Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2010, 10:38
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 cze 2010, 11:07
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2010, 11:34
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 09 cze 2010, 12:58
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2010, 14:04
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 cze 2010, 14:29
Na serio grali nawet bez jednego defensywnego pomocnika?mete pisze:Może po tym meczu skończy się gadanie głupot jak to dobrze gramy. Może mi ktoś powiedzieć jak Smuda planował nie zbłaźnić się z Hiszpanami nie wystawiając typowego defensywnego pomocnika w składzie?? Przecież w dzisiejszym futbolu to podstawa sukcesu. Narazie ta reprezentacja nie zrobiła żadnego kroku do przodu po odejściu Benhakera.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 cze 2010, 15:20
Taką oto wypowiedzią zabłysnął na początku zgrupowania Darek Dudka. Jak widać nie jest nawet tam potrzebny, bo ośmieszali go Serbowie, a Hiszpanie to już wkręcili go na maska. I on się dziwi, że nie gra w klubie.- W Auxerre nie chciałem grać na lewej obronie, ale w kadrze jest zupełnie inaczej - mówi "Super Expressowi" Dudka. - Rozmawiałem na ten temat z trenerem Smudą i wyjaśniliśmy sobie wszystko. Będę grał tam, gdzie jestem potrzebny - deklaruje.
Kupili, bo na tle polskich kopaczy wydawałeś się solidnym zawodnikiem, lecz Ligue 1 zweryfikowało twój poziom. Nie grasz, bo junior okazał się lepszy. Śmieszne jest narzekanie polskich piłkarzy. Mam nadzieję, że wczorajszy mecz wreszcie uzmysłowił niektórym jak daleko nam do futbolowej solidności...Po co mnie w ogóle kupowali? Przecież ja wcale nie gram. Mój główny rywal w poprzednim sezonie, Moussa Narry co prawda odszedł, ale to nic nie zmieniło. Teraz gra jakiś wychowanek, a ja nie.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 09 cze 2010, 15:39
czy aby na pewno?Na EURO 2012 bedziemy jako gospodarze losowani z pierwszego koszyka
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 cze 2010, 15:45
Koszyki na Euro 2008:jordan20 pisze:czy aby na pewno?Na EURO 2012 bedziemy jako gospodarze losowani z pierwszego koszyka
na euro 2008 gospodarze (austria i szwajcaria) raczej nie byli losowani z 1 koszyka skoro mieli dosc trudnych rywali w grupach
http://www.euro-mistrzostwa.com/grupaB.php
http://www.euro-mistrzostwa.com/grupaA.php
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 cze 2010, 15:46
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 cze 2010, 15:51
Racja, zmienić się nie powinno nic. I w zasadach i poziomie piłkarskim. A to, że unikniemy Hiszpanii to marne pocieszenie.Maciek (interista) pisze:Raczej zasady beda identyczne. Hiszpanii unikniem na pewno, to juz dobrze.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 cze 2010, 15:51
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 cze 2010, 15:57
Chyba z czasem większość fanów zapomniała o jednym - mierzmy umiejętności naszych piłkarzy miarą naszej ekstraklasy. Zobaczcie, że tak naprawdę niewielu naszych grajków ma dobrą opinię na zachodzie. W tym sezonie kogo możemy pochwalić? Irka Jelenia i na tym koniec. Inni to szara, polska, piłkarska, rzeczywistość.Diamen23 pisze:Swoją drogą Lewandowski gra strasznie. Już pal licho ten mecz z Hiszpanami, ale w dwóch poprzednich było nie wiele lepiej. On nie ma szans na wygranie rywalizacji z Valdezem czy ze zdrowym Zidanem, nie mówiąc już o Barriosie. Valdez może i mało bramek strzela, ale w każdym meczu walczy przynajmniej, a Lewy po prostu spaceruje sobie na boisku.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 cze 2010, 16:15
W pomocy graliśmy trójka Peszko - Murawski - Mierzejewski. Żaden z nich nie jest typowym defensywnym pomocnikiem. Peszko nawet nie jest środkowym pomocnikiem. Najbliższy pozycji DM imho jest Murawski, ale on gra zbyt ofensywnie jak na takiego piłkarza.Na serio grali nawet bez jednego defensywnego pomocnika?![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 cze 2010, 16:25
Murawski przecież przez trzy lata pełnił podobną funkcję w Lechu. Oczywiście czasami grał bardziej ofensywnie, lecz chyba dokładnie wiedział co ma robić, bo uczył go tego sam Franz Smuda (szkoda, że nie Maurer, bo w przerwie powiedziałby, że nie chce im się ich trenować...). Dla mnie to dziwne tłumaczenie, no ale każdy może mieć przecież swoje zdanie.mete pisze:W pomocy graliśmy trójka Peszko - Murawski - Mierzejewski. Żaden z nich nie jest typowym defensywnym pomocnikiem. Peszko nawet nie jest środkowym pomocnikiem. Najbliższy pozycji DM imho jest Murawski, ale on gra zbyt ofensywnie jak na takiego piłkarza.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio