Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 mar 2010, 15:51
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 mar 2010, 15:54
Nawet jak Brad Friedel przedłuży kontrakt z Aston Villa, to Tomasz Kuszczak powinien szukać nowego klubu. Edwin Van Der Sar w tym wieku nadal jest lepszy od Kuszczaka, więc mnie osobiście cieszy, że przedłużył kontrakt z Manchesterem United. Karim Benzema przypomina mi Wayne Rooney'a, tylko oczywiście w tym słabszym wydaniu, więc jego bym na Old Trafford widział. Z drugiej strony kto by musiał odejść, żeby Benzeme zakupić? Ja jeszcze mam nadzieję, że Gary Neville pomimo wieku dostanie na jeszcze jeden sezon kontrakt. Z AC Milanem zagrał fenomenalnie.Kamil232 pisze:Otóż to. Żałuje, że Fergie nie wziął go przy sprzedaży Ronaldo, tak żeby kwota transferowa była o 15-20 mln mniejsza.Swietny pilkarz z wielka przyszloscia.....
Jeśli idzie o Kuszczaka to w sumie masz rację Daamian. Ale ile znowu będzie trzeba czekać na zakończenie kariery przez Friedela, wszak on jest niezniszczalny i nie zanosi się, żeby nawet za 2 lata skończył karierę
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 13 mar 2010, 16:57
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 mar 2010, 18:55
Dwie nieudane wrzutki i nic więcej. Najlepszym się zdarza.rati pisze:Fishbone - nie mogę się z Tobą zgodzić, co do fenomenalnego występu G. Nevilla. To, że miał asystę i całkiem dobrze radził sobie w destrukcji stawia go na pewno w jasnym świetle. Ale te jego późniejsze (po asyście) wrzuty w trybuny to pomsta do nieba. Do fenomenu to mu zabrakło paru kilometrów.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2010, 23:12
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 14 mar 2010, 11:17
Powiedzmy sobie szczerze - w wiekszosci meczow Gary jest cieniem pilkarza sprzed kontuzji , zdarzaja mu sie czesto dziecinne bledy . Niemniej jednak ze wzgledu na sam szacunek do niego i jego osiagniec powinien mu zostac zaoferowany nowy kontrakt. Na Curling Cup i ogorki ligowe bedzie dobry.Ja jeszcze mam nadzieję, że Gary Neville pomimo wieku dostanie na jeszcze jeden sezon kontrakt. Z AC Milanem zagrał fenomenalnie
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 mar 2010, 13:54
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 mar 2010, 15:22
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 mar 2010, 16:25
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 mar 2010, 16:30
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 14 mar 2010, 16:31
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 14 mar 2010, 16:50
Mowilem ogolnie o meczach po kontuzji . Dzisiaj rowniez przyzwoity wystep, co nie zmienia faktu ze raczej juz nie zobaczymy tak swietnego Nevilla jak kiedys .Zdarzały mu się w tym sezonie słabsze występy, ale tych solidnych i bardzo dobrych było zdecydowanie więcej
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 14 mar 2010, 16:55
Nie ważne co lepiej wygląda tylko co jest bardziej skuteczneSexyBitch pisze:Kolejny jednak mecz ktory potwierdza ze lepiej wyglada gra 442.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 mar 2010, 17:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 mar 2010, 17:04
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio