Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 13:43
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 14:49
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 14:58
Nie mogę zrozumieć czym on się kieruje odchodząc z Arsenalu. Przecież jest pewniakiem, zarobki jakie mu proponowali też były OK (w Milanie ma zarabiać 4 miliony ojro za sezon), no i grałby w Lidze Mistrzów, czego na San Siro może nie doświadczyć. Nawet ta straszna chęć gry w Seri A jakoś mnie nie przekonuje, bo przecież to nie jest obenie najmocniejsza liga w Europie.Flamini odrzucił ofertę Juventusu i najprawdopodobniej na dniach podpisze kontrakt z Milanem. Czyli dość zaskakujące rozwiązanie całego zamieszania z nim związanego.
Już nie przesadzaj. Mistrzostwo Hiszpanii to wcale nie jest takie NICHanni pisze: i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 kwie 2008, 14:58
Znalazłoby się kilka powodówHanni pisze:Po co miałby zamieniać Arsenal na Real?
Lepsze Mistrzostwo niż kolejny sezon w Arsenalu bez niczegoHanni pisze:Po co zamieniać klub który gra najładnieszy football na globie na Real z którym i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
Ehe, co potwierdza ten i np. ubiegły sezon. Jeśli w tym sezonie Real wygra ligę, a na 99% to osiągnie to można powiedzieć, że odzyskał hegemonię w Hiszpanii i teraz celem numer jeden będzie Liga Mistrzów i dobrze o tym wie Calderon. Zresztą ja też będę miał w dupie La Ligę, jeśli jej kosztem będziemy mogli wygrać Ligę Mistrzów.Hanni pisze:Szczerze mówiąc Cesc ma większe szanse na trofea z klubem z Północnego Londynu aniżeli ze stolicy Hiszpanii.
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 14:59
Gdzie ja napisałem, że Mistrzostwo Primera Division to jest nicDuch pisze:Już nie przesadzaj. Mistrzostwo Hiszpanii to wcale nie jest takie NIC
el Crack pisze:Lepsze Mistrzostwo niż kolejny sezon w Arsenalu bez niczego
Tak-pewnie. Już w tym sezonie mieli się wziąć za Ligę Mistrzów. Co z tego wyszło każdy widział. Polegliście ze słabiusieńką Romą. Nie muszę mówić co by było gdyby... Real trafił na ManU lub Barcę. Wystarczy spojrzeć:el Crack pisze:Ehe, co potwierdza ten i np. ubiegły sezon. Jeśli w tym sezonie Real wygra ligę, a na 99% to osiągnie to można powiedzieć, że odzyskał hegemonię w Hiszpanii i teraz celem numer jeden będzie Liga Mistrzów i dobrze o tym wie Calderon. Zresztą ja też będę miał w dupie La Ligę, jeśli jej kosztem będziemy mogli wygrać Ligę Mistrzów.
el Crack pisze:Poza tym Real zapewne w tym letnim mercato znowu będzie się ostro zbroił, a Arsenal (a wygląda na to), że się nie wzmocni, ale będzie stał w miejscu, a może i nawet się osłabi (ma przecież odejść Hleb, Flamini i coś o Senderosie słyszałem)
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 15:01
Z kontekstu całego zdania to dość jasno wynikaHanni pisze:Gdzie ja napisałem, że Mistrzostwo Primera Division to jest nic
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:05
Po co zamieniać klub który gra najładnieszy football na globie na Real z którym i tak nic by nie osiągnął poza mistrzostwem Hiszpanii?
To są moje słowa. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo pomyślę, że Lupek ma drugie kontoDuch pisze:Z kontekstu całego zdania to dość jasno wynika
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 25 kwie 2008, 15:14
Hanni pisze:Tak-pewnie. Już w tym sezonie mieli się wziąć za Ligę Mistrzów. Co z tego wyszło każdy widział. Polegliście ze słabiusieńką Romą. Nie muszę mówić co by było gdyby... Real trafił na ManU lub Barcę. Wystarczy spojrzeć:
ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną. Oczywiście tak nie powinno się mierzyć sił zespołów.
To nie jest zbyt prestiżowa impreza i nie wiadomo jak oba kluby ją potraktują, ale zawsze coś i z pewnością Real przyjedzie, a wtedy chętnie obejrzę ten mecz 3 sierpniaHanni pisze:Przyjedziecie na Emirates Cup to się zmierzymy Cool
A jaką ostatnio przepłaconą gwiazdeczkę za 50 mln kupił?Hanni pisze:Kogo kupi Real? Kolejną przepłaconą gwiazdeczkę za 50mln?
Z pewnością, lepiej go Taylor połamałHanni pisze:Nasz Eduardo pokazał w tym sezonie więcej niż RvN.
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:17
Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden?Hanni pisze:dziło mi o to że z Realem max to tytuł na Płw. Iberyjskim.
Hanni pisze:Polegliście ze słabiusieńką Romą.
Coś przegapiłem?Hanni pisze:ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną.
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:23
Mowa o Ibrze za 50 baniek. A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepeel Crack pisze:A jaką ostatnio przepłaconą gwiazdeczkę za 50 mln kupił?
Teraz Barca wywiezie 3 ale z SB.el Crack pisze:Słabiusieńka Roma? Już nie przesadzaj bo wtedy gdy grali z nami byli chyba w najlepszym swoim okresie w sezonie, natomiast my byliśmy w najsłabszym. Poza tym ta "słabiutka" Roma jest ciągle na 2 miejscu w Serie A, mając nadal szanse na Scudetto i wygrywała dwukrotnie w tym sezonie np. z Milanem.
A i kiedy widziałeś ten pogrom Manu nad Roma? Bo chyba nie w tym sezonie...
Trafiliśmy na Barcelonę w lidze i 3 pkt zostały wywiezione z CN
A Wy?Einar pisze:Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?
A może nie? Kto cały czas atakował a kto się bronił? 55% - 45% posiadanie na rzecz Realu.Einar pisze:Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".
Nie nic. Tylko tyle że ManU to klasa wyżej. Mówię o meczu który widziałem w tym sezonie i zawidołem się na Włochach. Dlatego nie znoszę włoskiej kopaniny.Einar pisze:ManU gromi Romę
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 kwie 2008, 15:28
No i co, dalej nic z kontekstu Ci nie wynikaHanni pisze:To są moje słowa. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo pomyślę, że Lupek ma drugie konto
No to widać mam zjebane poczucie humoru.Hanni pisze:Joke oczywiście.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 15:28
Goal.com cos napisze, a Ty juz wierzysz we wszystkoHanni pisze:Mowa o Ibrze za 50 baniek.
Ilerazy jeszcze trzeba bedzie tlumaczyc kwote wydana za tego zawodnika? 5? 10? 20? Bo z 10 to juz bylo na luzie do tej poryHanni pisze:A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepe
A skad taka pewnosc? Barca gra teraz powalajaca wszystkich na kolana i skuteczna pilke? Nie zauwazylemHanni pisze:Teraz Barca wywiezie 3 ale z SB.
Przerasta cie odpowiedenie na pytanie zdaniem oznajmujacym?Hanni pisze:A Wy?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:28
Hanni pisze:Einar napisał:
Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?
A Wy?
Ty to na poważnie piszesz?Hanni pisze:Einar napisał:
Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".
A może nie? Kto cały czas atakował a kto się bronił? 55% - 45% posiadanie na rzecz Realu.
Hanni pisze:Einar napisał:
ManU gromi Romę
Nie nic. Tylko tyle że ManU to klasa wyżej. Mówię o meczu który widziałem w tym sezonie i zawidołem się na Włochach. Dlatego nie znoszę włoskiej kopaniny.
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 kwie 2008, 15:33
Nawet jak przepłacona, to przynajmniej ich stać.Hanni pisze:A przprłaconą hmm... jak on ma... Pepe Question
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 25 kwie 2008, 15:34
Nie Goal tylko Schuster sam powiedział, że chciałby go mieć w drużynie.RealFan pisze:Goal.com cos napisze, a Ty juz wierzysz we wszystko
Nie kompleksy. Tylko jak kibic zespołu który od dobrych kilku lat nic na arenie międzynarodowej nic nie osiąga, a dotarcie do 1/8 to jedna z najewiekszych sensacji to już nie mój problem. No ale jak można prowadzić konwersację z kimś kto uważa, że w Chinach nie łamane są prawa człowieka. Naszym tegorocznym pucharem jest nasz własny styl gry, tak jak powiedział Robin.Einar pisze:Kompleksy jakieś? Rozmawiamy o tym czy jest większa szansa na trofea w Realu czy w Arsenalu, a ty mi ze słabiusieńką Romą wyjeżdżasz Ale jeśli chcesz wiedzieć: w zeszłym sezonie Puchar Włoch (po rozgromieniu mistrza kraju 6-2), w tym Superpuchar i Coppa Italia w drodze
A dlaczego klasa wyżej? Ma więcej gwiazd? Na tej podstawie to oceniasz? Napisałem powyżej, ze nie jest to dobry sposób myślenia.Einar pisze:Barca to klasa wyżej niż Schalke. A co tam, napiszemy że Barca rozgromiła Schalke.
Duch pisze:No to widać mam zjebane poczucie humoru.
I nie musisz odpowiadać.
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio