Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 365

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
bbaros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 23 gru 2006, 21:08

Niggaz pisze:Oj coś Ci nie poszło bbaros, ale to nic. Zdarza się. Następnym razem postarasz się bardziej.
bbaros pisze:gdyby ten klub nie grał nic to nie pokonałby pewnej druzyny w lidze, zapomniałem jej nazwy... ale ty jej chyba kibicujesz.
Wooooooooooooooooow. Ekstra. Moc merytoryczna Twojego argumentu (argumentem tym jest wymienienie jednego spotkania) jest tak silna, że jedyny argument z mojej strony o podobnej mocy to chyba mecz Realu z Recreativo :roll:
Jeżeli jesteś zadowolony z gry Realu to nie wiem kto tu jest dziwniejszy. Ty czy bbaros :think:
bbaros pisze:Duma Katalonii za to kupuje Islandczyka który nic wielkiego do druzyny nie wnosi. Widac w tym twoim klubie tez cos szwankuje... przeciez macie tylu wpsanialych wychowankow o la boga
Na dodatek Ci wychowankowie grają pierwsze skrzypce w drużynie :olaboga: Valdes, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi czy Oleguer :olaboga: Co się stało się?
Chyba nie zrozumiałeś czegoś bardzo prostego. Nie wiem w jakiej formie można to przedstawić, abyś ogarnął. Spróbuję tak:
Real Madryt pompuje spore pieniądze w szkolenie młodzieży. Real Madryt ma zdolną młodzież. Real Madryt olewa zdolną młodzież bo woli wydawać grube miliony na wynalazki z Ameryki Płd.

Gudjohnsen nic nie wnosi :> Ja zauważyłem na jego koncie 9 bramek i 4 asysty. Kto w Realu może się poszczycić takim dorobkiem? Chyba tylko Wasz najlepszy\najdroższy napastnik urodzony tego samego dnia co Patrick Kluivert.
BTW: data urodzenia to chyba najbardziej zajebisty punkt w CV Ruuda.
nie mam zamiaru z uporem maniaka dowodzic tego ze Real nie straci na transferach "mlodych gniewnych" z Ameryki Pld. po zakonczeniu tego sezonu bedzie mozna powiedziec czy byli warci tych pieniedzy. moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 gru 2006, 21:10

Gudjohnsen nic nie wnosi Łypiący Ja zauważyłem na jego koncie 9 bramek i 4 asysty. Kto w Realu może się poszczycić takim dorobkiem? Chyba tylko Wasz najlepszy\najdroższy napastnik urodzony tego samego dnia co Patrick Kluivert.
BTW: data urodzenia to chyba najbardziej zajebisty punkt w CV Ruuda.
Drożsi od Ruuda są Robinho i Ronaldo :roll: Poza tym nie wiem czemu się do niego uczepiłeś. Strzela bramki a to jest chyba najważniejsze, bo na Ronaldo nie można już liczyć. Teraz kiedy przyszedł dodatkowo Higuain będzie większa konkurencja. W gran derby Ice Man nie dorastał nawet do stóp RvN tak że nie wiem za bardzo do czego pijesz. Głupia napinka.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 gru 2006, 21:11

bbaros pisze:moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?
Nie chciałbym się wtrącać, ale kibic zespołu, który kupił za około 20 milionów euro Woodgate'a nie powinien zadawać takich pytań...

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 23 gru 2006, 21:13

maciek_88 pisze:
bbaros pisze:moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?
Nie chciałbym się wtrącać, ale kibic zespołu, który kupił za około 20 milionów euro Woodgate'a nie powinien zadawać takich pytań...
on akurat jest niewypalem z powodu trapiacych go kontuzji a nie dlatego ze byl slabym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2006, 21:33

Fajnie bbaros. Ja nie oczekuję od Ciebie czegokolwiek. Nawet tego, abyś sensownie wytłumaczył się z bzdur jakie napisałeś (kwestia wychowanków w Barcelonie i Realu). Po prostu widać, że jesteś totalnie zamknięty na jakąkolwiek dyskusję i nie mam zamiaru tracić czasu.
Drożsi od Ruuda są Robinho i Ronaldo Rolling Eyes Poza tym nie wiem czemu się do niego uczepiłeś. Strzela bramki a to jest chyba najważniejsze, bo na Ronaldo nie można już liczyć. Teraz kiedy przyszedł dodatkowo Higuain będzie większa konkurencja. W gran derby Ice Man nie dorastał nawet do stóp RvN tak że nie wiem za bardzo do czego pijesz. Głupia napinka.
Ależ ja wiem, że Ruud strzela bramki. Wiem, że jest najlepszym napastnikiem Realu. Wiem, że w strzelaniu bramek jest lepszy od Gudiego. Nie chodziło mi o porównywanie tych zawodników :roll: Problem polega na tym, że Eidur sprowadzony został do nas z myślą o roli zmiennika i nikt nie oczekiwał po nim gradu bramek. Póki co Islandczyk strzela tak samo często jak trafiła Henka więc zarzuty niektórych są nie na miejscu.
Napinka była tylko z Kluivertem :P
bbaros pisze:on akurat jest niewypalem z powodu trapiacych go kontuzji a nie dlatego ze byl slabym zawodnikiem.
Czy chcesz przez to powiedzieć, że:
niewypał (zawodnik, który nie sprawdził się w La Liga) < niewypał (wiecznie kontuzjowany) :>
Niech Ci będzie. Przypominam, że Real kupując Drewnianą Bramę wiedział, że zawodnik ma niewyleczoną kontuzję.

John Lennon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Lennon » 23 gru 2006, 21:35

Atletico Madryt wygrało po karnych z Realem Madryt w II Memoriale Jesusa Gila, byłego prezydenta Los Rojiblancos.
Obydwa zespoły zagrały w rezerwowych składach i nie pozostało to bez wpływu na przebieg spotkania, które w regulaminowym czasie zakończyło się bezbramkowym remisem.

Już w 7. minucie gospodarze powinni objąć prowadzenie, bowiem otrzymali rzut karny po faulu Fabio Cannavaro na Luciano Gallettim. Jednak strzał Fernando Torresa obronił Diego Lopez i nadal było 0:0. Potem z kolei okazje zmarnowali Raul, Jose Antonio Reyes i Francisco Pavon. Z kolei dobrą sytuację dla Atletico miał Miguel Ramos, lecz Lopez ponownie był górą.

W 70. minucie na boisko pojawił się Ismael Falcon, rezerwowy golkiper gospodarzy i okazał się on bohaterem tego spotkania. Pod koniec regulaminowego czasu gry obronił groźny strzał Alvaro Negredo, a potem w serii jedenastek nie dał się pokonać Miguelowi Nieto i Atletico wygrało 4:3.

Spotkanie oglądało około 25,000 widzów.

Atletico Madryt - Real Madryt 0:0, karne 4:3

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 23 gru 2006, 22:12

Niggaz pisze:Fajnie bbaros. Ja nie oczekuję od Ciebie czegokolwiek. Nawet tego, abyś sensownie wytłumaczył się z bzdur jakie napisałeś (kwestia wychowanków w Barcelonie i Realu). Po prostu widać, że jesteś totalnie zamknięty na jakąkolwiek dyskusję i nie mam zamiaru tracić czasu.
fajnie zakompleksiony chloptasiu :D buska dla ciebie i w ogole wesolych swiat ci zycze. skoro zgodnie twierdzimy ze dalsza dyskusja nie ma sensu bo i tak konczy sie obustronna napinka to bez odbioru. Hala Madrid

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 gru 2006, 23:10

bbaros pisze:nie mam zamiaru z uporem maniaka dowodzic tego ze Real nie straci na transferach "mlodych gniewnych" z Ameryki Pld. po zakonczeniu tego sezonu bedzie mozna powiedziec czy byli warci tych pieniedzy. moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?

To jeszcze nie został odowiedzione, czy Robinho sie zwrocil, a gdzie jest Cicinho i Bestia. Mzoe kiedys beda grac na miare zapowiedzi i pieniedzy. Poprzeczka przy Gago takze jest wysoka. Ty chyba nawet nie wiesz za ile Maxi został kupiony... Czy ktos go nazywał nowym Ronaldinho i placil za niego 30 mln. Nie pamietam...
brylancik pisze:on akurat jest niewypalem z powodu trapiacych go kontuzji a nie dlatego ze byl slabym zawodnikiem.

Popatrz w Premiership gra, a tam jest sporo ostrzejsza gra i zadna kontuzja mu sie nie przytrafia, o taki zonk.

Nie wiem ogolnie zaczales temat wychowankow, i nadal nie wiem o co ci w nim chodzilo, czy oni sa tacy dobrzy czy tacy slabi. Moze masz kompleks. Barca wychowuje a Real kupuje.

brylancik pisze:Jarzinho napisał:

Popatrz w Premiership gra, a tam jest sporo ostrzejsza gra i zadna kontuzja mu sie nie przytrafia, o taki zonk.

Czemu przypisuje mi coś czego nie napisałem, dziecko?
fieldy juz to wytłumaczy. to nie moja wina, a ze jestes na forum pewien czas napewno wiesz, ze takie sytuacje sie zdarzaja, wystarczylo pomysleć( choc watpie ze to u ciebie wystepuje) zart
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 1:05 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 gru 2006, 23:37

Jarzinho pisze:
Czemu przypisujesz mi coś czego nie napisałem, dziecko?
fieldy juz to wytłumaczy. to nie moja wina, a ze jestes na forum pewien czas napewno wiesz, ze takie sytuacje sie zdarzaja, wystarczylo pomysleć( choc watpie ze to u ciebie wystepuje) zart
Dobry, zajebisty wręcz :roll: Teach me master.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 13:01 przez brylancik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2006, 23:42

co wy tacy nerwowi przed świętami wszyscy ?

uspokójcie się wszyscy.

brylancik pisze:Czemu przypisuje mi coś czego nie napisałem
to błąd systemu, czasem po prostu 'zawiesza' się cytowanie selektywne. Zdarza się - po co się od razu napinać ?

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 24 gru 2006, 14:10

Nie wiem o co ten cały spór. Wojna Real kontra reszta klubów trwa w najlepsze, a przeca są święta - czas radości, zrozumienia i przebaczenia... Ale kogo to obchodzi? :D
Co do wychowanków - już to kiedyś pisałem, ale trudno, powtórzę się. Real Madryt Castilla - mówi wam to coś? To jest pełnoprawna drugoligowa drużyna składająca się prawie wyłącznie z wychowanków. A gdzie są rezerwy Barcy? Barca B jest chyba w tercera division, a więc nie za wysoko (odpowiednik 4. ligi). Real wychowanków ma świetnych, inną kwestią jest to czy ich wykorzystuje. Myślę, że jest dużo młodzianów, którzy mogliby dzisiaj grać w pierwszej drużynie i to z powodzeniem. Mam tu na myśli przede wszystkim Rubena De la Reda - myślę, że gdyby nie było Emersona (jest on słabszy od De la Reda, ale ma plecy w postaci Capello) to grałby razem z Diarrą i nikt by nawet nie myślał o Gago. Niestety teraz jest Gago i Ruben pewnie będzie się musiał ewakuować i zosatnie kolejnym hiszpańskim średniakiem. Nie wolno zapominać chociażby o Mistrzach Europy do lat 19 (Mata, Bueno, Adan, Granero, Javi Garcia, z Barcy był tylko Jeffrey i jakiś obrońca) czy innych na wypożyczeniu - zwłaszcza Soldado. Ale ta tempa polityka transferowa skazuje młodzianów na opuszczenie klubu. Chciałem żeby wybory wygrał Palacios, a tak mamy kolejne 4 lata z jakimś showmanem - Calderonem. Nie twierdze, że źle prowadzi klub, ale...

ps. wie ktoś może co się stało z rm.pl? kiedy oni wrócą?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 gru 2006, 14:59

dawdi17 pisze: z Barcy był tylko Jeffrey i jakiś obrońca

Jesli juz piszesz to pisz prawde. Jeffrey, pierwsze słysze, ze taki kolo gra albo gral w Barcelonie.
Jeffren, Marc Valiente, Toni Calvo to trojka, kotra reprezentowała Barce na tych Mistrzostwach. Nalezy dodac takze, ze wystepował tam takze nasz byly zawodnik(wychowanek) Pique. Wszysyc oni byli kluczowymi postaciami, Marca zagrał wszystkie spotaknia od pierwszej do ostatniej minuty, podobnie Jeffren wystapil takze we wszystkich, jednak nie w całym wymiarze czasowym.
Z barcelony w lecie odeszło blisko 15 czy 16 wychowankow i wiekszosc z nich gra w podstawowym skladzie swoich nowych zespołow.
Mowisz, ze BarcaB gra w nizszej lidze niz Castilla, oni maja sie ogrywac i roziwjac i to robia. Co z tego ze zaplecze Realu gra w drugiej lidze, skoro zaden z pilkarzy nei ma umiejetnosci zeby grac w pierwszym zepsole, a i ci co odchodza nie imponuja w nowych klubach...

dawdi17
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 24 gru 2006, 15:07

Mowisz, ze BarcaB gra w nizszej lidze niz Castilla, oni maja sie ogrywac i roziwjac i to robia. Co z tego ze zaplecze Realu gra w drugiej lidze, skoro zaden z pilkarzy nei ma umiejetnosci zeby grac w pierwszym zepsole, a i ci co odchodza nie imponuja,
Kolego co to ma być za argument? A co w Castilli się nie ogrywają? Przemyśl trochę to co napiszesz. Noe odgrywają roli? Soldado, Arbeloa, Juanfran, Jurado... Ty chyba oprócz Barcy słabo znasz ligę hiszpańską. Ja wiem, że Barca miał Cesca, Pique, Luis Garcia, Reine itp. Ale to też w takim razie oznacza niejaką głupotę w polityce transferowej Blaugrany.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 gru 2006, 15:30

dawdi17 pisze:Kolego co to ma być za argument? A co w Castilli się nie ogrywają? Przemyśl trochę to co napiszesz. Noe odgrywają roli? Soldado, Arbeloa, Juanfran, Jurado... Ty chyba oprócz Barcy słabo znasz ligę hiszpańską. Ja wiem, że Barca miał Cesca, Pique, Luis Garcia, Reine itp. Ale to też w takim razie oznacza niejaką głupotę w polityce transferowej Blaugrany.

Najwidoczniej Castilla jest, zeby była a nie poto zeby w pryszłosci stanowila o sile Realu i dostarczała tam pilkarzy.

Arbeloa nie jest podstawowym zawodnikiem Depor, napewno wiecej znacza Juanfran i Soldado. Co do Jurado to dopiero teraz zaczyna grac wiecej, bo tak spisywał sie bardzo przecietnie.
Przyklday Cesca i Pique sa nie na miejscy, bo wiadomo jak oni odchodzili i do kogo. Zreszta zobacz co znacza wymienieni przez ciebie zawodnicy.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 gru 2006, 15:49

Arbeloa nie jest podstawowym zawodnikiem Depor, napewno wiecej znacza Juanfran i Soldado. Co do Jurado to dopiero teraz zaczyna grac wiecej, bo tak spisywał sie bardzo przecietnie.
Jesteś pewien co do Arbeloy?

Oprócz wyżej wymienionych jest jeszcze Balboa który również w zeszłym sezonie był zawodnikiem Castylii a teraz ogrywa w PD. Na jakiej postawie twierdzisz, że Jurado wcześniej w barwach Atletico spisywał się przeciętnie?

EDIT:
Zmiana nicka nie sprawi, że osoby które wcześniej Cię uważąły za debila zmienią zdanie :lol: To tak ode mnie od serca, jako że mamy święta.

WP
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 15:58 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”