĘKSZEGO RODAKA :!: . :( POZDRO

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 03 kwie 2005, 20:49

Jeszcze dużo, dużo jest do omawiania, przecież to nie był zwykły człowiek, który zmarł. To był papież, Jan Paweł II. Jeszcze do omawienia zostało testament, pogrzeb...itd.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 03 kwie 2005, 20:53

Widze, że niektórzy mają dużą potrzebę napisania czegoś na forum dotyczącego sytuacji w ostatnich dniach.

To nie są chwile służące do kłótni.

Niech to co się stało będzie okazją do zastanowanie się nad sobą i światem. Nie wiem czy to najlepszy moment, żeby dyskutować na forum, ale akurat to nie jest moją sprawą i nie mam zamiaru nikogo karcić.

Uszanujcie tą śmierć proszę.

BUNCH

"Dla Ciebie Ojcze Święty - pojednani"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 kwie 2005, 20:49

Piłkarze jak i zarówno kibice 'łączą' sie w modlitwie na stadionie Cracovii, niegdyś zarzarci, nienawidzący się kibice i zawodnice, a teraz? Czy jest to zbyt piekne, aby mogło byc prawdziwe?

Wg mnie pewnie i tka plan nie wypali, to jest niewykonalne, neiwyobrażam sobie aby to sie zmieniło, przeciez popisane bloki na K* i H*, przecież Vlepki na Anty, przeciez wrodzona nienawiść (Cracovia - Anty Wisła), "wjazdy" itp, nierealne....

A wg Was?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”