Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 cze 2006, 20:43
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 10 cze 2006, 22:18
lisek_chz pisze:No to teraz murowanym faworytem do wyjścia z grupy jest Anglia. Mam nadzieję, że 2 miejsce zajmie Paragwaj, bo mają dobry zespół, który pokazał dzisiaj, że potrafi grać w piłkę. A co do meczu Szwecji, to rzeczywiście Zlatan i Larsson nie pokazali nic takiego. Larsson chociaż próbowal strzałów z dystansu ale Zlatan? Po takim zawodniku spodziewałem się o wiele, wiele więcej. Tak samo nic nie wniosła zmiana Allbacka. Wyglądał na przemęczonego i nienadązającego za tempem meczu. Ta gra w duńskiej lidze chyba nie wyszła mu na dobre. O wiele lepiej radził sobie kiedyś w Villi
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 11 cze 2006, 0:02
gregoreg18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WuuF » 11 cze 2006, 1:32
WuuF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 cze 2006, 1:37
Dokładnie i w końcu to szczęście sprzyjało im do końca bo powinni sie cieszyć z remisu. Przecież to Szwecja od pierwszych minut nacierała i stworzyła też wiele okazji do strzelenia bramki, jednak grała bardzo nieskutecznie przy świetnej postwie bramkarza rywala. TiT cały czas się bronił i praktycznie jedna okazja w meczu choć bardzo groźna nie może zacierać obrazu całego pojedynku, a fakt jest taki że to Szwecja zdecydowanie przeważała i jest sobie sama winna tego że teraz może mieć problemy z awansemgregoreg18 pisze:Byli takze bardzo bliscy szczescia
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2006, 8:20
Gdyby wpadlo milion sytuacji stuprocentowych Szwedow... Podniecasz sie jedna akcja Trynidadu nie patrzac jakie szanse na zdobycie goli miala Szwecja.gregoreg18 pisze:Gdy by to wpadlo!!!
To jest wielki sukces, bo kto by sie spodziewal ze zespol z 1,5 milionowego panstwa, ktore debiutuje na mundialu, nawiaze walke ze Szwedami, jedna z lepszych druzyn Europy i urwie im punkty.WuuF pisze: jak na taki zespół to mozna powiedzieć mały sukces
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 11 cze 2006, 10:21
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 cze 2006, 10:31
tym bardziej ze grali w 10..i mieli poprzeczkeKarmelinho15 pisze:Bardzo pozytywnie zaszkoczyli mnie wczoraj piłkarze Tryn. i Tob. wywalczenie remisu z taką drużyną to jest naprawde wielki sukces
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 cze 2006, 10:43
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 cze 2006, 13:55
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 11 cze 2006, 14:58
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 cze 2006, 18:55
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2006, 18:55
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 15 cze 2006, 20:02
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2006, 20:05
ja przeważnie mam rację, nie potrzebne ryzyko, choc Anglikom udało się wyggrac i obronną reką wyszli nawet ci co handicap dali T&Tczeher pisze:Fieldy miales racje nie potrzebnie na to zagralem
lol, złote usta wszechczasówATI pisze:Reprezentanci Albionu znów bez większego wysiłku przebrnęli przez kolejnego rywala, t
kolejna nominjacjaATI pisze:Oczywiście cieszy powrót Rooney'a do gry. Pokazał się dziś z dobrej strony, zdecydowanie pociągnął grę angielskiego zespołu,
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio