Jakim jestes kibicem?? - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jakim jestes kibicem??

pseudo kibicem
20
11%
kibiecem patritom
16
9%
wiernym kibicem
88
48%
czynnym kibicem
8
4%
niewiernym kibicem
5
3%
wiernym i czynnym zarazem
48
26%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 paź 2005, 19:44

piwus pisze:Wszystko w porządku?
Snipp pisal do mnie ,ze jest kibicem Milanu i ,ze do tej pory sie z tym krył :roll: ,ja za bardzo nie wierze ,po przegladnieciu jego postow ,ale on sie upiera ,ze na serio jest kibicem Milanu :roll:

Jesli to prawda ,to na takiego czlowieka nie ma slow :evil: (nie chodzi Milan)

Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 paź 2005, 19:44

Wszystko w porządku?

Moderator, a taki stronniczy, nawet Grande Milanowi nie mozna kibicowac :( :wink:

Ja jestem wiernym kibicem, kocham Bayern juz od trzech dni! Choc nie wiem czy nie polubie bardziej Chelsea, bo w kocu oni robia takie kosmiczne trasnsfery.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 21 paź 2005, 20:44

Zdecydowanie jestem wiernym kibicem. Od kiedy pamientem wspieram Zagłębie Lubin. Staram sie byc na kazdym meczu w sezonie i dopingowac moja ukochana druzyne. Nawet gdy spadli do 2 ligi bylem ciagle z nimi. A kibicem Chelsea jestem od 8-9 lat gdy do tego klubu przyszedl Zola :)

fcb94
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcb94 » 21 paź 2005, 20:46

Jestem zagorzałą fanką BAYERNU MONACHIUM od początku lat 90-tych a tak zupełnie zakochałam się w tym klubie od 92r. kiedy zawitał na Saebener Strasse Mehmet Scholl-błyskotliwy drybler itechnik do dziś go podziwiam ,blisko 14 lat sercem z FCB.Dośc często udzielam się na forum polskich fanów Bayernu mam dobry kontakt z niemieckimi kibicami FCB -na forum oficjalnej strony FCB Oglądam ich mecze i skróty ligowe -Bundesligi,DFB-Pokal i LM-najczęściej w oryginale na Sat 1,ARD,ZDF (to utrwala język)Jestem z klubem w doli i niedoli Moim marzeniem jest zwiedzic cała Bawarię ,łacznie z Monachium ,najlepiej podczas Oktoberfestu-przeżyc cudowne chwile na Allianz Arenie iodwiedzic stary Olimpiastadion-może kiedyś się spełni.Gdy Bayern zawitał do Warszawy 8-go sierpnia wraz z młodszą siostrą udałyśmy się na mecz-niezapomniane wrażenie,choc nieco zmącone wybrykami Legionistów.FC BAYERN STERN DES SUDENS DU WIRST NIEMALS UNTERGEHEN!!!!!!!GWIAZDO POŁUDNIA NIGDY NIE ZGINIESZ!!!!

Awatar użytkownika
japko
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: japko » 22 paź 2005, 15:49

Moim zdaniem jestem kibicem wiernym. Kibicuje juz od początku mojego zainteresowania piłką Wiśle Kraków.I tak juz zostanie, oglądam każdy mecz byłam nawet na dwóch meczach (grali z lechem Poznań , a drugi z legią Warszawą{podniecałam się że to szok}). ogólnie kocham Wisłę Kraków i tyle

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 paź 2005, 16:10

Ale kultury Ci trochę brakuje :?

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 17:59

Ja mogę powiedzieć o tym jakim jestem kibicem ale reszte powinni dopowiedzieć inni użytkownicy :twisted: :wink: .

Jestem kibicem wierzącym w swój ukochany klub F.C Barcelona.
Katalończykom kibicuje od kiedy zaczął grać tam znakomity do dziś snajper Patrick Kluivert. Im byłem starszy tym barcdziej uświadamiałem sobie że Barca jest jednym z najlepszych klubów w Europie i na Świecie. Potem był: Rivaldo, Saviola, Riquelme itd.
Uważam się z fana który zawsze potrafi przyznać rację przeciwnikowi (jeżeli dobrze gada :twisted: ) Potrafię powiedzieć " Tak Barca grała słabo i przerała zasłóżenie".
Staram się być na bierząco z newsami klubowymi i pare razy dziennie wchodze na kilka stron o Katalończykach.
Ale jeśli wiem że mam rację to potrafię stać przy swoim i sprzeciwiać się wszystkim.

Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: timon » 02 lis 2005, 21:34

Jestem wiernym fanem FC Barcelony. Zaczęło się to już dawno temu. Nigdy nie ciągnęło mnie do jakichś innych klubów, oglądałem natomiast mecze Barcelony i rodziła się nieuleczalna miłość do tego magicznego klubu. Nigdy nie byłem na ich stadionie, ale jest to jedno z moich największych marzeń. A tak pozostaje mi kibicować przed telewizorem, co i tak nie umniejsza mojej miłości do FCB. Kolejnym powodem jest ta magia otaczająca Katalonię. FC Barcelona jest symbolem sprzeciwu dyktaturze, za co przecież byli karani przez franco(mała litera celowa), ale i tak przetrwali....i będą trwać na wieki

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 03 lis 2005, 8:22

Ja już od 7 lat jestem fanem LFC,zaczeło sie przed MŚ widząc Owena zainteresowałem sie jego postacią i dowiedzialem sie o takim klubie jak Liverpool,potem zaczelem oglądać ich mecze no i dotad jestem im wierny.I byłem na Anfield na meczu z Chelsea w tym seoznie.W Polskiej lidze jestem za Legią,chodź mieszkam w Rzeszowie jestem przynajmiej 2 razy w sezonie na meczu Legii,5 razy byłem na żylecie na meczu i to dalej przyciąga(szkoda że już zamknięta,ale to tylko kwestia czasu kiedy znów tam stane)
Japko mieszkasz w Krakowie i tylko 2 razy byłas na m,eczu,ale z ciebie Kibic:(.Ja jeżdze przez pól Polski zeby zoabczyc mecz.Stal Rzeszow to klub z mego miasta więc jako patriota zaczelem kibicem a teraz jestem na każdym meczu(u siebie czy Wyjazd)stoje w mlynie.Mozna powiedzieć że jestem Ultrasem.I ciesze sie że strona kibicowska Stali jest na coraz większym poziomie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lut 2006, 10:14

Trudno określić jakim jestem kibicem. Kibicuję oczywiście Arsenalowi :P . IMHO jestem wiernym kibicem, bo w Polsce jest bardzo trudno być pseudo kibicem Kanonierów :lol: Ale również w małej części czynnym kibicem (jak tylko mogę to w wakacje czy jakąś dłuższą przerwę w szkole wyjeżdżam do Anglii a co za tym idzie--> jestem na meczach Kanonierów 8) ). Co prawda nie zbyt długo jestem z tym klubem (jakieś 3-4 lata), więc jak już się niektórzy przekonali historii klubu za dobrze nie znam :oops:

POZDRO :D

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 10 lut 2006, 10:42

Zagorzały kibic Borussi Dortmund od 6-7 lat oraz czynnym kibicem Arki Gdynia od 3 lat :D

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 10 lut 2006, 10:46

jaget pisze:gorzały
Pamietaj alhokol szkodzi zdrowiu :lol:
Teraz Ja. Jestem fanem Realu od 1994 a więc 12 lat choc na początku bardzo mało wiedzialem o Realu z powodu mojego wieku.Jak chyba każdy kibic danej druzyny miałem lepsze i gorsze chwile kibicowania.szkoda że nie dane było mi zyc kiedy Real był nazywany Vikingos :wink:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 10 lut 2006, 12:19

A ja kibicuje mojemu kochanemu Górnikowi od malego moze jak mialem 6 lat : ) gdy byłem starszy zaczałem chcodzic czynnie na mecze : ) obecnie nie ma meczu ,ktorego bym nie przegapił , siedze w mlynie,czyli najzagorzalszych kibiców : )

raulinho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raulinho » 10 lut 2006, 12:24

A ja kibicuje REALOWI M. i nic tego nie zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB, WIERZĘ W UKOCHANY KLUB... (HM)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 lut 2006, 23:07

Kibic Milanu od sezonu 97/98... Pamiętam jeszcze mecze Patricka Kluiverta w barwach Rossonerich :) I oczywiście od dziecka Koronie Kielce

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”