O futbolu na luzie... - Strona 3619

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 0:50

Lekcje to będziesz miał za 3 tygodnie, ale w Monachium. :ozob:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lut 2016, 0:55

Wy juz mozecie isc na wagary. :rotfl:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 0:57

Ja sie przynajmniej głupio nie łudzę. :wink:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 lut 2016, 7:58

ozob pisze:Jeden dwumecz juz sie rozstrzygnal, ale po postach czesci forum widze, ze nie w smak im taki obrot sprawy. Bol dupy guru jest wrecz bezcenny. :rotfl:
Zrozum guru, teżbyś się frustrował gdyby twój klub jedyne co w 10 lat zdobył to carling cup i brak perspektyw by w następne 10 coś się zmieniło :D

chociaż muszę oddać Arsenalowi że sędzia ich wydymał bo lamus alba powinien być wyrzucony z boiska :D wyniku by nie zmieniło ale zawsze największy imbecyl dzisiejszego futbolu :roftl3:

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/23 ... 4230.shtml Conte podobno uzgodnił warunki z Chelsea. Ciekawe by było.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2400
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2016, 8:25

Alba. :lol2:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6531

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lut 2016, 9:05

Co Ty się tak guru ostatnio do tego Juve przykleiłeś?

Coś Ci ostatnio gul strasznie skacze, nie pamiętam, żebyś dawniej taki agresywny był :wink:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lut 2016, 9:15

Widmo 3 miejsc w LM zagląda mu do oczu co raz bardziej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2016, 11:00

Boromir pisze:Co Ty się tak guru ostatnio do tego Juve przykleiłeś?

Coś Ci ostatnio gul strasznie skacze, nie pamiętam, żebyś dawniej taki agresywny był
Wczoraj miałem przez cały mecz ciśnienie powyżej 200 i kilka piwek w organizmie. :pijemy: prowokacje League, czy ozoba wyprowadziły mnie z równowagi. Generalnie to do samego Juve nic nie mam, ale niestety oni kibicują Juve przez co w napinkach obrywa się też klubowi.

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 24 lut 2016, 14:23

League pisze: chociaż muszę oddać Arsenalowi że sędzia ich wydymał bo lamus alba powinien być wyrzucony z boiska :D wyniku by nie zmieniło ale zawsze największy imbecyl dzisiejszego futbolu :roftl3:
jprdl jakie to jest smutne. Chyba nikt nigdy mu nie uświadomił, że to wszystko widać i że przez to tyle osób nie ma do niego szacunku. Zresztą oni oglądają niby powtórki swoich meczów. Tragedia. Ile ja bym dał, żeby Alba, czy Alves nie odstawiali tych szopek, byłoby dużo prościej oglądać swój ukochany zespół.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 24 lut 2016, 14:27

guru pisze:prowokacje League
przeciez to imbecyl nie wiem po co go wogole czytasz?

dzis zamykamy lm. co tu ogladac chyba wybiore sie "na zielona ukraine".

2 wp / maciek

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 24 lut 2016, 14:34

Boromir pisze:Co Ty się tak guru ostatnio do tego Juve przykleiłeś?

Coś Ci ostatnio gul strasznie skacze, nie pamiętam, żebyś dawniej taki agresywny był :wink:
Ja tam kojarzę, że guru lądował w Forumowym Plebiscycie w kategoriach 'najsłabsze ogniwo'. Zastanawiałem się nad tym, bo sam niczego predestynującego go do tego zaszczytnego tytułu nie widziałem.

Guru jeśli więc jest tak, że kiedyś byłeś napinator, a potem sobie odpuściłeś, to do tego nie wracaj ;)
No i żelazna zasada - piłeś? nie pisz. To co powiesz najebany z reguły nie zostanie zarchiwizowane. To co napiszesz, zostanie zapisane w całości na wiele lat.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2460
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 24 lut 2016, 15:05

janop pisze:A tak serio to co Wy macie z tą siłą lig? Gorzej Wam się ogląda jeśli ktoś nie uznaje, że A jest lepsza od B czy jak?
Nie, przynajmniej nie mi, bo sam lubię popatrzeć na angielską, ale różnica klas jest wyraźna.

Moody wrzucił statystykę na poprzedniej stronie,
Arsenal 0 - 2 Barcelona
Roma 0 - 2 Real
Valencia 6 - 0 Rapid Wiedeń
Sevilla 3 - 0 Molde
Villarreal 1 - 0 Napoli
Marsylia 0 - 1 Bilbao
Od siebie dodam statystyki ligi angielskiej
Arsenal - Barcelona 0-2
PSG - Chelsea 2-1
Augsburg - Liverpool 0-0
Fiorentina - Tottenham 1-1
Midtjylland - MU 2-1
Hiszpania, 6-0-0, 15-0 w bramkach, dziś pewnie Atletico wywiezie jakieś 1-0 z Eindhoven, szykuje się komplet.
Dla porównania Anglia 0-2-3, w bramkach 3-7.

Wszyscy zarzekają się, żeby nie porównywać siły tych dwóch lig na postawie rozgrywek krajowych, bo w Anglii jest ciekawiej, ponieważ więcej drużyn walczy o mistrza. Okej. Nie oceniam na podstawie ligowych zmagań. Jest kolejna rzecz do porównania, wyniki w pucharach. Kolejna rzecz, w której Hiszpania bije na głowę Anglię. Chodźmy dalej, 13/14. LM dla Realu, LE dla Sevilli, 14/15 to LM dla Barcy i LE znów dla Sevilli. W tym póki co Hiszpania ma już 2/3 drużyny w 1x4, a Atletico nie powinno mieć żadnych problemów z Holendrami. Dla porównania Anglia ma już jedną drużynę w plecy, Chelsea ma niekorzystny wynik, a City jak to City lubi robić z siebie pośmiewisko. Nie wiem jak będzie dziś, ale nie zdziwi mnie powtórka sprzed roku z Monaco-Arsenal, niby Londyńczycy mieli łatwo przejść, a Monaco i ta awansowało dalej. Zobaczymy wieczorem.
Zmierzam do tego, że Anglia jest idealnie sprzedawana, jako ta najbardziej wyrównana i z tym się zgadzam. Poziom wyrównania w Premier League jest największy, ale wszystko inne jest na ich niekorzyść. Nie mają żadnej drużyny w TOP4 europejskiej czołówki i z tym nie ma sensu się kłócić.

blackmore
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 163

Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 24 lut 2016, 16:29

Chemik, ale dzięki komu Sevilla zawdzięcza to, że może sobie teraz ogrywać Molde? Było jej przegrywać z Manchesterem City?
Tak samo Valencia niech sobie gromi Rapid Wiedeń, ale... gdzie była siła tej drużyny, gdy przychodziło grać z Gent i Zenitem?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 lut 2016, 16:48

ycu pisze:
League pisze: chociaż muszę oddać Arsenalowi że sędzia ich wydymał bo lamus alba powinien być wyrzucony z boiska :D wyniku by nie zmieniło ale zawsze największy imbecyl dzisiejszego futbolu :roftl3:
jprdl jakie to jest smutne. Chyba nikt nigdy mu nie uświadomił, że to wszystko widać i że przez to tyle osób nie ma do niego szacunku. Zresztą oni oglądają niby powtórki swoich meczów. Tragedia. Ile ja bym dał, żeby Alba, czy Alves nie odstawiali tych szopek, byłoby dużo prościej oglądać swój ukochany zespół.
I dużo lepiej dla neutralnych kibiców, łatwiej byłoby polubić zespół, taki neymar był na mojej liście pajaców ale już spory czas zaczął się dobrze zachowywać i już jest dla mnie git. Alba jeszcze nie;)

Ps. Guru zaczął jechać po Juve jak mnie nie było jeszcze na forum wiec to on zaczął;p

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 lut 2016, 16:53

blackmore pisze:Chemik, ale dzięki komu Sevilla zawdzięcza to, że może sobie teraz ogrywać Molde? Było jej przegrywać z Manchesterem City?
Tak samo Valencia niech sobie gromi Rapid Wiedeń, ale... gdzie była siła tej drużyny, gdy przychodziło grać z Gent i Zenitem?
:arrow:
Chemik pisze:Midtjylland - MU 2-1
Taka sama sytuacja czemu nie wspomniałeś? :)

Te wyniki wspomniane przez Chemika są miażdżące, ciężko z nimi polemizować.

A City dzisiaj walczy z Dynamem Kijów o historyczny awans do 1/4 LM ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”