Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 lut 2010, 22:38
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lut 2010, 22:57
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 01 lut 2010, 23:34
Absolutnie się zgodzę, co już zresztą parę razy tu pisałem. Ale Valenicia i polot? Przecież każda jego akcja jest przewidywalna: zwód na prawą stopę, gaz, dośrodkowanieKamil232 pisze:jest naszym jednym z najlepszych grajków
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 lut 2010, 23:49
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 02 lut 2010, 8:55
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lut 2010, 14:42
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 lut 2010, 15:38
W przełożeniu na piłkę w moim mniemaniu kreatywność jest to tworzenie dogodnych sytuacji, umiejętność stworzenia "czegoś". Co innego błyskotliwość, a co innego kreatywność.Kreatywność (postawa twórcza; od łac. creatus czyli twórczy) - proces umysłowy pociągający za sobą powstawanie nowych idei, koncepcji, lub nowych skojarzeń, powiązań z istniejącymi już ideami i koncepcjami. Myślenie kreatywne, to myślenie prowadzące do uzyskania oryginalnych i stosownych rozwiązań. Alternatywna, bardziej codzienna definicja kreatywności mówi, że jest to po prostu zdolność tworzenia czegoś nowego.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 lut 2010, 15:52
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lut 2010, 15:55
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2010, 17:03
Jak dla mnie Pompy się panicznie boi w ogóle zaatakować MU, ich 2 najbardziej ofensywne akcje miały miejsce w 46min zaraz po tym jak samobója sobie wbili. Jak na 45min umieją się zmusić do jedynie 2 akcji i to jeszcze w dodatku w ostatniej minucie pierwszej połowy jak dla mnie za słabo. Pompy była skazana na porażkę od samego początku, trudno oczekiwać dobrze grającego zespołu gdy zajmują spadkową pozycję a ich planem na wyjście z tego jest osłabienie się w zimowym okienku transferowym. Skończy się na 3-0 jak Pompy staną na wysokości zadania ... 4-5 jeśli będą grali tak dalej.MGiggs pisze:Portmo mi sie podoba, waleczni,dobrze ustawieni ciekawie kontruja mieli szanse ale koncowka nasza był świetna choc nie wiem czy nie powinni dostac karnego.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lut 2010, 17:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2010, 17:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 lut 2010, 17:41
teraz juz zajmuje samodzielnie 2 miejscefieldy pisze:Wiecie kto jest drugim strzelcem United w tym sezonie, obok Berby ? Niejaki "Own Goal"7 bramek samobójczych w sezonie, póki co.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2010, 17:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 lut 2010, 17:49
Own goal>Berbatov. Tylko czekac aż Real lub City zarzucą na niego swoje sidła.arek_ahig pisze:teraz juz zajmuje samodzielnie 2 miejscefieldy pisze:Wiecie kto jest drugim strzelcem United w tym sezonie, obok Berby ? Niejaki "Own Goal"
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio