Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 390

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 26 sty 2007, 9:47

rkoeman ale prawdziwego mężczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna ale jak kończy :lol:

statystyki Ronaldo zawsze miał ok, ale troche mu odbilo na starosc a wraz z wiekiem i ambicja siadła pewnie troche, moze zdał sobie sprawe ze w Realu juz nic nie wygra :arrow: wiec po co sie meczyc na treningach :?:

z Ronadlo w Madrycie od 2 sezonów był ten problem ze nie on pierwszy i nie on ostatni marnuje kariere przez czynniki pozasportowe.

jako ze na SB był juz taki piłkarz - Beckham (decyzje Victorii) to było ich o jednego za dużo.

Perez miał myśl ze jego gracze beda nie tylko sławnii jako sportowcy ale tez jako celebrity dzieki czemu wiecej koszulek też sprzedadza

w roku 2007 postawiono w Realu tylko na sport i na ludzi ktorzy tylko dla sportu i sportem zyja stad dla Ronalda i Beckhama miejsca nie ma.

Toudinho pisze:No i to jest okazja dla Juana Mata. Mam nadzieje ze dostanie w koncu ta szanse. Chociaz raz...
dostanie, ważniejsze jednak jest czy pozostanie u nas. Mijatovic jak pisze AS ma dla niego kontrakt juz jako profesionalnego gracza jedyny problem to zakusy Valencii ktora oferuje mu właczenie do kadry pierwszej druzyny czego Real nie moze i nie chce zrobić.

Mata miałby wędrować miedzy Realem a Realem B i przejsc taka droge jak chociazby M. Torres. Sam myśle ze mimo wsystko ma szanse pograć cos u Capello :arrow: nie zapowiada sie na przyjscie jakiegos napastnika przed koncem okna, a ławka krótka :roll:

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 26 sty 2007, 10:14

vakabayashi pisze:zakusy Valencii ktora oferuje mu właczenie do kadry pierwszej druzyny

Z tego co wyczytałem,to w przypadku gdyby Mata trafił do nas jeszcze w tym oknie zostałby zgłoszony do rozgrywek CL.Dziś Amadeo Carboni jest w Madrycie na spotkaniu z ojcem (i agentem) Juana.Dzisiejsze wydanie Levante-emv (lokalnego dziennika w Valencii) donosi,że Mata odrzucił ofertę kontraktu od Mijatovicia.Na ile ta wiadomość jest pewna nie wiem.Natomiast faktem jest,że młodzian nie kwapił się do podpisania umowy.Sprawa jego transferu może wyjaśnić się już dziś.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 sty 2007, 23:57

Real przegrywa na wyjezdzie z Villareallem. Nie bede wypowiadal na temat calego meczu, ale tylko ostatnich 20 minut, ktore bylo mi dane ogladac. Czyli od momentu strzelenie gola przez Villareall. W koncowce Lodz Podwodna umiejetnie utrzymywala sie przy pilce, a Realowi trudno ja bylo odebrac, a jak juz odebral to grali troche w stylu brytyjskim - byle do przodu, bez przemyslenia. Nie wiem jednak jak przebiegalo wczesniej to spotkanie i czy wynik jest sprawiedliwy.

Irytowal mnie dzisiaj tylko najlepszy pilkarz swiata Cannavaro. Cieszyl sie z tego, ze prawie zafundowal Marcosowi dlugi wypoczynek. Faul ten wygladal naprawde zle, mogl za to wyleciec z boiska.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2007, 23:58

No i porażka, ciekawe co wysunieta szczeka powie na konfernencji prasowej, po uj RvN jak on się skończył już dawno...ehhh brak słow momentami. Kiedy szanse dostanie Mata...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 sty 2007, 23:59

Niezły mecz... Kto gral lepiej wiadomo. Real przegrywa zasłuzenie, choc w koncowce sedzia robił wszystko, aby jeszcze dac szanse ekipie z Madrytu. Kapitalny mecz Marcosa po stronie gospodarzy, takze Senne i Matiasa mozna wyronic, bo to oni rzadzili a szczegolnie Brazylijczyk w drugiej lini. Jednak co mnie dzisiaj zbulwersowało to Cannavaro i to nie fakt, ze nie potrafi trafic w pilke lecaca z drugiego skrzydała, a jego brutalny faul. Nie wiem czy on pomylił ligi, czy poprostu to jeest jego pokaz niemozliwosci... Naprawde nie wiem co mial znaczyc gesty zaprzeczajace i usmiech Włocha po tym zagraniu. Zagranie niegodne pilkarza grajacego w takim klubie i majacego taka marke. :?
Ruud oddal dzisiaj strzał :roll:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2855

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 sty 2007, 0:10

heloł :) http://legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=13493

Wiecie coś o tym, czy to kolejna mega prawdziwa wiadomość prasy codziennej??

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2007, 1:14

[']

Bez komentarza. Kibicowanie Realowi ma obecnie cos z masochizmu. Kogo mozna wyroznic po tym meczy? Nikogo? Torresa? Ok, ale to obronca. Wiec jezeli najlepszy w druzynie byl obronca to... Robinho jest tak irytujacy w swojej nonszalancji, ze nie moge na niego patrzec. Juz nie chodzi o to, ze jest kompletnie bez formy, ale niektore jego zagrania sa porazajace. Reyes zreszta rowniez. Niewazne, nawet nie chce mi sie pisac. Kompletne dno. Z taka gra to puchar UEFA. Na nic wiecej nie zasluguja.

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 28 sty 2007, 12:12

Krzysztof Jarzyna całkowicie się z tobą zgadzam . To co wczoraj robił Robinho to kompletna porażka , próbował kiwać , robić indywidualne akcje i nic mu nie wychodziło.Tak jak ostatnio gra Real to jest coś strasznego aż zal d..ę ściska :(

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sty 2007, 17:13

teraz przypominaja mi sie spory z niektorymi userami nt Robinho i Messiego. Szkoda ze jeden z zatwardzialych zwolennikow tego wspanialego brazylijczyka juz nie dyskutuje w tym temacie :evil:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 sty 2007, 19:01

widze ze atmosfera optymizmu spadła pośród kibiców Realu
przyszło to co musiało przyjść - porażka

a jeszcze jakis czas temu jeden user mnie krytkował za to ze nie przyłączyłem sie do fali optymistów głoszących: "Real bedzie miał majstra"

nie bedzie miał
nie w tym sezonie przynajmniej

bedzie to kolejny sezon chaosu, ale myśle ze predzej czy pózniej zmiany poczynione przez zarząd i Capello jesli chodzi o pozbycie sie gwiazdek, przyniosą skutek

jutro o 10 wyrok sądu który zadecyduje o losie Calderona

wczorajszy mecz utrzymuje mnie powoli w przekonaniu ze w lecie musi sie dokonać i dokona sie zmiana trenera - niestety Capello nie jest jak widać jak wino i nie jest "im starszy tym lepszy"

napisałbym tu wiele słów: ze Real nie ma stylu itp itd ale po co
gramy i bedziemy grać piach

Krzysztof Jarzyna pisze:Robinho jest tak irytujacy w swojej nonszalancji, ze nie moge na niego patrzec

Robinho tak naprawde cierpi w Realu z 3 powodów

pierwszy to taktyka Capello

drugi tylko hurraoptymista w osobie Pereza mógł myslec ze Robson zbawi Real na miare Ronaldinho

trzeci: Robinho nie gra i nie bedzie grał tak jak w brazylii w europie, ZADEN trener go nie ustawia tak jak brazylijczyk grał w santosie tzn. jako 2 napastnik

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 sty 2007, 21:12

Trójka zawodników wodzisławskiej szkółki piłkarskiej trafiło do Realu Madryt

Piłkarze wodzisławskiej szkółki piłkarskiej podpisali trzyipółletnie kontrakty z Realem Madryt. Są to obrońcy: 18-letni Kamil Glik i 19-letni Krzysztof Król (ostatnio rezerwy Groclinu) oraz 17-letni pomocnik Szymon Matuszek. Król ma grać w drugoligowych rezerwach Realu, a pozostała dwójka w trzecim zespole "Królewskich", który występuje w Tercera Division, czyli odpowiedniku naszej czwartej ligi. Glik i Matuszek grali ostatnio również w czwartej lidze hiszpańskiej w Union Deportivo Horadada, gdzie występuje jeszcze sześciu innych zawodników z wodzisławskiej szkółki.
:o

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 sty 2007, 21:34

na oficjalnej nie ma nic, zaden z okolo-madryckich dzienników tego nie komentuje albo nie odnotowywuje, ale raczej takich transferów sie nie nagłąśnia tych do Realu C ale w przypadku Castilli jakaś wzmianka winna sie byłą pojawić
brylancik pisze:19-letni Krzysztof Król (ostatnio rezerwy Groclinu)
no obrońca druzynie Michela jest potrzebny wiec Polak moze liczyć na minuty na boisku.tymbardziej ze dzis oficjalana Realu mówi o kontuzji obrońcy Realu C - Davida Mateosa

przyznam ze jestem zaskoczony :o

mówie sie ze pierwsza ekipe jescze też ktoś zasili, pewnie napastnik ale kto :?: Marca spekulowała o słoweńcu Lavricu z Duisburga, ale wielu kieruje zainteresowanie Realu w strone transferu Trezegueta z Juventusu

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 28 sty 2007, 21:48

vakabayashi pisze:na oficjalnej nie ma nic, zaden z okolo-madryckich dzienników tego nie komentuje albo nie odnotowywuje, ale raczej takich transferów sie nie nagłąśnia tych do Realu C ale w przypadku Castilli jakaś wzmianka winna sie byłą pojawić

prawda jest taka ze jak jakis młokos jedzie za granice to u nas jest o tym głośno. Ale za granica juz tak nie jest bo tam jest to normalne. Dla Realu sa to pewnie kolejni mlodzi pilkarze, z których moze cos wyrosnie. Jesli o Króla chodzi, to chlopak byl na testach w Legii ale pan Wdowczyk stwierdzil ze jest on nie przydatny do skladu i odeslal dalej. Po calej tej sprawie widac jednak ze skauci z zagranicznych klubow jednak obserwuja polska piłkę, szkoda jednak ze tak malo tych diamencikow jest u nas

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 29 sty 2007, 9:08

vakabayashi pisze:
mówie sie ze pierwsza ekipe jescze też ktoś zasili, pewnie napastnik ale kto :?: Marca spekulowała o słoweńcu Lavricu z Duisburga, ale wielu kieruje zainteresowanie Realu w strone transferu Trezegueta z Juventusu
Nie wiem co o tym sądzić. Wie ktos może co się dzieje ze stroną www.realmadryt.pl ??

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 sty 2007, 9:31

kabanos6 pisze:Wie ktos może co się dzieje ze stroną www.realmadryt.pl
pewnie maja problemy z serwerem

kabanos6 pisze:Nie wiem co o tym sądzić

As pisze dzis ze mozliwe ze Real wypozyczy do konca sezonu Ricardo Oliviere z Milanu. Tylko jak oni to sobie wyobrazaja jak przecież Ricardo nie ma chyba paszportu UE, a w Realu wyszstkie miejsca non-UE sa obsadzone (Marcelo,Diarra,Robinho) :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”