Kirkland,Given,Robinson,Cech,Dudek,Fridel,Cuducini,James
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 22:02
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 22:07
Przepraszam bardzo ze sie wtracam, ale wg mojej nieomylnej zreszta pamieciFigo11 pisze:Co![]()
W Angli nie ma bramkarzy
![]()
![]()
Kirkland,Given,Robinson,Cech,Dudek,Fridel,Cuducini,Jamesoni są słabi
![]()
to są jedni z lepszych bramkarzy w Europie...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 22:07
Ale zauważ, że ci piłkarze nie prezentują równej formy... Kirkland ciągle ma kontuzję, Dudek ma ostatnio dobry okres, ale również ma czasem chwile słabości i jest podatny na urazy. Given, Cudicini i James to samo - mają czasem blaski formy, lecz są nierówni. Robinson ma jeszcze czas na to, by go oceniać - za młody jest. Cech od ponad roku pokazuje formę na miarę światowej - nie widziałam jeszcze meczu w jego wykonaniu, by grał słabo albo przynajmniej poniżej krytyki.Figo11 pisze:Co![]()
W Angli nie ma bramkarzy
![]()
![]()
![]()
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 22:16
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 kwie 2005, 22:27
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 24 kwie 2005, 22:39
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 24 kwie 2005, 22:44
Nowaczek pisze:
Na miejscu Fergusona nie wydawal bym kasy na Pique czy Rossiego a wydał te 10-18 milinów na jakiegoś klasowego bramkarza jak choćby Kameni czy Casillias.
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 kwie 2005, 23:11
Twoja pamięc z czasem staję się omylna! Popełniłeś małą gafę. Różnica polega na tym, iż w Borussi Moenchengladbach gra Kasey Keller, a nie Brad Friedel! Drobna pomyłkaRoRo pisze:Przepraszam bardzo ze sie wtracam, ale wg mojej nieomylnej zreszta pamieciFigo11 pisze:Co![]()
W Angli nie ma bramkarzy
![]()
![]()
![]()
![]()
Brad Friedel broni barw B. Moenchengladbach
![]()
Chwycili go z wolnego transferu![]()
pozdro
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 kwie 2005, 10:43
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 kwie 2005, 14:20
A no tak, tp Kasey KellerManumef pisze:Twoja pamięc z czasem staję się omylna! Popełniłeś małą gafę. Różnica polega na tym, iż w Borussi Moenchengladbach gra Kasey Keller, a nie Brad Friedel! Drobna pomyłkaRoRo pisze:Przepraszam bardzo ze sie wtracam, ale wg mojej nieomylnej zreszta pamieciFigo11 pisze:Co![]()
W Angli nie ma bramkarzy
![]()
![]()
![]()
![]()
Brad Friedel broni barw B. Moenchengladbach
![]()
Chwycili go z wolnego transferu![]()
pozdro, gdyż Friedel broni barw Blackburn Rovers!
Pozdro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 25 kwie 2005, 14:23
Giuseppe Rossi kosztował Alexa 6 milinów funtów ( czy tam euro) a Gerrard Pique 15 !Uchi_UfFy pisze:Nowaczek pisze:
Na miejscu Fergusona nie wydawal bym kasy na Pique czy Rossiego a wydał te 10-18 milinów na jakiegoś klasowego bramkarza jak choćby Kameni czy Casillias.
Yyy, chodzi Ci o Giuseppe Rossiego ?Jeśli się nie mylę to on jest od paru lat w MU, a skoro teraz ma 17, to chyba Alex za bardzo nie zainwestował w niego.
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 25 kwie 2005, 14:43
Zakończył FriedelRoRo pisze: Nie wiem czy przypadkiem ktorys z pierwszej dwojki nie skonczyl kariery reprezentacyjnej, ale nie interesuje sie kadra USA wiec pytam bo nie jestem poinformowany
POZDRO
Aha, no spoko :)Rossi jest z Parmy, jo ?A raczej w niej był...a Pique ?Nowaczek pisze:Giuseppe Rossi kosztował Alexa 6 milinów funtów ( czy tam euro) a Gerrard Pique 15 !
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 kwie 2005, 15:40
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 kwie 2005, 16:27
Heh, w Polsce by się co tydzień o miejsce w jedenastce tygodnia bili.futbolowa pisze:Całkowicie zgadzam się z Anią.
Większość bramkarzy Premiership prezentuje równy poziom i jedynie Cech zaczął błyszczeć na ich tle.
Myślę, że takie kluby jak ManU, czy Arsenal zasługują na jakiegoś porządnego bramkarza [coś typu Casillas]...
Wiadomo, że są to dobrzy bramkarze, ale jak dla mnie na Premiership za słabi
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 kwie 2005, 16:42
Pszepraszam, że się czepiam, ale czegoś nie rozumiemAnka pisze:Ale zauważ, że ci piłkarze nie prezentują równej formy... Kirkland ciągle ma kontuzję, Dudek ma ostatnio dobry okres, ale również ma czasem chwile słabości i jest podatny na urazy. Given, Cudicini i James to samo - mają czasem blaski formy, lecz są nierówni. Robinson ma jeszcze czas na to, by go oceniać - za młody jest. Cech od ponad roku pokazuje formę na miarę światowej - nie widziałam jeszcze meczu w jego wykonaniu, by grał słabo albo przynajmniej poniżej krytyki.Figo11 pisze:Co![]()
W Angli nie ma bramkarzy
![]()
![]()
![]()
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio