Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lis 2010, 19:53
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 lis 2010, 9:50
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 lis 2010, 11:23
no to sytuacja jest jasna jak fieldy chce poprowadzić bpp to może on mieć miejsce. Swoją drogą dlaczego on musi prowadzić to? Nie może ktoś inny chętny?kaczy pisze:Ciekawa opcja, i szczerze mówiąc zawsze ją popierałem. Tylko jest kilka czynników
- Czy to będzie fair, ogłaszając BPP przed ostatnią kolejką
- na jeden mecz ktoś już dostaje dziką kartę, gdyż do BPP wszedł by jeden z naszych tytanów lisek_chz and majer13
- organizacji musiał by się podjąć fieldeuszhttp://www.pilka.pl/forum/bukmacherka/bpp-t3832.html
Osobiście jestem przeciwny tej inicjatywie, jednak nic nie stoi na przeszkodzie aby w X edycji zorganizować małą Lige Europy![]()
Pozdro
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 lis 2010, 11:26
Jeżeli nie zgłosi się nikt bardziej doświadczony, to mogę podjąć się organizacji. Nawet jeżeli sam nie awansuje, to chociaż będę mógł pomóc pobawić się innym.Aker pisze:no to sytuacja jest jasna jak fieldy chce poprowadzić bpp to może on mieć miejsce. Swoją drogą dlaczego on musi prowadzić to? Nie może ktoś inny chętny?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lis 2010, 18:02
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 lis 2010, 18:10
Dlaczego któryś z nas miałby dostać ów dziką kartękaczy pisze:- na jeden mecz ktoś już dostaje dziką kartę, gdyż do BPP wszedł by jeden z naszych tytanów lisek_chz and majer13
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 lis 2010, 18:16
emdżej pisze:majer13 - proszę, typuj
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 lis 2010, 18:18
Już w innym temacie pisałem czym to było spowodowane i nie mogłem raczej nikogo poinformować o swej nieobecności ...Aker pisze:o pomocy w organizacji bpu nie wspomne
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 lis 2010, 19:07
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 lis 2010, 19:25
Jeżeli nie ma sprzeciwu, to chętnie skorzystam z możliwości przysłużenia się. Tak BTW, mogę skorzystać z poprzedniego tematu BPP?kaczy pisze:bartbuks jak chcesz to możesz zacząć ogarniać ten BPP. Masz pozwolenie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lis 2010, 19:30
Wydaje mi się iż powinieneś, ale to leży już w twojej gestiibartbuks pisze:mogę skorzystać z poprzedniego tematu BPP?
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 lis 2010, 19:32
Dla mnie to jest oczywiste, ale wolałem kulturalnie zapytać zanim fieldy (założyciel tematu BPP) poszczuje mnie banemkaczy pisze:Wydaje mi się iż powinieneś, ale to leży już w twojej gestii
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 lis 2010, 20:20
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 lis 2010, 14:57
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 lis 2010, 15:23
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio