nie mam zamiaru z uporem maniaka dowodzic tego ze Real nie straci na transferach "mlodych gniewnych" z Ameryki Pld. po zakonczeniu tego sezonu bedzie mozna powiedziec czy byli warci tych pieniedzy. moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?Niggaz pisze:Oj coś Ci nie poszło bbaros, ale to nic. Zdarza się. Następnym razem postarasz się bardziej.Wooooooooooooooooow. Ekstra. Moc merytoryczna Twojego argumentu (argumentem tym jest wymienienie jednego spotkania) jest tak silna, że jedyny argument z mojej strony o podobnej mocy to chyba mecz Realu z Recreativobbaros pisze:gdyby ten klub nie grał nic to nie pokonałby pewnej druzyny w lidze, zapomniałem jej nazwy... ale ty jej chyba kibicujesz.![]()
Jeżeli jesteś zadowolony z gry Realu to nie wiem kto tu jest dziwniejszy. Ty czy bbaros
Na dodatek Ci wychowankowie grają pierwsze skrzypce w drużyniebbaros pisze:Duma Katalonii za to kupuje Islandczyka który nic wielkiego do druzyny nie wnosi. Widac w tym twoim klubie tez cos szwankuje... przeciez macie tylu wpsanialych wychowankow o la bogaValdes, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi czy Oleguer
Co się stało się?
Chyba nie zrozumiałeś czegoś bardzo prostego. Nie wiem w jakiej formie można to przedstawić, abyś ogarnął. Spróbuję tak:
Real Madryt pompuje spore pieniądze w szkolenie młodzieży. Real Madryt ma zdolną młodzież. Real Madryt olewa zdolną młodzież bo woli wydawać grube miliony na wynalazki z Ameryki Płd.
Gudjohnsen nic nie wnosiJa zauważyłem na jego koncie 9 bramek i 4 asysty. Kto w Realu może się poszczycić takim dorobkiem? Chyba tylko Wasz najlepszy\najdroższy napastnik urodzony tego samego dnia co Patrick Kluivert.
BTW: data urodzenia to chyba najbardziej zajebisty punkt w CV Ruuda.