Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 0:50
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lut 2016, 0:55
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 0:57
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 lut 2016, 7:58
Zrozum guru, teżbyś się frustrował gdyby twój klub jedyne co w 10 lat zdobył to carling cup i brak perspektyw by w następne 10 coś się zmieniłoozob pisze:Jeden dwumecz juz sie rozstrzygnal, ale po postach czesci forum widze, ze nie w smak im taki obrot sprawy. Bol dupy guru jest wrecz bezcenny.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2016, 8:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lut 2016, 9:05
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lut 2016, 9:15
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 11:00
Wczoraj miałem przez cały mecz ciśnienie powyżej 200 i kilka piwek w organizmie.Boromir pisze:Co Ty się tak guru ostatnio do tego Juve przykleiłeś?
Coś Ci ostatnio gul strasznie skacze, nie pamiętam, żebyś dawniej taki agresywny był
prowokacje League, czy ozoba wyprowadziły mnie z równowagi. Generalnie to do samego Juve nic nie mam, ale niestety oni kibicują Juve przez co w napinkach obrywa się też klubowi.guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 24 lut 2016, 14:23
jprdl jakie to jest smutne. Chyba nikt nigdy mu nie uświadomił, że to wszystko widać i że przez to tyle osób nie ma do niego szacunku. Zresztą oni oglądają niby powtórki swoich meczów. Tragedia. Ile ja bym dał, żeby Alba, czy Alves nie odstawiali tych szopek, byłoby dużo prościej oglądać swój ukochany zespół.League pisze: chociaż muszę oddać Arsenalowi że sędzia ich wydymał bo lamus alba powinien być wyrzucony z boiskawyniku by nie zmieniło ale zawsze największy imbecyl dzisiejszego futbolu
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 24 lut 2016, 14:27
przeciez to imbecyl nie wiem po co go wogole czytasz?guru pisze:prowokacje League
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 24 lut 2016, 14:34
Ja tam kojarzę, że guru lądował w Forumowym Plebiscycie w kategoriach 'najsłabsze ogniwo'. Zastanawiałem się nad tym, bo sam niczego predestynującego go do tego zaszczytnego tytułu nie widziałem.Boromir pisze:Co Ty się tak guru ostatnio do tego Juve przykleiłeś?
Coś Ci ostatnio gul strasznie skacze, nie pamiętam, żebyś dawniej taki agresywny był
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 24 lut 2016, 15:05
Nie, przynajmniej nie mi, bo sam lubię popatrzeć na angielską, ale różnica klas jest wyraźna.janop pisze:A tak serio to co Wy macie z tą siłą lig? Gorzej Wam się ogląda jeśli ktoś nie uznaje, że A jest lepsza od B czy jak?
Od siebie dodam statystyki ligi angielskiejArsenal 0 - 2 Barcelona
Roma 0 - 2 Real
Valencia 6 - 0 Rapid Wiedeń
Sevilla 3 - 0 Molde
Villarreal 1 - 0 Napoli
Marsylia 0 - 1 Bilbao
Hiszpania, 6-0-0, 15-0 w bramkach, dziś pewnie Atletico wywiezie jakieś 1-0 z Eindhoven, szykuje się komplet.Arsenal - Barcelona 0-2
PSG - Chelsea 2-1
Augsburg - Liverpool 0-0
Fiorentina - Tottenham 1-1
Midtjylland - MU 2-1
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 24 lut 2016, 16:29
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 lut 2016, 16:48
I dużo lepiej dla neutralnych kibiców, łatwiej byłoby polubić zespół, taki neymar był na mojej liście pajaców ale już spory czas zaczął się dobrze zachowywać i już jest dla mnie git. Alba jeszcze nie;)ycu pisze:jprdl jakie to jest smutne. Chyba nikt nigdy mu nie uświadomił, że to wszystko widać i że przez to tyle osób nie ma do niego szacunku. Zresztą oni oglądają niby powtórki swoich meczów. Tragedia. Ile ja bym dał, żeby Alba, czy Alves nie odstawiali tych szopek, byłoby dużo prościej oglądać swój ukochany zespół.League pisze: chociaż muszę oddać Arsenalowi że sędzia ich wydymał bo lamus alba powinien być wyrzucony z boiskawyniku by nie zmieniło ale zawsze największy imbecyl dzisiejszego futbolu
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 lut 2016, 16:53
blackmore pisze:Chemik, ale dzięki komu Sevilla zawdzięcza to, że może sobie teraz ogrywać Molde? Było jej przegrywać z Manchesterem City?
Tak samo Valencia niech sobie gromi Rapid Wiedeń, ale... gdzie była siła tej drużyny, gdy przychodziło grać z Gent i Zenitem?
Taka sama sytuacja czemu nie wspomniałeś?Chemik pisze:Midtjylland - MU 2-1
wianuch
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio