W daleszej kolejności na wyróżnienie zasłużyli Pirlo(bdb MŚ i niezły sezon w Milanie) i Ronaldinho(wygrana LM w świetnym stylu,tyle że na jego niekorzyść przemawijąją beznadziejne MŚ).

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 21:34
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 lis 2006, 21:40
glupoty piszesz.. Pirlo koncowke sezonu mial slaba..momentami beznadziejna..blysnal jego geniusz w pore, a mianowicie na MS..a R10 final z Arsenalem zagral slaboo...juz wtedy byla mowa o tym ze jest bez formy...King_of_CKM pisze:W daleszej kolejności na wyróżnienie zasłużyli Pirlo(bdb MŚ i niezły sezon w Milanie) i Ronaldinho(wygrana LM w świetnym stylu,tyle że na jego niekorzyść przemawijąją beznadziejne MŚ).
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lis 2006, 21:40
Henry tej nagrody juz niedostanie... a szkoda. Nie wiem co on musi jeszcze zrobic by ja dostacKing_of_CKM pisze:Myślę,że nagrodę powinien dostąć Henry za świetny sezon w Arsenalu,za powiedzmy udane MŚ(dojście do fianłu to nie taka prosta rzecz Smile )
King_of_CKM pisze:na drugim miejscu postawiłbym Eto'o za genialny sezon w Barcy i za to, że nigdy nie schodzi z pewnego wysokiego poziomu.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 21:45
dzieciol pisze:glupoty piszesz.. Pirlo koncowke sezonu mial slaba..momentami beznadziejna..blysnal jego geniusz w pore, a mianowicie na MS..a R10 final z Arsenalem zagral slaboo...juz wtedy byla mowa o tym ze jest bez formy...
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 lis 2006, 21:50
chcesz mnie calcio uczyc?!King_of_CKM pisze:to chyba nie zdajesz sobie sprawy jak ważnym elementem Milanu jest ten zawodnik,przez cały(prawie) sezon był wyróżniającą sie postacią.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 lis 2006, 21:50
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 22:00
dzieciol pisze:chcesz mnie calcio uczyc?!
dzieciol pisze:em jak gral Piro w sezonie mistrzow swiata..wiec tego mi tlumaczyc nie musisz...ale grac pol sezonu to nie jest na zlota pilke...
Do czasu przejscia do Madrytudzieciol pisze:a Fabio..no coz...naprawde ciezko mi sobie przypomniec mecz w ktorym by sie o nim mowilo zle... plus MS...
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lis 2006, 22:05
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 lis 2006, 22:07
z jakie racji Henry skoro byl bez formy na MS?!...moge odwrocic kota ogonem...skoro on tylko gral w lidze dobrze, a na MS nie to nie zasluzyl..proste...Fabio gral caly sezon 2005/2006 plus MS super...a teraz gdzies sie zagubil jak Henry na MS..sytacja sie rownowarz..wiec dlaczego Henry skoro byl slaby na MS?!King_of_CKM pisze:Do czasu przejscia do Madrytu Smile ,myślę że biorąc pod uwage cały dorobek w karierze Cannavaro to zasłużył na nagrode,ale jeśli chodzi o rok 2006 to poprostu na mój gust Henryjest lepszym wyborem ale to tylko moja opinia Smile
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 22:09
(L)oczkerson pisze:1 miejsce JUVENTUS TURYN 8-triumfatorów
2 miejsce AC MILAN 7-triumfatorów
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 22:15
dzieciol pisze:z jakie racji Henry skoro byl bez formy na MS?!...moge odwrocic kota ogonem...skoro on tylko gral w lidze dobrze, a na MS nie to nie zasluzyl..proste...Fabio gral caly sezon 2005/2006 plus MS super...a teraz gdzies sie zagubil jak Henry na MS..sytacja sie rownowarz..wiec dlaczego Henry skoro byl slaby na MS?!
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 lis 2006, 22:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lis 2006, 22:17
3 bramki to naprawde malo... Na dodatek jedna z nich strzelil faworytowi, czyli Brazylii, ale co tam. Gral slabo.dzieciol pisze:z jakie racji Henry skoro byl bez formy na MS?!...moge odwrocic kota ogonem...skoro on tylko gral w lidze dobrze, a na MS nie to nie zasluzyl..proste...Fabio gral caly sezon 2005/2006 plus MS super...a teraz gdzies sie zagubil jak Henry na MS..sytacja sie rownowarz..wiec dlaczego Henry skoro byl slaby na MS?!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 27 lis 2006, 22:19
MowaKing_of_CKM pisze:(L)oczkerson pisze:1 miejsce JUVENTUS TURYN 8-triumfatorów
2 miejsce AC MILAN 7-triumfatorów
Calcio rządzi.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 22:20
(L)oczkerson pisze:King_of_CKM Nie udawaj, że o tym nie wiedziałeś
King_of_CKM
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio