Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 407

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 13:43

Według mnie tez Fabregas nie przejdzie do Realu przecież jest wychowankiem Barcelony i na pewno nie chciałby być znienawidzony przez kibiców z Katalonii!!A Flamini to z tego co widzę to sam nie wie czego chce... :D :D

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 14:49

Po co miałby zamieniać Arsenal na Real?

Po co zamieniać klub który gra najładnieszy football na globie na Real z którym i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?

Szczerze mówiąc Cesc ma większe szanse na trofea z klubem z Północnego Londynu aniżeli ze stolicy Hiszpanii.

Zgadzam się. romantyk_emil

Cesc to nie zdrajca Figo.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 14:58

Flamini odrzucił ofertę Juventusu i najprawdopodobniej na dniach podpisze kontrakt z Milanem. Czyli dość zaskakujące rozwiązanie całego zamieszania z nim związanego.
Nie mogę zrozumieć czym on się kieruje odchodząc z Arsenalu. Przecież jest pewniakiem, zarobki jakie mu proponowali też były OK (w Milanie ma zarabiać 4 miliony ojro za sezon), no i grałby w Lidze Mistrzów, czego na San Siro może nie doświadczyć. Nawet ta straszna chęć gry w Seri A jakoś mnie nie przekonuje, bo przecież to nie jest obenie najmocniejsza liga w Europie.
Hanni pisze: i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
Już nie przesadzaj. Mistrzostwo Hiszpanii to wcale nie jest takie NIC :P Tak czy siak, nie ma opcji - Cesc nigdzie się nie wybiera :]

A jeśli Wenger czasem by go puścił to może równie dobrze sam pakować walizki :D
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 14:59 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 kwie 2008, 14:58

Hanni pisze:Po co miałby zamieniać Arsenal na Real?
Znalazłoby się kilka powodów
Hanni pisze:Po co zamieniać klub który gra najładnieszy football na globie na Real z którym i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
Lepsze Mistrzostwo niż kolejny sezon w Arsenalu bez niczego :P
Hanni pisze:Szczerze mówiąc Cesc ma większe szanse na trofea z klubem z Północnego Londynu aniżeli ze stolicy Hiszpanii.
Ehe, co potwierdza ten i np. ubiegły sezon. Jeśli w tym sezonie Real wygra ligę, a na 99% to osiągnie to można powiedzieć, że odzyskał hegemonię w Hiszpanii i teraz celem numer jeden będzie Liga Mistrzów i dobrze o tym wie Calderon. Zresztą ja też będę miał w dupie La Ligę, jeśli jej kosztem będziemy mogli wygrać Ligę Mistrzów.

Poza tym Real zapewne w tym letnim mercato znowu będzie się ostro zbroił, a Arsenal (a wygląda na to), że się nie wzmocni, ale będzie stał w miejscu, a może i nawet się osłabi (ma przecież odejść Hleb, Flamini i coś o Senderosie słyszałem)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 14:59

Duch pisze:Już nie przesadzaj. Mistrzostwo Hiszpanii to wcale nie jest takie NIC
Gdzie ja napisałem, że Mistrzostwo Primera Division to jest nic :?:
el Crack pisze:Lepsze Mistrzostwo niż kolejny sezon w Arsenalu bez niczego

Przyjedziecie na Emirates Cup to się zmierzymy 8)
el Crack pisze:Ehe, co potwierdza ten i np. ubiegły sezon. Jeśli w tym sezonie Real wygra ligę, a na 99% to osiągnie to można powiedzieć, że odzyskał hegemonię w Hiszpanii i teraz celem numer jeden będzie Liga Mistrzów i dobrze o tym wie Calderon. Zresztą ja też będę miał w dupie La Ligę, jeśli jej kosztem będziemy mogli wygrać Ligę Mistrzów.
Tak-pewnie. Już w tym sezonie mieli się wziąć za Ligę Mistrzów. Co z tego wyszło każdy widział. Polegliście ze słabiusieńką Romą. Nie muszę mówić co by było gdyby... Real trafił na ManU lub Barcę. Wystarczy spojrzeć:
ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną. Oczywiście tak nie powinno się mierzyć sił zespołów.
el Crack pisze:Poza tym Real zapewne w tym letnim mercato znowu będzie się ostro zbroił, a Arsenal (a wygląda na to), że się nie wzmocni, ale będzie stał w miejscu, a może i nawet się osłabi (ma przecież odejść Hleb, Flamini i coś o Senderosie słyszałem)

Nie masz lepszych argumentów? Senderos jeśli odejdzie to osłabi zespół? Napewno. W miejsce Hleba i Flaminiego przyjdą nowi. Z resztą Alex nigdzie się nie wybiera. Kogo kupi Real? Kolejną przepłaconą gwiazdeczkę za 50mln? Nasz Eduardo pokazał w tym sezonie więcej niż RvN.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 15:04 przez Hanni, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 15:01

Hanni pisze:Gdzie ja napisałem, że Mistrzostwo Primera Division to jest nic
Z kontekstu całego zdania to dość jasno wynika :wink:

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:05

Po co zamieniać klub który gra najładnieszy football na globie na Real z którym i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
Duch pisze:Z kontekstu całego zdania to dość jasno wynika
To są moje słowa. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo pomyślę, że Lupek ma drugie konto :P Joke oczywiście.

Chodziło mi o to że z Realem max to tytuł na Płw. Iberyjskim.

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 kwie 2008, 15:14

Hanni pisze:Tak-pewnie. Już w tym sezonie mieli się wziąć za Ligę Mistrzów. Co z tego wyszło każdy widział. Polegliście ze słabiusieńką Romą. Nie muszę mówić co by było gdyby... Real trafił na ManU lub Barcę. Wystarczy spojrzeć:
ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną. Oczywiście tak nie powinno się mierzyć sił zespołów.

Słabiusieńka Roma? Już nie przesadzaj bo wtedy gdy grali z nami byli chyba w najlepszym swoim okresie w sezonie, natomiast my byliśmy w najsłabszym. Poza tym ta "słabiutka" Roma jest ciągle na 2 miejscu w Serie A, mając nadal szanse na Scudetto i wygrywała dwukrotnie w tym sezonie np. z Milanem.

A i kiedy widziałeś ten pogrom Manu nad Roma? Bo chyba nie w tym sezonie...

Trafiliśmy na Barcelonę w lidze i 3 pkt zostały wywiezione z CN :P
Hanni pisze:Przyjedziecie na Emirates Cup to się zmierzymy Cool
To nie jest zbyt prestiżowa impreza i nie wiadomo jak oba kluby ją potraktują, ale zawsze coś i z pewnością Real przyjedzie, a wtedy chętnie obejrzę ten mecz 3 sierpnia 8)
Hanni pisze:Kogo kupi Real? Kolejną przepłaconą gwiazdeczkę za 50mln?
A jaką ostatnio przepłaconą gwiazdeczkę za 50 mln kupił?
Hanni pisze:Nasz Eduardo pokazał w tym sezonie więcej niż RvN.
Z pewnością, lepiej go Taylor połamał :x

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:17

Hanni pisze:dziło mi o to że z Realem max to tytuł na Płw. Iberyjskim.
Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? :roll: Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?
Hanni pisze:Polegliście ze słabiusieńką Romą.
:idzze:

Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".
Hanni pisze:ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną.
Coś przegapiłem? :shock: Chyba że mówisz o ostatnim sezonie, ale jeden mecz i to sprzed roku to możesz sobie wsadzić między pośladki.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:23

el Crack pisze:A jaką ostatnio przepłaconą gwiazdeczkę za 50 mln kupił?
Mowa o Ibrze za 50 baniek. A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepe :?:

el Crack pisze:Słabiusieńka Roma? Już nie przesadzaj bo wtedy gdy grali z nami byli chyba w najlepszym swoim okresie w sezonie, natomiast my byliśmy w najsłabszym. Poza tym ta "słabiutka" Roma jest ciągle na 2 miejscu w Serie A, mając nadal szanse na Scudetto i wygrywała dwukrotnie w tym sezonie np. z Milanem.

A i kiedy widziałeś ten pogrom Manu nad Roma? Bo chyba nie w tym sezonie...

Trafiliśmy na Barcelonę w lidze i 3 pkt zostały wywiezione z CN
Teraz Barca wywiezie 3 ale z SB.

EOT bo zaraz Fieldy wparuje.
Einar pisze:Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?
A Wy?

Einar pisze:Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".
A może nie? Kto cały czas atakował a kto się bronił? 55% - 45% posiadanie na rzecz Realu.

Einar pisze:ManU gromi Romę
Nie nic. Tylko tyle że ManU to klasa wyżej. Mówię o meczu który widziałem w tym sezonie i zawidołem się na Włochach. Dlatego nie znoszę włoskiej kopaniny.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 15:28

Hanni pisze:To są moje słowa. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo pomyślę, że Lupek ma drugie konto
No i co, dalej nic z kontekstu Ci nie wynika :roll: Swoją drogą za takie teksty to na niektórych osiedlach mógłbyś dostać w papę ... i to byłby najmniejszy wymiar kary.
Hanni pisze:Joke oczywiście.
No to widać mam zjebane poczucie humoru.

I nie musisz odpowiadać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2434
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 15:28

Hanni pisze:Mowa o Ibrze za 50 baniek.
Goal.com cos napisze, a Ty juz wierzysz we wszystko :lol:
Hanni pisze:A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepe
Ilerazy jeszcze trzeba bedzie tlumaczyc kwote wydana za tego zawodnika? 5? 10? 20? Bo z 10 to juz bylo na luzie do tej pory :roll:
Hanni pisze:Teraz Barca wywiezie 3 ale z SB.
A skad taka pewnosc? Barca gra teraz powalajaca wszystkich na kolana i skuteczna pilke? Nie zauwazylem :roll: Nie mowie, ze taki wynik jest niemozliwy, ale obecnie niewiele wskazuje na taki wyczyn Katalonczykow.
Hanni pisze:A Wy?
Przerasta cie odpowiedenie na pytanie zdaniem oznajmujacym?
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 15:29 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:28

Hanni pisze:Einar napisał:
Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?

A Wy?

Kompleksy jakieś? :shock: Rozmawiamy o tym czy jest większa szansa na trofea w Realu czy w Arsenalu, a ty mi ze słabiusieńką Romą wyjeżdżasz :shock: Ale jeśli chcesz wiedzieć: w zeszłym sezonie Puchar Włoch (po rozgromieniu mistrza kraju 6-2), w tym Superpuchar i Coppa Italia w drodze
Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".

A może nie? Kto cały czas atakował a kto się bronił? 55% - 45% posiadanie na rzecz Realu.
Ty to na poważnie piszesz? :shock: Roma zagrała fantastyczny mecz na Bernabeu. Chyba że mówisz o spotkaniu na Olimpico - tam było nieco słabiej, ale jakby nie było też potrafiliśmy szale zwyciestwa przechylić na swoją strone.

ManU gromi Romę

Nie nic. Tylko tyle że ManU to klasa wyżej. Mówię o meczu który widziałem w tym sezonie i zawidołem się na Włochach. Dlatego nie znoszę włoskiej kopaniny.

Barca to klasa wyżej niż Schalke. A co tam, napiszemy że Barca rozgromiła Schalke.

Włoska kopanina :ok: No ale sory, zapomniałem że to wy, a nie my gracie najlepszy futbol w Europie :rydzyk:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 kwie 2008, 15:33

Hanni pisze:A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepe Question
Nawet jak przepłacona, to przynajmniej ich stać. :roll:

Generalnie to Hanni nalezy Ci się wielka Mentorowska świeczka. Oto też czynię-> [']

Można się dowiedzieć wiele rzeczy. Z Realem nic się nie wygra, Roma jest słaba, a my gramy kosmiczną piłkę i każdy by u nas chciał grać. Zdejmij klapki z oczu. :roll:

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:34

RealFan pisze:Goal.com cos napisze, a Ty juz wierzysz we wszystko
Nie Goal tylko Schuster sam powiedział, że chciałby go mieć w drużynie.

Einar pisze:Kompleksy jakieś? Rozmawiamy o tym czy jest większa szansa na trofea w Realu czy w Arsenalu, a ty mi ze słabiusieńką Romą wyjeżdżasz Ale jeśli chcesz wiedzieć: w zeszłym sezonie Puchar Włoch (po rozgromieniu mistrza kraju 6-2), w tym Superpuchar i Coppa Italia w drodze
Nie kompleksy. Tylko jak kibic zespołu który od dobrych kilku lat nic na arenie międzynarodowej nic nie osiąga, a dotarcie do 1/8 to jedna z najewiekszych sensacji to już nie mój problem. No ale jak można prowadzić konwersację z kimś kto uważa, że w Chinach nie łamane są prawa człowieka. Naszym tegorocznym pucharem jest nasz własny styl gry, tak jak powiedział Robin.

Einar pisze:Barca to klasa wyżej niż Schalke. A co tam, napiszemy że Barca rozgromiła Schalke.
A dlaczego klasa wyżej? Ma więcej gwiazd? Na tej podstawie to oceniasz? Napisałem powyżej, ze nie jest to dobry sposób myślenia.

Duch pisze:No to widać mam zjebane poczucie humoru.

I nie musisz odpowiadać.

Widocznie masz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”