Ale znaczy bezpośrednio nawiązując do faszyzmu.stan_mic pisze:Ja o ile pamiętam, a wydaje mi się, że pamiętam dobrze myślę, że pobierali je także z ojczyzny Fabio, czyli w takim rozumieniu flaga i ów nadruk nie znaczyłyby nic chyba złego...
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 cze 2007, 19:34
Ale znaczy bezpośrednio nawiązując do faszyzmu.stan_mic pisze:Ja o ile pamiętam, a wydaje mi się, że pamiętam dobrze myślę, że pobierali je także z ojczyzny Fabio, czyli w takim rozumieniu flaga i ów nadruk nie znaczyłyby nic chyba złego...
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 18 cze 2007, 19:38
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 18 cze 2007, 19:42
Myśle, że Alvesa raczej nie kupimy, bo trzebaby było dać dużo $$$, a bardziej potrzebny jest klasowy DM, no i pewnie Henry przyjdzie. A pozadtym prawie napewno przyjdzie Abidal wiec prawa strona dla Zambro. Choć niewątpliwie Brazylijczyk to klasa sama w sobie.Co do Alvesa to rowniez moj faworyt, Chivu tez uwazam za dobrego obronce (gdyby tylko nie ten mecz z Man U ) i na pewno warto sie nad nim zastanowic.
KoperFCB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 cze 2007, 19:45
Myślisz, że Fabio nawiązuje do starożytnego Rzymustan_mic pisze:PS2 Nie jest winą starożytnego Rzymu, że potem ktoś (czytaj:Hitler) wykorzystał jego symbole, bo teraz większość z Was uważa to za symbole nazistów nie zaś potęgi sprzed wieków - Rzymu
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 cze 2007, 19:47
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 18 cze 2007, 19:52
A myślisz, że nawiązuje do ludobójstwa sprzed pół wieku?Bask pisze:Myślisz, że Fabio nawiązuje do starożytnego Rzymustan_mic pisze:PS2 Nie jest winą starożytnego Rzymu, że potem ktoś (czytaj:Hitler) wykorzystał jego symbole, bo teraz większość z Was uważa to za symbole nazistów nie zaś potęgi sprzed wieków - Rzymu![]()
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 cze 2007, 20:06
stan_mic pisze:A myślisz, że nawiązuje do ludobójstwa sprzed pół wieku?
Cannavaro, the one with the tattooed arm, is a well-known fascist, and he "heils" supporters with the fascist-nazist "heil hitler" sign. His tattoo actually reads "DUX", which was the title of Mussolini.
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 18 cze 2007, 20:51
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 cze 2007, 21:49
Kolego chyba za bardzo "podnieciłeś" się wczorajszym mistrzostwem. Nie zaczynałem żadnej intrygi. Ja tylko pokazałem, że myliłeś się co do Fabio i pokazałem symbolikę faszystowską, o którą dopytywał się Jarzyna(wróć wcześniej), więc nie wiem, dlaczego się do mnie doczepiłeśstan_mic pisze:Sorry, nie znam angielskiego... tylko francuski i trochę włoskiego, ale nieco się domyślam co tam pisze i tak sobie myślę, jeżeli chcesz uznawać Fabio na faszystę, nazistę, pedofila, pederastę, moze homofoba, czy cokolwiek innego to masz do tego prawo, ale co to zmienia? Popiszesz sobie tylko pare bzdur na jego temat, a i tak już za chwile wszyscy, o tym zapomną, więc miłej zabawy w wymyślaniu kolejnych intryg - chwilowych przyjemności.
Polecam prześledzić od początku tematstan_mic pisze:chwilowych przyjemności.
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 18 cze 2007, 22:14
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2007, 22:23
stan_mic pisze:Władza = Mistrzostwo, ja rozumiem ideę Fabia
Ale co to ma do rzeczy? Sugerujesz, że Fabio (członek neofaszystowskiej partii Forza Nuova) chciał nawiązać nie do faszyzmu, ale do starożytnego Rzymu?stan_mic pisze:teraz większość z Was uważa to za symbole nazistów nie zaś potęgi sprzed wieków - Rzymu
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 cze 2007, 22:32
Nie wiem o co ta dyskusja. Skoro należy do takiej grupy to wątpliwe, aby nawiązywał do starożytnego Rzymu. W ogóle wątpliwe, aby nawiązywał do Rzymu jakiegokolwiek, w końcu w Romie czy też Lazio też nigdy nie grałczłonek neofaszystowskiej partii Forza Nuova
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2007, 22:33
Moze i przestana, ale plama pozostanieRealFan pisze: Pogadają, pogadają i przestaną
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 cze 2007, 11:39
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2007, 19:33
Ja za to bym narzekal. Nie beardzo cieszy mnie pomysl, by sciagac tego gracza na Camp Nou. Mam nadzieje, ze zarzad mysli podobnie. Mimo wszystko wolalbym bardziej kreatywnego napastnika, ktory potrafi tez strzelac sporo goli. Trezeguet to drugie potrafi, ale jak dla mnie to bardziej zawodnik podobny do Rudda, typowy lis pola karnego. Dlatego jestem na nie.
Co do Alvesa to rowniez moj faworyt, Chivu tez uwazam za dobrego obronce (gdyby tylko nie ten mecz z Man U