Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 wrz 2014, 10:10
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2014, 10:16
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 wrz 2014, 10:25
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2014, 10:27
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2014, 10:47
Dobrze Kostek, jeśli się kiedyś spotkamy to sprawdzimy. Wezmę pięć szklanek. Naleję do nich Lecha, Żubra, Tyskie, Carlsberga i Warkę. Zobaczymy czy rozpoznasz, w której szklance jest które piwo.cloner pisze:Przecież rozpoznać Warkę od Lecha czy Żubra mozna bez problemu, a Carlsberga - którego piję najczęściej - też rozpoznam o razu. To naprawdę żaden wyczyn.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2014, 10:53
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2014, 10:56
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 26 wrz 2014, 11:10
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 wrz 2014, 11:34
Przy rzucaniu procentami warto brac poprawke na wlasne otoczenie, to ze Twoi znajomi w wiekszosci pija Żubry inne Harnasie nie znaczy, ze wszedzie tak jest. W moim otoczeniu, powiedzmy +- 20 osob, tylko dwie osoby dalej pija koncernowki. No i jak wyzej, poziom to nie kwestia gustu.DDK pisze:Panowie, śmieszna dyskusja. Rekon stara się udowodnić że piwo które pije pewnie 5% lubi jest dobre, bo tak. bo jest lepiej przygotowane i nie są to "szczyny". Co z tego że 95% ludzi pije żywca, tyskie czy żubra. Co z tego, że 95% lubi te piwa bo IM SMAKUJĄ!
To, że sałatka z homarów kosztuje 100$ i jest robiona bardzo starannie i podawana w najlepszych restauracjach nie znaczy że mam stwierdzić że jest dobra. Po prostu jest droga, zrobiona starannie i pewnie smakuje ludziom którzy ją kupują. Ale jeśli mi nie smakuje to nie powiem, ze jest dobra. Tak samo z piwami.
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2014, 11:40
No jeśli te niby dobre piwa chcą pozostać hipsterskie, czyli bez reklamy, drogie i słabo dostępne to ich sprawa. Ja piję to, co mam dostępne w sklepie + moje kubki smakowe to zaakceptowały.Kluchman pisze: Te piwa sprzedają reklama, cena i dostępność
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 wrz 2014, 12:03
I znowu, dla mnie to że nie wygra się nimi konkursu nie oznacza, ze nie są dobre, przynajmniej dla mnie.Kluchman pisze:Co do tego co jest dobre, zgadzam się z wloskim. Dla mnie dobre nie znaczy to samo, co smakuje mi. Schabowy z ziemniakami z masełkiem i surówką albo słynna potrawka fieldy'ego są smaczne, ale nie wygra się nimi konkursu kulinarnego.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 26 wrz 2014, 12:06
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2014, 12:22

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2014, 12:31
I kółko się zamyka. Dopóki na osiedlu w sklepie ich nie znajdę w lodówce to ich nie kupię.Kluchman pisze:Piwa te są słabiej dostępne, bo nie są produkowane na taką skalę i popyt na nie jest mniejszy.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 wrz 2014, 12:36
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio