Ronaldo z czerwoną kartką
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 03 mar 2026, 10:58
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 08 mar 2026, 19:07
MazurXIII

MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 08 mar 2026, 19:23
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 08 mar 2026, 19:29
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 08 mar 2026, 19:34
Na tarczy wracali ci co bohatersko zginęli w walce.MothToAFlame pisze: ↑08 mar 2026, 19:19Mam podobnie choc to derby, tutaj Milan sie zawsze potrafil zebrac.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 08 mar 2026, 19:37
Pominawszy ze doskonale zdaj sobie sprawe ze znaczenia tego sformulowania to nie bardzo wiem co chciales tym przekazac bo w sumie w odnieseniu do odczuc Mazura wzgledem tego meczu pasuje idealnie .PietroBosman pisze: ↑08 mar 2026, 19:34Na tarczy wracali ci co bohatersko zginęli w walce.
Tchórze odrzucali tarczę i uciekali z pola bitwy:
https://pl.wikiquote.org/wiki/Wr%C3%B3% ... _na_tarczy
Nie warto powtarzać źle użyte sformułowanie, które wprowadził do świata piłki jakiś dziennikarz-nieuk chcąc zabłysnąć przed swoim tępym redaktorem.
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 08 mar 2026, 19:42
Pasuje idealnie?MothToAFlame pisze: ↑08 mar 2026, 19:37Pominawszy ze doskonale zdaj sobie sprawe ze znaczenia tego sformulowania to nie bardzo wiem co chciales tym przekazac bo w sumie w odnieseniu do odczuc Mazura wzgledem tego meczu pasuje idealnie .PietroBosman pisze: ↑08 mar 2026, 19:34Na tarczy wracali ci co bohatersko zginęli w walce.
Nie warto powtarzać źle użyte sformułowanie, które wprowadził do świata piłki jakiś dziennikarz-nieuk chcąc zabłysnąć przed swoim tępym redaktorem.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 08 mar 2026, 19:47
Tak, jak nie bierzesz kazdego powiedzenia i sformulowania w 100% doslownie. Sam sobie odpowiedziales w pierwszej czesci wiecPietroBosman pisze: ↑08 mar 2026, 19:42
Pasuje idealnie?
W sensie, że Milan bohatersko polegnie w meczu z Interem?A nie oddadzą mecz bez walki?
Tak to widzicie?
I będą piłkarze Maxa wracać na tarczy...
tylko dokąd jak mecz toczyć się będzie w...Mediolanie?
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 08 mar 2026, 20:02
Conrado
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 08 mar 2026, 20:46
Conrado
enk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 08 mar 2026, 20:50
eee...doskonale wiem, co napisałem. Sugerujesz, że Milan zejdzie z boiska i będzie walkower?PietroBosman pisze: ↑08 mar 2026, 19:34Na tarczy wracali ci co bohatersko zginęli w walce.MothToAFlame pisze: ↑08 mar 2026, 19:19Mam podobnie choc to derby, tutaj Milan sie zawsze potrafil zebrac.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 08 mar 2026, 21:14
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio