Freddy Adu - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:49

Byko z niego to niezły :wink: :lol: 8) . Może będzietakiej postury jak Stam czy Adrianom, pamiętajmy, że on ciągle rośnie...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:51

Corinthians pisze:Byko z niego to niezły :wink: :lol: 8) . Może będzietakiej postury jak Stam czy Adrianom, pamiętajmy, że on ciągle rośnie...
Jak go ogladalem to kurde mi sie wydawal taki maly :D:D:D ale szeroki no to sam juz nie wiem, ale jak jeszcze rosnie to bedzie mial z 2 metry na bank ... :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:55

Mi to się wydaje, że jak on biega to lekko pochyla głowe :? :roll:
I to takie wrażenie sprawia, że mu 15cm odjemuje (?)

W barach też jest szeroki....
Aż się boję go wyobrażać za 5 lat! To będzie jakiś czołg albo terminator.
Z postury to on mi bardziej chyba obrońce przypomina. Może być groźny w polu karnym.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 20:55

Chłopaki czym wy się tak zachwycacie? Jeżeli on ma "tylko" 180cm to nie jest nic nadzwyczajnego! Znam gościa-mój rocznik tzn 15 lat- gosć ma ok 2 m :!: A najlepsze jest to ze się wszyscy nad nim znęcają :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:58

metol pisze:Chłopaki czym wy się tak zachwycacie? Jeżeli on ma "tylko" 180cm to nie jest nic nadzwyczajnego! Znam gościa-mój rocznik tzn 15 lat- gosć ma ok 2 m :!: A najlepsze jest to ze się wszyscy nad nim znęcają :lol:
U mnie w klasie jest podobny ciota, na dodatek ma na imię Edmund.
:lol:
Na moje Adu oko to on będzie miał ze 190cm może 195.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:58

metol pisze:Chłopaki czym wy się tak zachwycacie? Jeżeli on ma "tylko" 180cm to nie jest nic nadzwyczajnego! Znam gościa-mój rocznik tzn 15 lat- gosć ma ok 2 m :!: A najlepsze jest to ze się wszyscy nad nim znęcają :lol:
A niby co to takiego ?? Moze nei ma jakis tam walorow silowych i wogole, ale powinien jednemu mlota sprzedac innemu w szczene i by ich poazmiatal .. A co do Adu to on bedzie kims takim jak Etoo czyli za napastnikiem, aden z niego snajper ... on lubi kiwac itd .. pewniei nei umie za dobrze glowkowac, ale jest silny i sie w tloku moze latwo przepychac :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:02

A wlasnie ze nie jest to jakieś "chuchle". Taki zwykły chłopak tylko, że strachliwy chyba troche. Znaczy nie ze strachliwy ale daje się bić innym i tylko czasem powie:"spadaj debilu, myślisz ze to nie boli?!? nie po głowie!! bije cie" itp, itd

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 21:03

Tak, widziałem kilka dryblingów Adu to spadłem z fotela, a jak zobaczyłem jak on potrafi zmarnować okazję to nie mogłem się z podłogi podnieść.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:09

Corinthians pisze:Tak, widziałem kilka dryblingów Adu to spadłem z fotela, a jak zobaczyłem jak on potrafi zmarnować okazję to nie mogłem się z podłogi podnieść.
HEHEHE... Mocne słowa, panie Corinthias..

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 21:49

metol pisze:
Corinthians pisze:Tak, widziałem kilka dryblingów Adu to spadłem z fotela, a jak zobaczyłem jak on potrafi zmarnować okazję to nie mogłem się z podłogi podnieść.
HEHEHE... Mocne słowa, panie Corinthias..
Fakt faktem ze nie jest jakis strasznie skuteczny ... gole wiekszosc z karniakow ... no i czasem z akcji cos wpadnie ....

Nie ujmuje nic jego talentowi, ale powinien grac jako taki napadzior za snajperem ... tylko ze on nie ma za duzego talentu rozgrywania .. wiec gdzie go wpasowac ?? Moze na skrzydlo ??

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 kwie 2005, 22:41

Chlopak ma talent i mysle ze go nie zmarnuje. Jest on ju w tak mlodym wieku bardzo znany.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 kwie 2005, 23:02

Teraz pare slow o warunkach fizycznych i danych Freddy Adu.Chlopak skonczy 2 czerwca 2005 roku 16 lat dopiero a wazy okolo 69 kg przy ok. 174 cm wzrostu. :D .

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 0:20

Lepiej żeby na razie sie nie pchał do europy an arazie sie ograł do 20 do USA.Bo jak sie wepcha to kariera prysnie w proch :).
Więc na jego miejscu gdyby było pytanie czy chcesz grać w Interze odpowiedział bym... NiE!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 9:24

NowakKamil pisze:Lepiej żeby na razie sie nie pchał do europy an arazie sie ograł do 20 do USA.Bo jak sie wepcha to kariera prysnie w proch :).
Więc na jego miejscu gdyby było pytanie czy chcesz grać w Interze odpowiedział bym... NiE!
A ja na jego miejscu powiedzialbym TAK :D:D:D

Gralby w Primaverze Interu :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Przeciez tak graja bardzo zdolni chlopcy duzp starsi od niego i powiedz ze by sie od nich nic nie nauczyl. Stoniowi by go wprowadzali do skladu jak Martinsa i juz D:D:D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 9:52

MLSoccer pisze:Teraz pare slow o warunkach fizycznych i danych Freddy Adu.Chlopak skonczy 2 czerwca 2005 roku 16 lat dopiero a wazy okolo 69 kg przy ok. 174 cm wzrostu. :D .
wy tu walicie ze ma z 190 a ti prosze troszke ponizej 175 cm a co do europki to mysle ze w interze go nie zmarnuja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”