Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 15:03

to chyba nie jest temat na takie pytania, wiec nastepnym razem pisz takie rzeczy w dziale "Sprawy techniczne i organizacyjne" :)

The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 15:50

Ok juz nie bede :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 lip 2005, 19:45

Moze ktos by mi pomogl i zapodal jakis (najlepiej najnowszy) patch i jakies dodatek stroje !! i sklady nie chce mi sie ich robic :wink: zarzuccie linkiem :D z gory THX :!:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 21:04

Wejdz sobie na strone www.pes.szu.pl W dziale dowland masz wszystko chego chcesz....stroje nowe..buty nowe//sklady..nowe..bandy..pilki..itp.
Wszystko co chcesz :twisted: :twisted: Najpierw musisz sie zarejstrowac :P Polecam ta strone

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 lip 2005, 21:29

The Game THX to wlasnie to czego szukalem :wink: , naprawde przednia stronka mam tu wszystko co do szczescia potrzebne :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 05 lip 2005, 10:48

Kurde moj drugi najlepszy strzelec doznal kontuzji na poczatku ezonu...i caly sezon bez niego..lecz godnie bak narazie zastepuje go messi.. :twisted: :cry: swietny gracz :D

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 lip 2005, 13:28

Oto mój skład na nowy sezon :D :
===========Lewis===========
Kaebi===Kompany===Puyol===Snoyl
Joaquin==Iniesta/Ronaldinho==Cesc/Xavi==Martins
Eto'o/Farfan==============Messi

Ławka rezerwowych :
Valdes, Oleguer, Rodri, F. Navarro, Ashley Cole, Gerson Magrao, Song Bilong, Tevez, Rachmane Barry, Belletti, G. Rossi, Pique i Deco :)

Mam przy okazji kilka pytań :
Jak mam umieścić w grze nowe stroje, korki, piłki itp. (wiem, że do tego trzeba kitservera, DKZ studio czy czegoś, ale nie wiem jak tym sie posługiwać i w ogóle :oops:, może mi ktoś wyjaśnić :P??
Znacie może jeszcze jakieś fajne triki??

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 07 lip 2005, 14:58

Niezly sklad ale jak widze to polowa twoich zawodnikow jest dosc stara :twisted: :twisted: Zajzyj na stronen www.pes.szu.pl tam masz wszystko wyjasnone... tylko pierw trseba sie zalogowac :D :D Poczytaj sobie :D

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 07 lip 2005, 15:06

Stara?? Pół drużyny przebudowałem :lol: Tylko jakiegoś napastnika rasowego mi brakuje :?
Co do tych dodatków to już wiem 8)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 07 lip 2005, 16:02

Ja zaczolem sobie od nowa grac Ac Parma :o i awansowalem juz do Division One..i przebudowalem ekipe ze srednia wieku wynosi 21 lat niecale :twisted: :twisted: jeden ma 16 lat kilka po 17.... :twisted: :twisted: Ty pewnie grales barca wiec masz juz tam dobrych i mlodych zawodniokow..polecam granie slabszymi klubami :twisted: :twisted: Ide grac

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 05 sie 2005, 12:55

Mam pytanie jak ( do ktorych folderow ) rozpakowac The Wolf Furry Evolution Patch 3.0 zeby mi wszysio ladniutko grało :lol:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sie 2005, 13:32

Zapodajcie skąd zassać: The Wolf Furry Evolution Patch 3.0

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 05 sie 2005, 14:00

Na tej stronie co o niej wczesniej pisalem jest wszystko jak to sciagnac i rozpakowac :> :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 sie 2005, 14:45

Wy gracie w tego PES4 na kompie czy na PS2?? bo ja miałem swego czasu PES4 na kompie i mi strasznie cieło a sprzęt mam nienajgorszy więc tego nie rozumiem jak inni kumple mi mówią że im nie tnie :shock: Wam ta giera chodzi płynnie na kompie? Znacie jakieś patche które porpawiają płynność gry albo wiecie skąd można pobrać wersje która nie tnie?
Pozdro

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sie 2005, 14:59

spyrczak pisze:Wy gracie w tego PES4 na kompie czy na PS2?? bo ja miałem swego czasu PES4 na kompie i mi strasznie cieło a sprzęt mam nienajgorszy więc tego nie rozumiem jak inni kumple mi mówią że im nie tnie :shock: Wam ta giera chodzi płynnie na kompie? Znacie jakieś patche które porpawiają płynność gry albo wiecie skąd można pobrać wersje która nie tnie?
Pozdro
ja mam na to i na to.. muszę przyznać że na ps2 o wiele lepiej mi się gra (moze dlatego ze się przyzwyczailem), na kompa jest troche podobna do fify: duze postacie - male boisko a na ps2 jest odwrotnie więc jest jakby więcej przestrzeni na boisku przez co lepiej (nie koniecznie łatwiej) mi się gra.. zawodnicy troche inaczej się poruszają.. na ps2 tak jakby reaguja od razu na "polecenia" pada a na kompie dzialaja z opóźnieniem i są tacy bradziej sztywni :? jedyną wada wersji na ps2 jest to że nie można tam wgrać żadnego patcha... ale juz niedlugo wychodzi winning eleven 9 (właściewie to w japonii jest juz od wczoraj) i bedę mógl się nią rozkoszować :P :wink: szkoda tylko ze 95% będzie po chińsku/japońsku ale co tam :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”