Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 maja 2015, 15:29
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 07 maja 2015, 15:33
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 maja 2015, 15:35
No, ale akurat nie sądzę, żeby Real chciał ściągnąć Schweinsteigera, i w drugą stronę, że akurat Bastian chciałby opuszczać Bayern dla Realucruel pisze:Hm, dzieki Michal za info w sprawie sytuacji Scheinsteigera, nie wiedzialem o tym. Skoro tak, to ja mam wlasnie swojego faworyta do pomocy w lecie, jesli Realowi nie uda sie sciagnac Verattiego
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 maja 2015, 16:52
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 maja 2015, 17:06
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 maja 2015, 0:51
Dochodze do bardzo podobnych wnioskow. Guardiola trafil na niesamowicie utalentowana grupe graczy z Messim na czele. Gdyby wczoraj Argentynczyk gral w koszulce Bayernu, Bawarczycy wywiezliby z Hiszpanii przynajmniej remis. Pep to swietny trener, ale z pewnoscia nie tak genialny jak to go wielu widzi. Bo co swiat powie o Enrique, gdy ten siegnie w tym sezonie po triplete? Geniusz czy po prosty szczesliwy posiadacz Messiego? Kto widzial gre Romy pod wodza Hiszpana ten wie jakim warsztatem dysponuje. No i Guardiole rowniez chcialbym zobaczyc kiedys w druzynie klasy Romy.ozob pisze:Ja za to jestem co raz blizszy stwierdzeniu, ze to Messi stworzyl Guardiole, tak jak teraz robi to z Lucho, ktory warsztat ma slaby.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 maja 2015, 14:06
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 maja 2015, 14:39
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 maja 2015, 15:06
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 maja 2015, 15:26
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 maja 2015, 15:52
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 maja 2015, 20:49
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 maja 2015, 22:44
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 maja 2015, 22:57
Z Ancelottim możesz bardzo szybko zweryfikować teorie o samograju w lidzeMichał M pisze:Po tych wszystkich dywagacjach (w których tradycyjnie nikt nikogo nie przekona i każdy wierzy w swoje racje) tak sobie myślę, że może dla Bayernu idealnym trenerem byłby Ancelotti. W końcu liga wygra się sama
, a mało kto jest takim specjalistą od wygrywania LM jak wlaśnie Włoch. Będziemy trzaskać triplety, a co najmniej dublety rok po rok
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 maja 2015, 23:13
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio