Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 lut 2015, 12:46
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lut 2015, 12:50
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 lut 2015, 12:58
Ja w ogóle nie piję bo idzie ostra forma na siłowni i szukam substytutu. Chciałem sobie kupić jakąś yerba matę bo teraz są takie #yolo w 0,7 butelkach, ale jednak może znajdzie się coś wśród piw wartościowegosickstick pisze:Musisz kochać piwoJa w 2015 nie wypiłem jeszcze żadnego browarka i być może nie wypiję. Uważam 1-2 browary na smak nie mają sensu (wolę Colę), zaś jak mam się spić, to wolę czystą bądź łychę.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 lut 2015, 12:58
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lut 2015, 13:05
Ja jestem Coloholikiem, normalnie uzależnienie na maksa. Mogę przeżyć dzień bez jointa, ale bez litra Coli ani rusz.Magnum pisze:Coli nie pije
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2015, 13:07
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 21 lut 2015, 13:10
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 lut 2015, 13:13
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lut 2015, 13:19
Ja kiedyś miałem podobnie co przekładało się na mega problemy ze snem. Odrzuciłem colę i wszystko wróciło do normysickstick pisze:Ja jestem Coloholikiem, normalnie uzależnienie na maksa. Mogę przeżyć dzień bez jointa, ale bez litra Coli ani rusz.Magnum pisze:Coli nie pije
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 lut 2015, 13:22
Gdzieś ostatnio słyszałem,że można znaleźć całkiem dobre regionalne piwka, dlatego pytam:) Jak mam pić jakieś gówno to pozostanę przy Yerba MateTomusmc pisze:Bassu po co Ci piwo 0%? Głowy nie oszukasz, a w smaku to jest wstrętne lepiej przy soku posiedź
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 21 lut 2015, 13:59
Litr coli dziennie robisz? Jak z wagą w takim wypadkusickstick pisze:Ja jestem Coloholikiem, normalnie uzależnienie na maksa. Mogę przeżyć dzień bez jointa, ale bez litra Coli ani rusz.Magnum pisze:Coli nie pije
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2015, 14:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 lut 2015, 14:23
Kumpel z pracy wypija prawie 2L i jeszcze snikersami zagryzafieldy pisze:Litr coli dziennie?
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2015, 14:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 lut 2015, 14:31
E tam, dieta mojego brata przez długi czas składała się z coli, pizzy, wafelków i nutelli [prosto ze słoikacloner pisze:Przecież litr coli dziennie to chyba żołądek nam zniszczy po roku.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio