FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 407

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 cze 2007, 21:09

Spekulacje były trafione była fotka Henry-Abidal-Yaya i wszyscy są już w Barcelonie. O to sie prasie udało. Robi sie Barca podchodząca pod Francję, ale co tam mamy kilku mistrzow świata, Europy czy medalistów tej imprezy. Zapowiada się naprawde ciekawie. Ach juz nie moge sie doczekać pierwszego spotkania, nawet sparingu w Szkocji bodajże i nowych zawodników. :wink:

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 28 cze 2007, 21:40

Jutro o 11 testy medyczne Abidala. Prezentacja zawodnika, więc będzie około 13 - podobnie jak miał Yaya.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 cze 2007, 21:52

a ktos wie z jakim nr bedzie gral Yaya ?:P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 cze 2007, 21:54

a ktos wie z jakim nr bedzie gral Yaya ?Razz
17 bodajże :wink:

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 28 cze 2007, 21:54

Wiadomo od wtorku - 17.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 22:03

Tymczasem wracając jeszcze na moment do Rossela to stwierdził on też, że po Mundialu należało sprzedać wypalonego Ronaldinho i sprowadzić na jego miejsce Kake :lol:
Dobry ziom z tego Sandro :ok:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 cze 2007, 22:18

Mentor pisze:Tymczasem wracając jeszcze na moment do Rossela to stwierdził on też, że po Mundialu należało sprzedać wypalonego Ronaldinho i sprowadzić na jego miejsce Kake :lol:
Dobry ziom z tego Sandro :ok:
:lol:

Cos mi sie zdaje, ze Sandro by dobrze pasowal do Calderona i Mijatovica, podobna wizja (wizje?).

A na powaznie to Rossela niech sie juz lepiej wiecej o zdanie nie pytaja, bo tylko sie pograza coraz bardziej :cry:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 cze 2007, 22:22

Mentor pisze:Tymczasem wracając jeszcze na moment do Rossela to stwierdził on też, że po Mundialu należało sprzedać wypalonego Ronaldinho i sprowadzić na jego miejsce Kake
Albo Cristiano Ronaldo :P Wiele z tego co mówił Sandro nadawałoby się do złotych ust :wink: Widać, że jest niezłym frustratem. Gorzej, że ma zamiar kandydować na prezydenta Barcelony w następnych wyborach :heft:

Abidal to dobry transfer. Cena odpowiednia do jakości :wink: Eric bardzo dobrze radzi sobie szczególnie w defensywie, ale w ataku też jest całkiem całkiem. W Lyonie jego współpraca z Malouda była wzorowa. Tutaj będzie musiał zgrać się z Ronaldinho. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Mnie rozwalił jeden komentarz co do Erica na cules.pl :
W sumie ten transfer ma jeden plus - gosc jest duzym czarnuchem. Za 14 baniek to dla mnie wystarczajacy argument.

:rotfl4: :lol: :lol: :zgon:

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 28 cze 2007, 22:27

Gośc ma naprawdę "ostatnio" ciężkie dni, albo już zaczyna walkę o fotel.

Oto co powiedział w kwietniu - http://www.elmundodeportivo.es/20070428 ... 59138.html

:D

Aha, Rosell a nie Rossel :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 22:28

W sumie ten transfer ma jeden plus - gosc jest duzym czarnuchem. Za 14 baniek to dla mnie wystarczajacy argument.
:shock: :rotfl4: :roftl3: :spoko:
mistyk pisze:Cos mi sie zdaje, ze Sandro by dobrze pasowal do Calderona i Mijatovica, podobna wizja (wizje?).
Wizja. Wbrew pozorom Mijatovic nie jest aż tak stuknięty przy transferach jak Calderon.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 22:34

Też mi się podobał tamten komentarz :wink: Mało tego! Jestem skłonny w pełni się z tym zgodzić :lol:

Rosell ( :P ) ma coraz większe problemy ze sobą. Ciekaw jestem co zaproponuje kibicom podczas kampanii wyborczej :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 cze 2007, 22:35

sandro nie jest w stanie kandydowac. nie ma odpowiedniego zaplecza finansowego

no i boze chron nasz klub przed nim. frustraci koncza bardzo zle

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 28 cze 2007, 22:47

rkoeman - Nie wiem jak tam jego zaplecze finansowe, ale myśle, że może dać radę wystartować. W każdym razie zapewniał o tym. Po co by to robił? Aby tylko narobić szumu?

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 28 cze 2007, 23:07

Tacy goscie jak on chyba maja potrzebe wypowiadania kosmicznych opinii, krytyki wszystkiego dookola i w ogole bycia cudem nad cudami. To ostatnie troche im sie jednak nie udaje.:P
Wlasciwie to cena za Abidala to chyba wasz duzy sukces- Lyon wola z reguly astronomiczne kwoty za swoich pilkarzy od czasu gdy udalo im sie Essiena sprzedac.
Ciekawe jak fransuskojezyczni sprawdza sie w PD

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 28 cze 2007, 23:46

A oto co dokladnie powiedzial Rosell:

O zawodnikach: "Sporo można mieć do zarzucenia zawodnikom, który także ponoszą odpowiedzialność za ten przegrany sezon".

Na temat Bojana Krkica: "Nawet, jeśli będzie trenował z pierwszą drużyną, to i tak nie będzie w niej występował, zaś gdy będzie grał razem z Barçą B to jego rozwój może się zahamować".

Na temat sytuacji zwolnienia czlowieka zajmujacego sie w Barcelonie szkoleniem mlodziezy: "To są owoce złego planowania".

O transferze Titiego: "Transfer Francuza z pewnością odwróci nieco uwagę od nieudanego sezonu. Z marketingowego punktu widzenia może się on okazać całkiem udany. (...) Jak dla mnie zakontraktowanie zawodnika na cztery lata, który ma już 30 lat i wyłożenie na jego transfer aż 24 miliony euro to stanowczo za dużo. Czas pokaże czy się myliłem. (...) Gdy jeszcze pracowałem byłem bliski zakupu Henry'ego i to za mniej niż 24 miliony euro, jednak badania medyczne wykazały problem ze zdrowiem Francuza, o którym już wcześniej wiedzieliśmy".

O zarzadzie: "W przeszłości, gdy wygrywaliśmy ligę, wydawało się, że to wielka zasługa zarządu. Teraz gdy nadeszły trudne momenty uważa się, że winni są zawodnicy. (...) Odkąd odszedłem z Barcelony tak naprawdę nadal nie wiem, kto jest odpowiedzialny za obszar sportowy klubu".

Nihil novi sub sole 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”